11

Анонимен

преди 6 години

Едни търгосвки мита над Китай и всичко си идва по местата :) Китай беше принудена да вразуми дебелака :) Световния хегемон САЩ пак направи това, което искаше.

10

Анонимен

преди 6 години

Поредния среден пръст за нашите русофиилистик-путинофиилсити дето ни разправяха басни как КНДР ще изтрие от лицето на земята Япония и САЩ. Същите тези другари днес ги няма :)))))))))))

9

Анонимен

преди 6 години

Китай и Русия направиха сащ на смях с това. Вече Южна Корея не може да бъде наричана твърд съюзник на краварите.

8

до pipo

преди 6 години

Напротив, за Китай и Русия ще е добре. В момента стокообмена между Китай и ЮК е 700 млрд $, ако СК отвори врати много китайски фирми ще се възползват от това. За Русия това ще е още един пазар за нейните уровини.Докато едно помирение между двете кореи за САЩ ще значи загуба на голям пазар за оръжие (ЮК и Япония), а ако Китай е умен може да изтъргува обединение на двете кореи срещу изнасяне на американците от ЮК.

7

pipo

преди 6 години

САЩ, Русия и Китай няма да им хареса никакво обединение на Корея. Просто се чудя как така севера изведнъж "превключи станцията", но третия играч се досещаме кой е?

6

Анонимен

преди 6 години

До 4Дано се разберат, светът ще стане с една идея по-добър..те са се разбрали много отдавна.трудността е в изиграването на "прехода" за пред офцете...а иначе кимчо ше заглади още повече косъма...

5

Анонимен

преди 6 години

Обединена Корея:76 милионна държава, 10-та икономика в света с трилион и половина БВП, с 2-милионна редовна армия с ядрени оръжия.Всички големи сили там ще са против. Горките корейци ще трябва сами да се борят за обединението си, както ние едно време със Съединението.

4

Анонимен

преди 6 години

Дано се разберат, светът ще стане с една идея по-добър.

3

Предложение

преди 6 години

Ами хайде тогава още тази вечер да разкарат войските си от границата и да насрочат общи избори!Мигновено обаче т.нар. "Велики сили" ще пропищят дружно. И САЩ, и Китай, и Русия ще ревнат веднага: "Ааа, така не може!" и ще станат за смях пред целия свят!

2

zeus

преди 6 години

Страхотна новина за началото на диалог, само в преговорите дано не се намесят САЩ.

1

Недоволен

преди 6 години

Истината е, че му се чу думата. Каквото и да си говорим....В днешно време за съжаление е така.