9

7:30

преди 6 години

До АнонименTova ironiq li e ili fakt ???

8

7:28

преди 6 години

OKAY!!!!!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Действаща институция? В България? Едва ли има такова нещо. То държава няма, те за действаща институция говорят.

6

От Белите държави!

преди 6 години

До Анонимен 1В колко бели държави си бил?!? Аз съм бил в UK, Герматния, Белгия, Швеция, Франция и многооо други и да ти подскажа - няма паркинги за всеки, не НЯМА! Проблема с колите и проблем на имащите коли и нито държавата, нито общината се заемат с решаване на проблеми с паркирането. В малък град като Гент, Белгия с 200 000 - няма безплатно паркиране освен в покрайнините и о да.... глобяват! Имат 2 паркинга в града подземни и престоя в тях е ... 2-3 евро на час! Айде поздрави ***!

5

Анонимен

преди 6 години

Да, в белите държави 90% от хората не си и помислят да са над закона с измислени оправдания, защото правилата са наложени и всеки сигнализира за нередности.

4

гого

преди 6 години

седят разни безделници щракат ми снимки и си мислят гокяма работа вършат. Наисина май ще има някох такъв папарак поначесан скоро.

3

Анонимен

преди 6 години

пишете - действат ! аз писах за едни дупки пред входа не можеше да се мине пеш и за седмица ги асфалтираха..

2

Анонимен

преди 6 години

чудя се кога ли ще четем статия, активен гражданин във хелбоок си изяде боя ...или слупайно се хлъзнал пред входната врата :) :) ...лесно е да ковеш комшиитв но все пак такава е реалността паркоместа йок.

1

Анонимен

преди 6 години

В белите държави първо правят паркоместа от всяко възможно за паркиране място, строят закрити паркинги и чак тогава глобяват за неправилно паркиране. В България закрити паркинги не се строят, съществуващите паркинги се застрояват и се глобява за неправилно паркиране.