22

анонимен

преди 5 години

Малкия ПЕРУКАН и чалгата!? Ха ха ха

21

Анонимен

преди 6 години

Да влачат

20

Анонимен

преди 6 години

Двама безполезника.

19

Анонимен

преди 6 години

Обичат се младите, нека се вземат!

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСлава на Бога,пари за ток и нова чанта имам доволно достатъчно.Проблемът е не в наличието или липсата на пари ,а в това -кой е Николай Михайлов (да е живо и здраво момчето)-син на Борислав Михайлов от великото 4то място.Коя е Николета-невзрачно девойче,със сексапил на трамвай,интелект на пакетче солети,сложила силикон и изкуствен тен.Какво ще научат децата ми от тях като известни ВИПове-едно голямо НИЩО!Впрочем,Валери Божинов знае това от опит.

17

Анонимен

преди 6 години

Никога не са ме интересували и двамата. Никито направи пари защото Тате го буташе тук и там, футбол не видяхме от него. Заради него в Левски няколко преспектиени вратарчета не можаха да се развият. Тате ги буташе и буташе, но не става момчето. Щял да открива чалготека??? Чул за чалготеката на Коцето, но там се придава яко дрога, въртят се бандюги и Коцето колко ще изкара без проблеми, само той си знае.

16

Агент Гибс

преди 6 години

И двамата много скоро за нищо няма да стават , не че сега имат някакви стойностни добродетели.....

15

Анонимен

преди 6 години

Do 11Днес ти се чудиш как да си платиш тока предметнала бялата си чантичка от 2ра световна през рамо. А тя върти любов с платежно способни господа и парите не си знае. Родили ще стане пъ, рдящ дебел тюлен! Тя се поддържа изкуствено иначе е дебела трътка.Грозна лекичка!

14

АНОНИМНА

преди 6 години

Този щом й е само гадже как така определихте чалготеката като ,,семейна"? Тъкмо си помислих,че Николета най-накрая се е омъжила и няма да се показва гола. И от Николета,, Общата" вече ще е Николета ,, Семейната".

13

Анонимен

преди 6 години

Да инвестираш в чалготека през 2018-та граничи по дебилност с това да си купиш фабрика на 9 септември 1944-та.

12

Анонимен

преди 6 години

аз рекох,че ще отвори книжарница

11

Анонимен

преди 6 години

едно време (допреди 20тина години) на ,,такива ,,не само ,че не им обръщахме внимание ,ами дори никой не ги искаше в компанията си...По мое време дори ,,те,,(моите набори със същият като на,, тези,, манталитет) четяха ,стремяха се да бъдат поне мъничко по-умни за да им обърне някой внимание.

10

Анонимен

преди 6 години

Доста са объркани тези ! Всички дискотеки от Студентски град се изнасят в Слънчев Бряг, а те сега отварят.... Явно са с надеждата, че другите като затворят, за тях ще има работа :D

9

Анонимен

преди 6 години

Това някаква шега ли е? "E11EVEN" е клуб в Маями. Тия да са толкова *** и нагли да откраднат името на популярен клуб?...

8

Анонимен

преди 6 години

Ама бизнес се прави с акъл, не със силикон, има разлика..

7

Анонимен

преди 6 години

Дори името звучи тъпo. Лошо начало предвещаващо интересен край!

6

Ангел

преди 6 години

Те кво си мислят че Бизнеса е нещо лесно и още по лесно е да ръководиш дискотека и то там където "няма" никаква Конкуренция а именно в Студентски град.Да не говорим че най-неподходящото време в година да отвориш дискотека в град от Студенти точно в края на учебната година когато всеки е " кои от къде е"! Най-много да изкарат зимата и ще затворят кипенците както сега ще окачи калеврите на стената!

5

Берлин

преди 6 години

До БерлинТи си оставил България, но тя тебе не щом си в тая тема.--------Аз отдалече нямам проблем. Даже си ми харесва. :)

4

футболна класика

преди 6 години

За мача България-Англия Kапело викнал 6-*** от Манчестър Сити, 5-*** от Юнайтед, 3-*** от Челси и 2-*** от Ливърпул! Лотар Матеус извикал - 6-*** от Синсити, 5-*** от Найтфлайт, 3-*** от Биад и 2-*** от Планет.

3

софия

преди 6 години

До БерлинТи си оставил България, но тя тебе не щом си в тая тема.