90

До 77

преди 6 години

"Колкото и неинтелигентна да я изкарват, чак толкова да е глупава не е за вярване." Ами хич не е глупава - само е нахална, неука, злобна, много алчна и подкупна. Просто е жалка.

89

Реалист

преди 6 години

До Аз 81 Не е срамно фризьорка да е кметица.В Сливенския затвор ще има доста работа.Анита Мозер сигурно се радва , както и всички честни българи.

88

Анонимен

преди 6 години

А така.Нека подсъдимите се запознаят с обвиненията , за да знаят какво да лъжат.И разбира са адвокатите ще им помогнат в лъжите.Марковски дели парите със съдията и делото спечелено.

87

Анонимен

преди 6 години

Долна курумпирана изнудвачка. Не ми дреме от коя партия е. Да си го отнася. И малко я държаха на тротоара, трябваще и да спи там. Долна въшка.

86

Вижте си заглавието

преди 6 години

"............3 часа, за да се запонаят". Какво означава последната дума на изречението, че нещо не я разбрах.

85

Анонимна

преди 6 години

До Анонимен - малко четеш. Доста гербаджии са подсъдими именно за корупция. Кметове и пр. Ама на такива платени *** като теб истината не им е удобна.

84

Хе хе!

преди 6 години

Роман е смятала да издаде Иванчева - много бе,много е уговаряла! Не е чела достатъчно поговорки - мълчанието е злато ( евро в този случай).Е, сега нека чете томове със СРС-та. Интересно ще е и ние да попрочетем как се прави корупция. А и може да се пуснем по "играта". Тази Иванчева даже си е поживяла в Гърция с подкупите,които е вземала. Кой знае колко душици са изгорели от тази фризьорка.

83

Анонимен

преди 6 години

Как може резултатите от СРС да се секретни при този публичен арест и публичното дрънкане от страна на прокуратурата?

82

днд

преди 6 години

13 тома за няколкото дена след подаването на сигнала Браво бе ,само дет не звучи достоверно.

81

Аз

преди 6 години

До 78То не е срамно....то просто е ненормално...Затова сме на такъв хал- в България никой не се занимава с това, за което е учил и най-важното тези, които нищо не са учили стават за всичко!

80

Анонимен

преди 6 години

Който не е от нашите, срс-та от първия ден. Герб и милиция до гроб.

79

www

преди 6 години

ТЪПО ПРАВОСЪДИЕ....13 ТОМА НЕ СА ЛИ МАЛКА - САМО АКО РЕШИШ ДА 296ГИ ПРОЧЕТЕШ ЩЕ МИНАТ ПОНЕ ТРИ ГОДИНИ...

78

Анонимен

преди 6 години

Срамно било, че фризьорка е станала кмет! Само че колко фризьорки са извършили такива злоупотреби и служебни престъпления, колкото са извършили високообразовани, опитни и "подходящи" за поста си хора?

77

Иванчо

преди 6 години

Всичко е възможно, но много странно би било тази жена да извърши точно престъпление от рода на тези, срещу които така яростно се е борила. Колкото и неинтелигентна да я изкарват, чак толкова да е глупава не е за вярване. Наистина, жителите на "Младост" отсега нататък трябва зорко да следят как ще се придвижват строителните планове в района. И да не се оставят да ги приспят! Интересно срещите на новия кмет и разговорите му с различни заинтересовани лица дали така ревностно ще се следят?

76

Анонимен

преди 6 години

А Мишо бирата ,, а суджиците , а Сертан Йосич ? Бойко кога ще го съдим ?

75

Тази

преди 6 години

със стъкълцата ще я клатя като Черно море рибарска лодка - честна пионерска!

74

Анонимен

преди 6 години

явно и тая е за затвора но кога ще видим някой ГЕРБ ер по същият начин..или тях закона не ги лови ???

73

едно мнение

преди 6 години

Най добре е сега . Докато е кметицата в съда.Да се разгърне стройтелството. Пролет е . Времето тече. Може и с топла връзса всички блокове в МЛАДОСТ да се срържат и да стане един голям извит суджук.Апартаменти ще има и за другия век готови.

72

дам

преди 6 години

И срочно да се изпрати 1 тон перхидрол за госпожата с подкупа, че тези черни корени са ужасТ!

71

Баси грозниците!

преди 6 години

Само на заден парашок и само в нетрезво състояние!