19

Патриот

преди 6 години

Севернокорейските комунисти сами си прекратиха ядрената програма от некадърност и глупост. Голем смех, планината им се срути върху полигона и няма да има нужда Щатите да им пускат ракети, за да им го заличат, той гнусния дебелака затова така миролюбив стана изведнъж. Пълни нещастници, да пукнат от глад дано, както и всички комунисти по света, гладна смърт за тях. Амин.

18

Анонимен

преди 6 години

Следващия севернокорейски тест на водородна бомба - калифорния.

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Ким само каза че ЗАСЕГА спира ядрените опити! Толкова!Сега е зает, търси нова планина

16

Анонимен

преди 6 години

/БТА/+++++++++copy-paste++++++++copy-paste++++++++copy-paste+++++++++copy-paste

15

в Русия

преди 6 години

заради ядрените опити изсъхнаха цели езера в които преди са плавали кораби ! Сега там няма абсолютно никаква надежда за живот , околната среда е унищожена тотално ! Става дума за руския полуостров Камчатка !

14

ПорЦелан

преди 6 години

Представяте ли си тези неща дето са срутили планината да ги тестват в Япония или САЩ?

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Този май сам се спря. Може ли толкова глупост - една педя земя...а ти какво очакваш от човек, развиващ мракобесен тоталитарен пещерен комунизъм! Трябвало е много повече да се случи, дълбока яма на мястото на СК!

12

Браво Кимчо

преди 6 години

Успя да сътвориш нещо като харакири в севернокорейски вариант. Пак аз се чудих що спря ядрените опити, такива овации събираше от *** и цял блядистан.

11

Полезно за здравето

преди 6 години

Бидона, кога ще направи опити да отслабне!Все още е най дебелия чивек в северна корея.

10

Анонимен

преди 6 години

Тромпета пък как се радваше горкия и се биеше по гърдите "Аз, аз, аз, аз направих така че Ким да спре опитите!!"Междувпрочем Ким само каза че ЗАСЕГА спира ядрените опити! Толкова!

9

н

преди 6 години

До Анонимен Не не са те , То добре, че се срути планината, да *** да се спре, иначе нямаше кои да ги поребе горките хорица. Този прасчо с две ти ракети за малко да ибиее милионо. Какво ли ще е ако рашън китай и хамериканците почнат да си ги хвърлат насам на там Пиле няма да остане камо ли човек. Това е до ястребите дето за 5 лв. крякат и се мислят за безсмъртни и са на страната на победителите . Ама няма да има победители а само много много мъртви.

8

Кратун

преди 6 години

Тоя си изгърмя урана или руснаците са спрели да му дават остарели ракетни технологии и изведнъж стана борец за световен мир.

7

Анонимен

преди 6 години

Срутването е от края на септември 2017 година, още тогава от ЮК заявиха че полигона на Ким е срутен и е погребал няклко хиляди военни намиращи се в тунели под земята. Това не се появи в никоя българска медия, защото тук се чака новината да дойде от ТАСС или в най-лошият случай от Китай, иначе такава несанкционирана от руските власти новина може да се окаже пагубна за русофилството в България.

6

Анонимен

преди 6 години

Не е от ядрените опити. Една жена от пазара ми каза, че това е руската сеизмична машина за копаене в земната *** и предизвикване на земетресения. От тази машина треперели американци и европейци.Вервайте ми!

5

shady

преди 6 години

В случая въобще не съм сигурен, че САЩ имат някаква роля в това Прасчо да се откаже от тия взривявания на атомни или водородни бомби. Ако това му е единствения ядрен полигон го разбирам. Тук е на път да стане някаква голяма катастрофа, заради тези подземни взривявания и то на не какво и да е. Ама колко трябва да си мaлoумниk да правиш подземни взривове на такива бомби, като тук проблемът няма да е само радиацията, а може да стане нещо по-голямо.

4

Анонимен

преди 6 години

Този май сам се спря. Може ли толкова глупост - една педя земя...

3

Берлин

преди 6 години

Не стига, че цял народ гладува заради ядрените бомби на пpасчо, ами сега ще ги облъчат с радиация. Човешката (пpасешката) кpетения не познава граници.

2

Анонимен

преди 6 години

Браво на САЩ спряха най-после тоя .

1

KapuTaH_BecKo

преди 6 години

Реши ли , нещо Американскичт Хегемон и става. Само ушанките и ким-четата не го разбраха...