32

Анонимен

преди 6 години

2030 ще влезем в чакалнята. Но дали ще има обща валута не се знае, защото не е ясно дали ще има ЕС.

31

Кака

преди 6 години

На кой му пука за народа.На Боко и сие са толкова затлъстели вратовете, че немогат да ги извъртят и на 2 градуса в страни.

30

Чичо

преди 6 години

Целта е колкото може пенсионери да измрат и още повече млади хора да избягат.Да се освобождава територията.

29

Т Тодоров

преди 6 години

2050 е реалистичен срок.2030 г=1997 г ,ако цената на билета е 1.6 лв става 1.6 евро-3,2 лв ище бъде поредния шок за България.Гласувайте за Бойковци и други подобни!

28

we`eeeee

преди 6 години

вече е написан плана на най-невероятната кр***жб@, която предстои в историята на целия ЕС. Има едно важно условие, за да бъде осъществена, а именно приемането на ЕВРОТО.О, и представя си нямате за кво иде реч. То ще бъде нещо нечувано, не виждано.После бързо ще падне правителството и кво от туй? Последствията ще бъдат катастрофални.Винаги е така! Антихрист дига империя и после я събаря. Вавилон, Рим..., че един Брюксел ли?Га *** Ви казваше да пуснете на IBM софтуера за икономически и полити

27

Анонимен

преди 6 години

с две думи предлага се да изчакаме Вожда и бандата му да измрат от старост та да се реши проблема с корупцията

26

Анонимен

преди 6 години

До 23...какво говориш бе ***, в света няма държава с по-нисък стандарт от България ! Но ти си достатъчно тъ'п за да разбереш какво съм искал да кажа !

25

Стенли

преди 6 години

Има хора, които и в момента си живеят в България като кралицата на Англия, че и по-добре.

24

Иво Андонов

преди 6 години

Зайко, зайко, колко пари получи за да измислиш тези аргументи?

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Ей будали български, еврото съсипва животаЯ покажи една страна, която е приела Еврото, ня която стандарта на живот е по-нисък от нашия.

22

Анонимен

преди 6 години

Ей будали български, еврото съсипва живота, питайте испанци, италианци, чехи, словенци, ще ви се намалят заплатите и ще ви се увеличат цените ! 2002 г. еврото влезе в Испания от тогава до днес испанците обедняват поголовно и си искат песетата отново ! Тогава Азнар обещаваше нишо да не се променя, просто се сменя валутата и излъга нагло и цинично, но тогава все пак Испания беше водеща икономически сила в Европа и испанците бяха богати, елате сега и вижте как всеки испанец обеднява и недоволства !

21

Arenemanujda

преди 6 години

Dotogava ste imame kitaiska valuta.

20

Анонимен

преди 6 години

Може да ни залъгват с еврозоната, но се опасявам, че целта е просто да се отърват от борда, че да им се развържат лепкавите ръчички! Като за последно целите в бяло! А следващите ще отнесат катрана! И най-вече народа!

19

Анонимен

преди 6 години

В приеманието ни е еврозоната не трябва да се търси икономическа логика.Както е писано по-долу това ще стане по политически причини.

18

Анонимен

преди 6 години

Никакви икономисти, социолози и тем подобни нямат думата.България ще бъде приета в ерозоната както я приеха и в ЕС.Набързо, набързо за да не може Русия да ни разсипва повече или поне не в такава степен.

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Покажи някой с добър стандарт на живот който е под руско робство.

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11А какво казва пролетариата.....

15

НИЕ И НЕ ИСКАМЕ!

преди 6 години

много сме се засилили а никой не иска да влиза в Евродупката!

14

Случаен

преди 6 години

Споко бе хора! Всичко тече, всичко се променя! До 2030 година, дали ще оцелее БГ в ЕС. Може и да намалее още по численост, може и да им писне на хората от бедност и корупция. Нали постоянно ,като народ ни мачкат с тези статистики, Нали ядем *** на ЕС и то на по-висока цена. Ха дано, ама надали, ще издържим в ЕС. Тогава ще видим, откъде ще се краде! А, и най важното следващото поколение няма да е така търпеливо!!!!!!!

13

Анонимен

преди 6 години

А кой иска още България да влиза в Шенген? Не разбраха ли тези хора, че тези държави дето са в Шенген се чудят как да напуснат с неустойки. Остават, защото са се вързали вече.