26

emil gerasimov

преди 5 години

az sam s telk reshenie .kak shte si plashtam vinetkata.

25

И аз

преди 6 години

И на мен ми хрумна. Да махнем телк. Такава хубава статистика от здрави хора ще стане. По хубава и от тази за ниската безработица. А болните да стават от инвалидния стол. Че нали вече на хартия са само увредени. Нищо им няма. Ако искаха да борят фалшификати, да бяха хванали да променят НК. Но не това правят. Статистиката е по важна и лесно се оправя.

24

А

преди 6 години

ОНКОБОЛЕН СЪМ,ПИЯ ХИДРЕЯ ПРОИЗВЕДЕНО В УНГАРИЯ И ИТАЛИЯ,НЯМАГО НИКЪДЕ ПО АПТЕКИТЕ В БЪЛГАРИЯ,ИЗНАСЯ СЕ ОТ БОГАТИТЕ КАТО КОЛИЧЕСТВАТА КОИТО МИНАВАТ ПРЕЗ ЗДРАВНАТА КАСА СТРУВАТ НА ДРЕБНО 38 ЛВ 100 ХАПЧЕТА,КОЛИЧЕСТВАТА СЕ ИЗНАСЯТ ОТ БОГАТИТЕ В ГЪРЦИЯ ЗАЩОТО ТАМ СТРУВА ПО 150 ЕВРО,КАКВО МОГА ДА КАЖА ЗА ТАЗИ МОЯ РОДИНА,ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ БОГАТАШИТЕ ДА НИ ПОГРЕБАТ.ТОВА Е МИЛИ БЪЛГАРИ.НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ.

23

Бай Хей

преди 6 години

Абе дОХторе, какво ни сравнявате с Холандия, Ангlия и USA...Защо не си признаете, че и ние имаме ненормално много депутати за 7млн. население с ненормални субсидии? Вие дОХторите се обърнахте на мафиоти-търгаши с частни клиники! Рекетът при вас е на ниво, ако иска болен да оживе и всички го знаят! Колко наказани за злоупотреба от вас има? Защо търсите вината там където не е? Да, убивате ни!

22

Анонимен

преди 6 години

Е, като знаете къде са проблемите, защо чакате и неоправите нещата? Може би защото много лекари ще останат и без доходи!?

21

До 21

преди 6 години

За децата не се изисква трудов стаж изобщо, така че няма как да им се увеличи. За младите инвалиди с над 71 % също не се изисква трудов стаж. За останалите с леки заболявания и малко проценти ще трябва да си навият изисквания стажа според тяхната възраст.

20

До Анонимен 21

преди 6 години

Ако това стане, колко деца инвалиди няма да получат нищо, защото нямат трудов стаж, колко млади хора с увреждания ще останат на сухо? Просто трябва да се проведе кампания за заверки на ТЕЛК решенията от лекари които не са корумпирани, за съжаление това май няма да е възможно

19

Анонимен

преди 6 години

Защо не се въведе предложената преди време мярка за ограничаване на инвалидните пенсии? А тя бе - да се увеличи изискуемия трудов стаж за получаване на такава пенсия. За мен е ясно защо - ромите нямат трудов стаж.

18

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата лъжа, която постоянно се тиражира е, че в БГ %-та инвалиди са повече от тези в ЕС. Истината е, че у нас инвалидна пенсия получават около 7-8 %, а средно в ЕС около 15-16%. А увеличението на броя на инвалидите в последните години е защото драстично се вдигна пенсионната възраст и хубавия ни живот.

17

Анонимен

преди 6 години

Как е възможно, хора доброволно да дават съгласие да бъдат увредени с фалшиви диагнози и ТЕЛК?Да ви имам сделките.

16

nina

преди 6 години

Защо, след като пишете за %-те ЗО в Германия, Англия, не добавите, че там лечението, лекарствата, операциите са БЕЗПЛАТНИ! Че там няма ПОТРЕБИТЕЛСКА ТАКСА?И, как, моля, ще се увеличат инвалидните пенсии, след като постоянно нещо се орязва от тях?!Дали никой не забелязва, че колкото пъти дойде на власт ББ винаги нещо се променя в ущърб на хората? Повишават се данъци, такси и пр. и се намаляват придобивки!

15

гунчева

преди 6 години

Да се закрият ненужни, губещи болници, да се закрият ненужните държавни служби и отдели по здравеопазване-каква смешна дума, всички ТЕЛКове, РЗИ и др.прекалено много има дублирани, ненужни службици,които само лапат и нищо не правят.

14

Бръчков

преди 6 години

Корупцията в ТЕЛК овете е огромна , това е ясно , но какво се е направило за промени и реалност - нищо ! А реално болните се увеличават и ще се увеличават от многомандатното герберастко управление , ,,реформите " в здрвеопазването и недоночетата в политиката , кръстили се патриоти ... Измамихте много , но дай Боже избори !

13

АЗ, ТИ, ТОЙ

преди 6 години

До Анонимен 7 /// И ромите, и турците масово по селата в Разградска област. Ясеновец-ало/ало селото, Дянково, и т,н

12

Анонимен

преди 6 години

Чичка, онези обгрижваните са масово с телкове, факт.Ама кой им ги издава? Аз досега доктор ром не съм видял. Та, неудобната истина е, че доктори българи им издават телковете срещу пари. Няма какво да се лъжем.

11

ПРЕДЛОЖЕНИЕ...

преди 6 години

ПРЕДЛАГАМ ДА НАПРАВИТЕ ПРОВЕРКА НА СЕМЕЙСТВАТА НА РАБОТЕЩИТЕ В ТЕЛК ЩЕ СЕ ИЗНЕНАДАТЕ КАТО РАЗБЕРЕТЕ КАК СА СИ НАПРАВИЛИ МЪЖЕТЕ ИЛИ ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА СЪС 99% АЗ ПОЗНАВАМ ЕДНИ ТАКИВА ЗДРАВИ И НЕ НУЖДАЕЩИ ОТ ТЕЛК

10

Чичка

преди 6 години

Основен проблем в Бг е говоренето с недомлъвки ! Има проблем с Телк-овете и той е свързан с гъгриците . Онези, обгрижваните особено покрай избори. Нали така, г-да патриоти ?

9

Анонимен

преди 6 години

Стига дрънкаха глупости. Няма да мирясат докато не уморят хората. Отдавна никакви пенсионери не взимат добавки от ТЕЛК. Забранено е с КСО. Тия 450 000 са всички инвалиди. От тях 150 000 са под 50% и не взимат пенсия. Останалите са на средна такава от 232 лв. Халал да са им на ненаситните алчни з. а. д. н. и. ц. и. Та и на пишещите тук. Ако си мислите че не си искам здравето пред тези 200 лева и пред непрекъснатото висене по болници вземете ги. А защо има повече болни ли. От хубав живот.

8

Неа

преди 6 години

Добре де , Телк дават не само на инвалиди . Телк дават на болни от какво ли не - сърце , дробове , бъбреци , психично болни ... Аз последните години наблюдавам че лилавото население се дърпа да го освидетелстват . Преди години беше хит сами да увреждат децата си , сега обаче са намерили друга нисша и се чудя каква е тя ....

7

Неа

преди 6 години

А само за ЛКК получават ли помощи ???