85

Анонимен

преди 6 години

Много българи отиват да работят в месарски предприятия в Германия при робски условия и също посредници ги лъжат и спят в гаражи и коптори по 5 по 6. Може ЕС да се намеси с регулация на посредниците... а най- добре да видиш с очи какво ще правиш или живееш. Обаче по- скоро ще защитят пенсионерите дето търсят евтини държави, а работниците, защо ли, кучета ги яли.

84

do 73

преди 6 години

И кой ще ги обслужва??? Има ли хора за този сектор, какво заплащане получават, не може ли да отидат в Германия да работят,а ще стоят за мижава заплата в БГ.

83

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми като са наивници и наемат нещо, което не са видели...-----------------Не са наивници, просто там хората не живеят за да се лъжат един друг.

82

Xa xa ... до н.82

преди 6 години

Може и да се намерят такива места в Африка за по 2 $ на ден

81

Анонимен

преди 6 години

Някой да предложи дестинации за БГ - пенсинери с пенсии от 150-200 евро.

80

Анонимен

преди 6 години

Ами като са наивници и наемат нещо, което не са видели... при това в курорт, а не в голям град, така ще е. Ще я питам тази германска пенсионерка лятото в разгара на сезона, като цяла нощ под балкона и ще се разхожда пияни туристи. Да наемеш апартамент в Слънчев бряг е горе -долу като да наемеш апартамент в Ибиса, забравят за неща като тишина, спокойствие и нормални цени. Всичко е скъпо, а музиката и купонът никога не спират. Ама щом вярват на последици и картинки в интернет...

79

Анонимен

преди 6 години

До opetkovЕ и?Аз пък в къща 140 кв.м плащам 200 лв месочно да се отоплявам на локално парно.Само дето нито имам шумни съседи,нито аз се притеснявам децата като вдигат шум,имам си двор ,направил съм си барбекю и си пия питието под асмите.

78

opetkov

преди 6 години

До Аз В стара панелна, санирана от мен сграда, апартамент над 100 кв., отопление два климатика, зимата плащам около 90 лв на месец за отопление.

77

opetkov

преди 6 години

До Анонимна Ти някога била ли си работодател? Плащала ли си пари на твои работници? Когато го направиш тогава пиши. Един бивш колега стана пишман работодател и все викаше: "Като им плащам на моите, сърцето ми се къса." Когато работеше за други, все ги псуваше. манталитет.

76

Допълнение

преди 6 години

До Анонимен 76:...съседи,особенно ако са от по-***?!?Идилия от всякъде?!?

75

Анонимен

преди 6 години

Тази вместо да се жалва от Сънито, да се премести да живее в някое село. Спокойно, отоплението на дърва, градинка.

74

Makedon

преди 6 години

Ahahaaaaaaaaaa.... abe vi kazav jas BG e zemja nai penzioneri stari prdlovci.....

73

Аз

преди 6 години

В България почти всички сгради се строят без да се мисли за отопление. Купуваш и после започваш да се чудиш как да се стоплиш през зимата. Строи се без мисъл за удобство и улеснение. Да не говорим, че прозорците на съседите са на метри от твоите. Тъпчем се в малки килийки по блоковете , а има толкова много земя за нормални жилища . Стандартите ни на строителство са като на страна от третия свят.

72

Питанка

преди 6 години

Какво му е лошото да идват западни пенсионери да живеят в България? Това ще помогне да се отворят работни места за обслужване. Да не би да предпочитате страната ни да се обезлюдява ?

71

Анонимен

преди 6 години

До db71Западняците превръщат държавата ни в средноевропейска държава,докато с населилите се у нас руснаци,един ден ще берем ядове.Пример-Украйна.

70

db

преди 6 години

бягат защото с 700 еур пенсия там са последните ***, а тук - царе. Тенденцията с потока западни пенсионери към бг е трайна и не е на добре в какво превръщат държавата ни.

69

до н. 51

преди 6 години

Знаеш ли, че лична позната чистокръвна германка, щях живот учител се я пенсионираха миналата година с 355 евро пенсия,......................................................Няма такава пенсия в Германия за работили цял живот.

68

Чист ариец

преди 6 години

Бягат, защото Меркелката им напълни държавата с маймуни. Пенсионери, защото младите трябва да работят и да изхранват гостите на дъртата.

67

Анонимен

преди 6 години

Лошото е,че идват само пенсионери,ние си имаме достатъчно,добре поне че не ние им плащаме пенсиите.

66

Анонимен

преди 6 години

До Един българин и периНе, ама ако такова нещо ти се случи в германия, хващаш адвоката и до края на месеца, тоя ти е изплатил толокова обезщетения, че може и без апартамент да остане.