17

Анонимен

преди 6 години

И за Пирин ще ни осъдят! След като погубваме природата он алчност така ни се пада!

16

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

ВИНОВНИ СМЕ САМИТЕ НИЕ,ЗОМБИРАНИТЕ ***!рАЗБЕРЕТЕ ГО!Азе като ви казвам, че вие мАрзилками сте ЗОМБИРАНИ *** вие ми слагате минуси, а вие как го кажете си слагате плюсове! - къде е логиката, питам аз?

15

Анонимен

преди 6 години

Ми като няма с какво да се занимават , освен да пият кафе, да ядат сладки, да се джавкат с Русия и що пък и да не осъдят България за това, че птиците в гората не били на ей този клон, а на онзи...

14

да

преди 6 години

НПО-тата ще бьдат изчистени от България и то много скоро ..краят им е близо

13

Andreshko

преди 6 години

ЕК дава пари,но и намира начини да си ги вземе. Не е ли трябвало те да предпишат това преди да ни съдят,защото те са приели Натура 2000 и едва ли го има това като забележка...

12

Анонимен

преди 6 години

TEZI NPO SA PREDATELI I BOZAYAT PARI OT CUGBINA,PROKLETI DA SA DO 9-TO KOLYANO AMIN.

11

Анонимен

преди 6 години

Еко министъра кога ще подава оставка?

10

Анонимен

преди 6 години

Управляват ни бездарни и кирумпирани до зъбите дришльоци. Има ли изненадани? Добре че е ЕС, иначе вече щяхме да сме се превърнали в пустиня. Народ от о т р е п ки.

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7EK съди правителството, ама глобите ги плаща народа! Какво да му пука тогава на правителството?Поскъпването с въвеждането на еврото пак народа ще го плаща, ония с милионите по банките и с десетки имоти тук и по света, даже няма да го усетят

8

Умен гущер

преди 6 години

Аз искам да ни осъдят и за влечугите, не само за птиците

7

Шоп

преди 6 години

Ще ни съдят я! Врабчера, ***, мигранти, са по-важни за ЕС от обикновените хора, които работят и с данъците си отглеждат търтеи.

6

Анонимен

преди 6 години

ЕК съди правителството, а то се радва като мазохист. Искало евро, искало шенген. Да видим дали ще скочат цените. В Германия скочиха, но правителството още нямало доказателства, че същото ще се случи в България. Искало да си направи експеримента, все пак.

5

Анонимен

преди 6 години

Не е виновен нито ЕС,нито фес(Турция),нито кравария,или който и да е!Разберете:ВИНОВНИ СМЕ НИЕ САМИТЕ,ДЕТО,КАТО *** СЕ ОСТАВИХМЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ И МНОГО ДРУГИ,ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС!!!Някой пита ли ни,като ни набутаха в ЕС и (БЛ)нАТО?Лъгаха ни до умопомрачение и ние до умопомрачение им вярвахме,след което "те" забравиха за лъжите си и ние т***п***ците,също!!!Е,кой ни е виновен? Не са "те",защото за 27 години щяхме да разберем какво са!ВИНОВНИ СМЕ САМИТЕ НИЕ,ЗОМБИРАНИТЕ ***!рАЗБЕРЕТЕ ГО!

4

Сандо

преди 6 години

Айде горите на царю дадоха фира и нема да се пипат

3

Анонимен

преди 6 години

Всичката я е Мара втасала, само не се е вчесала.

2

Ной

преди 6 години

Не се научиха нашите т.....ри, че в Европа правилата се спазват. Години ще минат докато го проумеят. Милиони ще се изръсим, докато се научат, че нещата в Европа не стоят като при нас, няма беззаконие там.

1

Анонимен

преди 6 години

Чудесна новина! След време ще ви глобят и за Пирин където Винкел и компания ще строят писти, хотели и пр.!Пред Европа българските мафиотски номера не минават