37

Иеее

преди 6 години

Докъде се стигнахме! Това като някакъв пример ли е? Хората ще започнат и те да си крият труповете на майките и бащите си за да взимат пенсия и те , защото те знаят че няма да могат да се пенсионират. Лоол леле парите какво правят на човешкия мозък само за да ги грабнеш и да си живееш в измисленият свет. Хората викат парите не прави щастието да уе кажи го това на затворниците които избягаха парите = свобода ама тази свобода се плаща.

36

П.Стефанов

преди 6 години

Предсави си, какъв живот водиш на тази територия,че да криеш трупа на майка си,за пенсията.И това ако е държава,здраве му кажи.

35

Юлиан

преди 6 години

Иначе пък държавата ни веднага се намеси до съдебно производство. Значи за бедния народ не жали ресурси ама бойко краде държавата пред очите на всички и всички си мълчим браво просто уникална държава уникален народ. аз не знам човека и да го е направил не ми се вярва да е от излишък със сигурност.

34

Марин

преди 6 години

Не мога да повярвам, че всички обвиняват държавата. А къде е моралът, ценностната система. Може ли да държи тялото на майка си толкова години? Преди да обвинявате държавата си задайте въпроса "що е то държава?" и защо сме на дъното на всякакви класации. Не очаквам някой да ме разбере, все пак тука е само ***.

33

Анонимен

преди 6 години

Тъжно е. Опитал се да надхитри системата. Ако я беше погребал в двора си, всичко щеше да си е наред. Горкият българин!

32

стейси

преди 6 години

Оскотя от глад народа , няма да го е направил защото е бил добре материално, жалко е хора .

31

Анонимен

преди 6 години

Това за първи път се чува. Но масово телефони на инвалиди , сметки за отопление , вода се влачът с години при починали родители.

30

Анонимен

преди 6 години

гърбав *** - не е Живков виновен, той е наш идеал, който следваме. Виновен е ...Хан Аспарух.

29

Анонимен

преди 6 години

Странджа, къде си да коментираш върховете в стабилността. Ако го бяхте и него назначили за ***, да е рахат чиляка.

28

Burzum

преди 6 години

Стабилна работа.

27

До Борисов

преди 6 години

Борисов чети!Странджата също!До каква мизерия докарахте хората!

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Ужас!!!Пази боже!!!Но тая държава с това управление след Живков ..до тук ни докараДнес се навършват 32 години откакто управлението на Живков си мълча за аварията в Чернобил и две седмици хрупахме радиационни марули.

25

Анонимен

преди 6 години

Русенци са озлобяли скотове

24

Анонимен

преди 6 години

Човека явно е живял бедно. Но ако се замисля при сегашната възраст за пенсиониране не се знае хората колко години ще получават пенсия. Така, че един човек може да получава три години пенсия и да почине пък друг 20 години и да е жив и здрав, но и двамата да са внасяли песнионни осигоровки.

23

Анонимен

преди 6 години

Това съм предлагал да го направим с дядо ми, но нема къде да го държим. Ама толкоз ли не можахме да подкупим гробарите на села да го погребат през нощта без смъртен акт тайно,като преди това го транспортираме с личен автомобил в багажника.

22

Анонимен

преди 6 години

Не искам да се сравняваме с никой това не ме топли...мизерията и всичко останало ни е достатъчно ...Децата ни ..родителите ни са роби в други държави на какво да сме благодарни ..какво общо има тук Русия или там Корея или други страни ..всеки да си гледа в канчето си...

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Ти се благодари, че сме в НАТо и ЕС, че иначе да сме зверове и мизерници като руснаците.Виж какво е във Венецуела, Куба, Северна Корея, които са съюзници на алкохолиците.

20

Анонимен

преди 6 години

Ужас!!!Пази боже!!!Но тая държава с това управление след Живков ..до тук ни докара ..глад ..кражби...убийства..какво ли не още това Нато...и ЕС ни донесе...Хората се плевърнаха в чудовища...

19

MaйMyнaтa

преди 6 години

Не ми дpeмe кво мислите, само знам че нищо не може да оправдае тази гpoзна постъпка

18

Анонимен

преди 6 години

Ужас! Ненормалник, затвор и лудница за тоя психар!