72

гери

преди 6 години

До АнонименТова е най-успешния кмет до сега!

71

гери

преди 6 години

До Жозеф Дол Пишете смислени коментари по темата не такива с нецензурно съдържание!а

70

Анонимен

преди 6 години

Данчееее ***, БиБитко усеща дебелия и е решил да бяга, нямай е Америка в имението. Теб ще те взима ли? Щото много са ти набрали софиянци за кражбите, скапаните ремонти и неадекватните решения. Ако не те вземе, май ти е голяма родата и май няма, тук ще те скъсат от дела А корупцията.Ще ти конфискуват имотите, може и клиниката на мъжо ти, която струва 3 милиона!!Слугуваш на онзи крадец и лъжец от Банкя, даваш от плячката, а ще те опази ли, или като страхливец, какъвто и е, ще избяга. Мисли Юрданке.

69

До 69

преди 6 години

ТЪПО!!!

68

Анонимен

преди 6 години

Бърза Юрданка щото зетя на Цветанов трябва да строи мини мол на стойност 5 милиона евро. Да я няма Иванчева, строежа да започне, а смотаната Юрданка да си получи процента. Изглежда скромна и тиха, а всъщност тя е прикритие на корупцията в ГЕРБ. Защо е продала на зетчето земята за по 7 лева за кв/метър? Колко са се спазарили да получи от 5 те милиона евро? Не знам, но Юрданка е 100 пъти по за затвора отколкото Иванчева. Но Юрданка си кюти като кмет и прибира парички от ремонтите на ремонтите.

67

Анонимен

преди 6 години

2002 година урок по русскому язъйку.Я очень красивия кметка,въй плащаете моя сметка...

66

Анонимен

преди 6 години

Кой продава софийска земя по 7 лева на квадрат, искам да си купя от съответния район хахаахаааамуууу

65

Анонимен

преди 6 години

Ще ще по параграф 28 ще бетонирате всичко. КОЙ прие тоя закон? Иванчева не е депутатка все пак...

64

Анонимен

преди 6 години

Тази учителка вече е жалка история... не става за кмет и дано не се пробва, че ще е тъпо

63

Анонимен

преди 6 години

Около случая с Иванчева,се разкриха и много неща около Фандъкова и около архитектите.

62

чичо Гошо

преди 6 години

Давайте по-бързо гербаджийски кмет,че ако се смени властта отиде ми небостъргача!

61

До 55

преди 6 години

Пак лъжа: "КОй каквото иска да си говори, ама тоя арест на тая кметица звучи, изглежда и е политически! Поради простата причина, че таз кметица ИЗРИТА кмета от ГЕРБ!" Спрете да лъжете. Истината е, че ГЕРБ поиска оставката на кмета на район Младост д-р Цвета Авджиева. Иванчева не е изритала никой. Само лъжи са ви в главите. След като бившата кметица не е била читава, ГЕРБ сами я отстраниха и свалиха доверието от нея. Нека сега БСП/ДПС, които подкрепиха Иванчева да свалят доверието си от нея

60

Гери

преди 6 години

Прекрасна жена и кмет!

59

Анонимен

преди 6 години

как предпочитате - светефара да ви брои секундите - натиснете плюсили да наскате копче- натиснете минус.

58

Анонимен

преди 6 години

Преди време имаше зелен светофар на Военния клуб. ОТкато го махнаха и сложиха копе ме чака три път по-дълго. същото е и на Славейков .това е за удобството на КОЛИТЕ! в цял свят се мисил за удбоството на пешеходеца, у нас - обратното!

57

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова ако искаш да те запомнят с добор направи повееч велоалеи и безплатни паркинги, а не молове. Моловеет сега са история, собственициет им ги рушат. Лидл, фантастико и куп молове фалираха, в Европа-та въобще няма клиенти. моловете бяха едни перачници на пари

56

кажете не на заменки

преди 6 години

зелена софия струвала пари - заплатете на собствениците!

55

...

преди 6 години

КОй каквото иска да си говори, ама тоя арест на тая кметица звучи, изглежда и е политически! Поради простата причина, че таз кметица ИЗРИТА кмета от ГЕРБ! Това как да е, ясно е, че нищо няма да стане, но по същественото е, че когато Фандъкова говори и казва нещо то е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да проверите, препроверите и препрепроверите думите и! Казано по друг начин ако ви каже добър ден, то вие първо вижта слънцето после се обадете в NASA и после в БАН! Щото вероятноста да сте ЪЗЛЪГАН е ОГРОМНА!

54

Анонимен

преди 6 години

Бойковата държава е във фалит отвсякъде с 23 милиарда. Единствената причина да не обявяваме фалита, е че сме в МВФ и има борд!

53

Жозеф Дол

преди 6 години

Данче, батковото ела насам, да те опипам!