31

Ха Ха Ха-Путин

преди 6 години

Чак Джордж Вашингтон се е обърнал на една страна да не ги гледа. ВИЖДА СЕ НА СНИМКАТА . СРАМ ЗА САЩ И ФРАНСЕТАТА

30

АЛЕЛУЯ

преди 6 години

Тези двама най накрая разбраха,че френската любов между тях е по добра от шветска теойка с Мей

29

Анонимен

преди 6 години

Французите сигурно се червят пред телевизорите. Така се чувствахме и ние по време на Пастирката, слава богу вече не.

28

Анонимен

преди 6 години

особено радват снимки 5 и 10 . Душички, гугутки, мили, ненагледни

27

Б

преди 6 години

ЗАЩО СЕ ЧУДИТЕ,ЧЕ ОТНОШЕНИЯЯТА ИМ СА ТАКИВА,АМИ САМИТЕ РАКЕТИ СА ИМ УМНИ И ХУБАВИ, И ТЕ ВЗАИМНО СА МИЛИ ,КАКВО ГИ ИНТЕРЕСУВА, ЧЕ РАЗРУШИХА СИРИЯ И ХОРАТА УМИРАТ КАТО МУХИ.ИМА ОЩЕ НАРОДИ КОИТО ЧАКАТ НА ОПАШКА.

26

А

преди 6 години

ПОНЕЖЕ СЕ,НААКАХА В СИРИЯ БЕЗ РЕШЕНИЕ НА СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ,СЕ ЧЕТКАХА ВЗАИМНО КАТО ХЛАПАЦИ ОТКРАДНАЛИ НЕЩО БЕЗ ЗНАНИЕТО НА УЧИТЕЛКАТА,ПРАВИХА СИ ЧЕТКИ И СЕ РАДВАХА,ЧЕ ОСТАНАЛИ НЕВРЕДИМИ ОТ ХУЛИГАНСКАТА СИ ПРОЯВА С РАКЕТИТЕ.НО ТОВА НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ,НЕКА СЕ ПОРАДВАТ ЗА ПОСЛЕДНО.НИЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ОТ ТЯХНАТА РАДОСТ,ЩЕ ПЛАЩАМЕ 2МЛН ЗА СИРИЯ.

25

Obo San

преди 6 години

Вярно че е лицемерие , вярно че е фалш , но пък отговаря на евроатлантическите ЦЕННОСТИ !!!

24

Що

преди 6 години

Той макарона и без това малко дъртофил пада.

23

Анонимен

преди 6 години

Единият от двамата цяла нощ е бил в поза партер и това не е бил тръмпета

22

Анонимен

преди 6 години

Светът остана в ръцете на един оранжев клоун и един геронтофил! Гледах ги как се здрависват, потупват един друг по рамо и пр. дестски действия и ми прилоша. Тези и двамата са като две хлапета.

21

пущиняк

преди 6 години

Талиатели може би!:Д"...и нека е грях, искам некой ден да *** на тях!"

20

Juls

преди 6 години

Тц тц тц, отиде коньо у ряката. МакАрон забременя. Какво ли ще им се роди... Предположения?!?

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Купи си пасти цената им е паднала с 20ст от вчера.

18

Анонимен

преди 6 години

Докато мpъснитe мутpи ни занимават с "Цуни-гуни връзка" и други подобни джендаризми, вдигнаха ли рязко цената на хляба? Току-що си купих хляб и платих за него 1.25 лв. За същият хляб до вчера на касата ми вземаха 1.09 лв. Как е при вас? Има ли увеличение на цената на хляба?

17

Анонимен

преди 6 години

Путин да внимава много защото може да забременее от това цуни-гуни между Тръмп и Макрон, после ще трябва да ходи при приятеля си доктор Башар Асад да се моли за аборт.

16

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Къде са сега коментарите на онези, които се възмущаваха от целувките между Леонид Брежнев и Тодор Живков. Или ще кажете, че сега са други времена. Да, наистина са други: времена на гейове, лесбийки, ***, чието поведение вече се възхвалява и превръща в нов стандарт.

15

Анонимен

преди 6 години

Коментара на Тревър Ноа, е точният.Именно трова беше реакцията ми когато видях Тромпета да сеправи че чисти"пърхот" от костюма на Макарон.УНИЗИТЕЛНО!!Също така унизително беше самото поведение на Макарон (Макронразбира се) през цялата му визита.Подчинен със слугинажни уклони, точно каквито са българите в Западна Европа.....НИСКО НАВЕДЕНИ.Наистина съм ШОКИРАН че франсе може да раболепничи по такъв унизителен начин.

14

Анонимен

преди 6 години

"Цуни-гуни връзка"От това цуни-гуни най потърпевш се оказва мачото Путин, отново ще трябва да доставя вазелин в Кремъл.

13

Микро Геронтофон

преди 6 години

За Микрон е важно дърто да е ,независимо от пола, расата и дали е човешко същество. Може и козъ да е.За Тръмп пък е важно бащинското отношение па било към син,дъщеря или порноактриса.Само Т.Змей липсваше за една тройка.Всъщност Тръмп се държа като мъдър политик, като подигра Геронтофила и показа къде е мястото на блюдо-гъсзо и т.н. лизците!В това време разбиваха Руското консулство.

12

Анонимен

преди 6 години

Защо Трьмп рискуваше да му изчетка якичкитена Макрон, ако беше му спукал без да иска джуката имаше вероятност Макрон да му го вьрни!