9

Анонимен

преди 6 години

Какъв е проблемът?! Богатата ни държава чрез община София дава 180 000 лв за охрана на никому, ама хептен никому, дори на парадиращите, ненужен, нестетичен ***-парад. Но за спасяването на един човешки живот пари няма!А участниците в този дискриминативен парад нямат ли левчета да си платят охраната? А изнудват общината? И защо трябва да ги охраняват, нали са прави? А защо ирландският абат, посетил държавата ни, "ужасен" от видяното тук, не им плати охраната! Че то иначе всеки може да се ужасява!

8

Недоволен

преди 6 години

Добре де всеки месец ми удържат 208 лева ЗО, на годишна база това са билзо 2500 лева. Освен това трябва да доплащам и по 2,90/5 лева, ако се приеме тази промяна е това ако не е супер наглост не знам кое е ? Живеех до поликлиника и след като се въведе системата с личните лекари с очите си видях как жизненият им стандарт се покачи, в което няма нищо лошо, но аз не виждам нужда от увеличение. Доброволното ЗО е около 350 лева годишно и включва доста повече у-ги, по-добро обслужване без доплащане !

7

HELL

преди 6 години

До лични партидиДа така е ама в момента сме с личните партиди, а тези с 240 искат да ни станат общ кюп и да изчезнат като пенсионния фонд преди много време, а след това с куфарчетата!Те младите ги заставят да не отива в частен песионен фонд а всичко в НОЙ, където една от бездънни ями без реформи

6

рррррррррр

преди 6 години

Министърът, като го гледам така и той отдавна е в пенсионна възраст и ако не откраднатото през годините и ако не е и племеника му дали ще се затрудни да кихне 10 бинки ако изпадне в такава ситуация?Вероятно не! А професорята доста бързо скалъпиха историята, че видите ли в склада нямало клапи! А за какво изобщо има пари в тази скапана система? Освен за крадене разбира се!

5

10351

преди 6 години

Ще има венец от министър председателя и от здравния министър, но от финасовия само букет - той пестелив. Здравната комисия от парламента ще изпрати само съболезнователен адерс до близките.Питам се, какво щеше да стане с болницата и лекарите, ако починалата пациентка беше от един темпераментен етнос, който не плаща осигуровки по принцип.

4

Анонимен

преди 6 години

Къде е разБойко да поплаче малко и за тази жертва на новата, реформирана от ГРОБ здравна система в България?

3

HELL

преди 6 години

До the GhostЧерен хумор: " Как няма да плащаш осигуровки нали електората на една партия ще измре така? Същото е положение и при топлофикация(мумофикация) развод с тях няма!Така с черния хумор, защото ни управляват от 30 години едни да не казвам, че и цензура има тука!

2

Анонимен

преди 6 години

Но пък даваме четири милиона лева на Сирия ...

1

the Ghost

преди 6 години

Всички задравно осигурени трябва да са осободени от каквато и да е било такса и заплащане. Ето, например на мен преди 10дни ми се наложи да взема направление за специалист, но се оказа, че за м. 04 направления НЯМА. Е, питам аз, може ли м.04 да не плащам здравно осигуровки щото НЯМА пари ?