20

ld

преди 5 години

До АНОНИМНА В предишния си коментар казахте, че германците няма да допуснат чужденец да представя Германия на Евровизия. Бяхте опроверган/а, сега не е необходимо да носите от девет дерета вода в десето и да вадите албуми и молове. КРАЙ!

19

АНОНИМНА

преди 6 години

До анонимен. В Заключение ще кажа, помисли защо тогава щом Люси е толкова преуспяла в никой немски мол Muller, Galleria, Media Markt където има всякаква музика, няма диск на групата й? По-лесно е да я дават по Б.Г ТВ ,да решава кой става за,,певец" и тя като Саня и другата ,,преуспяла" Рут. За ЛИЛИ ИВАНОВА и ЕМИЛ ДИМИТРОВ ( Бог да го прости) мога да кажа, че са звезди. Вероятно си пиша с някой от родата на Жана Бергендорф,че чак до обиди се стигна. Написах това, което мисля и не съжалявам.КРАЙ.

18

АНОНИМНА

преди 6 години

До анонимен.Човек да напише коментар за нещо и почват да го плюят. Типична българска черта. НЕ гледам на Германци като Богове. Казвам,че като народ се уважават, за разлика от българския дето всеки ти прави мръсно.Защо не прочете това?Само в България, всяка лигава куч**ка е певица, всеки чужденец е в Биг Брадър,САМО трябва да е с чуждестранна фамилия. НИЕ винаги ТОЛЕРИРАМЕ чужденците.Меркел прие чужденците само защото Америка й нареди така и гледа да ги отпрати в Турция,затова се мазни на Ердоган

17

Алов

преди 6 години

Да между другото след като е излязла песента асоциацията на лекарите занимаващи се със запек_ са подали контестация за спирането и защото останали без работа.

16

Анонимен

преди 6 години

Държат на народа си....Това пък беше неочаквана новина за политиката на Меркел. Вече имам чувството, че живееш в Германия отскоро, гледаш на германците като на някакви богове и те е срам, че си българка, макар че на никой не му пука за това.

15

Анонимен

преди 6 години

Ти като Българин *** в Германия, кажи че искаш да представяш Германия на Евровизия,ако пееш уникално най-много до кастинг...Абе, сънародничке, аз не мога да пея, само че точно любимият ти пример Германия на Евровизия 2008 беше представена от... Люси Дяковска. С групата си Ноу Ейнджълс, в която само една от петте жени не е от миграционен произход. Може и повече да са били тези представители, защото в Германия, освен шлагерите и народната музика, повечето певци са деца на чужденци.

14

АНОНИМНА

преди 6 години

Предлагам на анонимен Ти като Българин *** в Германия, кажи че искаш да представяш Германия на Евровизия,ако пееш уникално най-много до кастинг, ама не вярвай да допуснат някакъв си неизвестен гаст**ер бай**тер да ги представя.Държат на народа си. Само в България, всяка лигава куч**ка е певица, всеки чужденец е в Биг Брадър,САМО трябва да е с чуждестранна фамилия. НИЕ винаги ТОЛЕРИРАМЕ чужденците.Влезте в някое заведение да видите пияни англичани как броят по 1 стотинка на келнера като плащат

13

Анонимен

преди 6 години

Едно е да си автор на песен, друго е да си певецът представил родната си страна....В интерес на истината, конкурсът е за песен, а не за изпълнител, въпреки че качеството на изпълнението (а не мястото на раждане), оказва много голямо влияние върху оценката.

12

Анонимен

преди 6 години

Последно помня,че допуснаха Австралия също да си участва като отделна държава, нищо че не е в Европа, може причината да е била именно, че не датчанка е представила Дания....Това не е конкурс за държави от Европа, а за такива с национални телевизии, членове на определен телевизионен съюз. Когато австралийката миналата година представляваше Дания, Австралия също си участваше с австралиец абориген (Исая), а по-миналата беше представена от корейка (Дами Им). Родена в Южна Корея.

11

АНОНИМНА

преди 6 години

до 6 Едно е да си автор на песен, друго е да си певецът представил родната си страна. Последно помня,че допуснаха Австралия също да си участва като отделна държава, нищо че не е в Европа, може причината да е била именно, че не датчанка е представила Дания. Също така какво като певци от Сърбия и Албания от години живеят в САЩ и да вземат зелена карта, си остават чужденци,ако в САЩ имаше подобен конкурс нямаше да ги допуснат да представят САЩ.А Робито обедня, ама и руснаци явно не са го искали.

10

АНОНИМНА

преди 6 години

Това, което питам, така ли не намерихте млади талантливи българи, които да не са чалгари и не са тип Гери- Никол, че трябва да ни представя един дето е афро американец, 2ма дето ми приличат на китайци, 4 тия с тая брада ми прилича на арабин и тая Жана дето е вечно надрусана и истерична и тя Бергендорф демек германка. Що не можеше да чуем всички песни дето са участвали за конкурса за песни и да се гласува. Според мен който плати най-много него пращат на Евровизия. Тия не са българи, защо тях?

9

АНОНИМНА

преди 6 години

Песента на Украйна предната година спечели само защото в Украйна имаше война, тогава измислиха новите правила за гласуване 50% от зрителите и 50% от журито. Истинската песен победител беше Русия с най-много гласували зрители, ама нали им беше ,, Мъчно" за Украйна, която не приеха в ЕС, така че си беше нагласено.Украинската певица виеше като сирена, да си бяха извикали Руслана, тя наистина пееше хубаво.

8

АНОНИМНА

преди 6 години

Песента на португалеца спечели само защото го изкараха, че ще умре скоро. Болен е от сърце и му направиха операции. Предположили са ,че може да не може да си ги позволи, малко от съжаление беше. Кончита Вурст спечели само защото е ни мъж, ни жена

7

Анонимен

преди 6 години

Затова няма как и да спечелим с тази траурна песен....Миналата година спечели депресантската песен на Португалия, а по-миналата тази на Украйна за клането и разселването на кримските татари от Сталин.

6

Анонимен

преди 6 години

Да се явяват за тяхната си родина. Това само в България го има....Само дето песента на Австрия също е писана от Борислав Миланов, който миналата година беше автор на песните на 3 (!) различни държави, швейцарската беше с автор румънец и певица румънка, Дания беше представена от австралийка, певиците на Сърбия и Албания от години живееха в САЩ, а Роби Уилямс ли беше, беше предложил да представлява Русия. Да продължавам ли?

5

Анонимен

преди 6 години

Я..Жана Джендерdorff..

4

Анонимна

преди 6 години

Не мога да разбера защо избират чужденци да представят България на Евровизия дето никой не ги знае тук. Да се явяват за тяхната си родина. Това само в България го има. Пример В Германия дори да имаш уникален глас най-много да те допуснат до Гласа на Германия, ама да не си роден там няма как да представяш Германия на Евровизия.Затова няма как и да спечелим с тази траурна песен.

3

Анонимен

преди 6 години

Какво им е отвратителното на визията? Някой чужденец беше написал в Ютюб, че изглеждат все едно Сиа и Раг-енд-боун-мен са се събрали с още трима човека в една група. На практика всеки член по външност препраща към различен музикален стил, който е или абсолютно актуален, или абсолютно вечен. За песен, която е съвкупност от толкова много стилове, визията им си е перфектна.

2

Анонимен

преди 6 години

Отвратителна визия имат тези.

1

Анонимен

преди 6 години

Уникална е песента, нереално хубава.