35

Анонимен

преди 6 години

Надрусаният Заев ми падна в очите

34

АЗ76

преди 6 години

Боб Сиромахов:"Пуф-паф,пуф-паф.ту туууу.... :)

33

К

преди 6 години

така е. лекарството е Канабидиол и помага в борбата с рака. струва много скъпо.

32

Анонимен

преди 6 години

е па затова не знаете на кой свет сте хахахахах,дрогиранти

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"От 10 години работя с най голямата болница в Израел"Значи можеш да напишеш името. За 10 години поне това би трябвало да знаеш.Би споделил каква е и специалността ти. Ама друго си е да се изказваш "авторитетно" и... анонимно.Предполагам, че преди десет години си изучавал свойствата на марихуаната в голямото междучасие. Или те състарих? Извинявай!

30

Анонимен

преди 6 години

Не остана болница и здравно министерство в Европа, където да не се изследват свойствата на канабиса.Световно известни учени доказват благоприятното му влияние при онкологични заболявания, диабет, глаукома.Но българските *** пишат ли пишат и заблуждават хората.

29

Анонимен

преди 6 години

Nau4i i bratov4eda na boiko i zezo da gledat kansps v bg rap bg narod kade si

28

Ох мале

преди 6 години

Все повече се убеждавам,че бг народа е адски пр0ст.Вие даже не знаете как действа марихуаната и какви ползи има,ама сравнявате тея дето пушат с наркомани.Хората в чужбина лекуват рак,диабет,паркинсон и мн.други болести.Пиете алкохол,пушите тютюн,всяка година *** хиляди от рак и цироза,от макината не е умрял никой.Е малко затъпяват ама то като гледам кви умници са всички....

27

Анонимен

преди 6 години

Боко от 25 години търгува с амфети та що на Заев братовчед му да не отглежда марихуана????Все гледаме треската в чуждото око а ГРЕДАТА в нашето все не виждаме.Ама като медиите са на Пеевски така е.

26

Анонимен

преди 6 години

До От лекар!Цитирам теб: "От 10 години работя с най голямата болница в Израел!"Такава държава няма по времето на Хитлер, но КОЙ е прави тази изкуствена държава. Кой, кой същия който създаде Косово. Тази държава няма морал ама никакъв само за пари и войни мисли с три букви се разпознава най-тъпата държава в света. Защо ***? Кажи ми честно има ли здраво мислещ човек там като само се ДРУСА С МАРИХУАНА!!!

25

к0нсерва

преди 6 години

10 000 000 евро ето това е капиталист, само не знам защо р0бите си мислят, че имат достъп до капитал и могат да станат капиталисти като тези близки до власта!!

24

смях

преди 6 години

Как мразя джанки дето се смачкват с трева. Със сигурност са ми по-противни от алкохолиците. А най - смешни са ми отрепките, които са с изпържени мозъци, да ми обясняват как към тревата не се пристрастявало и за тва всеки свиват по 3-4 пъти. СМЯХХL

23

MEN

преди 6 години

RAZBIRA SE,4E KANABIS TRJABVA DA SE OTGLEZDA ZA MED. NUZDI NA HORATA.TOI POMAGA ZA BOLESTI KATO REVMATIZMI,FIBROMIALGII,SKLEROZI I DRUGI,PRI KOITO BOLKITE SA NETARPIMI,NO LEKATSTVENNATA INDUSTRIJA NEE SAGLASNA S LEGALIZIRANETO MU-PONE V BALGARIJA,ZASJTOTO NI TROVJAT S TEHNITE IZMISLENI I SKAPI LEKARSTVA.MNOGO DARZAVI GO LEGALEZIRAHA-DA NE SA PO PROSTI OT NAS......

22

От лекар!

преди 6 години

До всички против написаното от мен!Дано никога да не Ви се налага използването на медицинска марихуана!От 10 години работя с най голямата болница в Израел!Там всеки вторник има ден на медицинската марихуна използвана при много тежки заболевания!Ефекта е поразителен!Просто в Израел няма лични интереси някой да продава незаконно лека дрога!

21

Калеко Алеко

преди 6 години

Споко бре другари и товарищи, човека може да е сключил договор с фармацефтична фирма, за производство но известни количества канабис за медицински цели, което си е съвсем легално, а и марихуаната е легализирана на мното места по света и няма нищо общо с твърдите наркотици, най-вредни от които са хероина и амфетамините ... !!!

20

куйг

преди 6 години

е какво е това?

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Добре амфетко или си стигнал до боц- боц херца, защото марихуаната ти е надрусана, но не е МЕДИЦИНСКА!ХАЛА на Т_Ъ-ПА-ците! По-болни мозъци и от комунистите излизате

18

Анонимен

преди 6 години

Тоя Заев е бил много *** и елементарен ... *** *** така да се издъни гръмогласно! Мдааа...

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15 Само ако знаеш колко си бос по темата..

16

Анонимен

преди 6 години

Дори и Македония е по-нормална държава от нас...