6

до 5

преди 5 години

те на запад теб чакат . ако не отидеш фирмите ще фалират

5

Анонимен

преди 6 години

4, ПРИЯТЕЛЮ, СЪБУДИ СЕ МИНАХА БЛИЗО 30 ГОДИНИ ОТ ОНОВА ВРЕМЕ ЗА КОЕТО ТИ СПОМЕНАВАШ- Я СИ ПОМИСЛИ, СТЯГАШ БАГАЖА, СЛАГАШ НАЙ ВАЖНОТО ДИПЛОМАТА, ПРЕВЕЖДАШ Я, КАНДИДАТСТВАШ ЗА ИЗБРАНАТА ПОЗИЦИЯ, АКО ТРЯБВА СЕ ЯВЯВАШ НА КОНКУРС, КУВАШ СИ БИЛЕТ И С ЛИЧНАТА СИ КАРТА И ТОВА КОЕТО НОСИШ ТАМ ГОРЕ И В СЪРЦЕТО СИ ЗАПОЧВАШ РАБОТА, АКО НЕ ТЕ УСТРОЙВА, СМЕНЯШ РАБОТАТА ИЛИ СМЕНЯШ ДЪРЖАВАТА.

4

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха отворили границите и ако не бяха махнали гражданството, нямаше да избягат милиони българи и България щеше да си е хубаво както преди и всеки щеше да ходи където си е разпределен а не като сега ходят където си искат и демокрации и глупости само ни съсипват от запада, това ли е хубавото?

3

Анонимен

преди 6 години

Тия мухлясали комунисти не измряха ли вече?Аман от тях!БГ ще започне да се оправя когато и последният русофил се пресели в пъкала, защото това само заслужава.

2

До 1

преди 6 години

За да ти хранят мързеливия ***, симулиращ работа? Затова ревете толкова по оная кратуна бай Тошо. Щот държеше способните и работливи, да изхранват вас - тунеядците. Е, няма вече...

1

Анонимен

преди 6 години

Пътуват разни капиталисти щото ги пускат, бри Бай Тошо щяха да си стоят тука както си му е реда