8

Анонимен

преди 6 години

По Живково време бяхме над 9 млн. с тенденция към 10 млн.Сега демографска криза и убийствена немотия. Само при ци..ганите е добре, секс - спорт и много деца.

7

Анонимен

преди 6 години

Па сме много, но само по статистика. От тези 7 милиона 1,5 са извън страната и няма да се върнат, освен ако не ги екстрадират.

6

Анонимен

преди 6 години

7 милиона минус 2 милиона тъмносини и *** е равно на 5,5 милиона, минус два милиона държавни служители, куки, безполезна псевдо-армия - остават 3,5 милиона, минус два милиона пенсионери - остава милион и половина, минус един милион деца, ученици и студенти - остана половин милион, минус 499998 хиляди пандизчии, гейове, политици, психично-болни и други негодни - останахме двама да работим: ти и аз. На мен ми писна и емигрирам, ти продължавай. Да живее България.

5

Анонимен

преди 6 години

Статистиката наистина е глупост, няма логика всички околовръстни и магистрални труженички и боклучора, дето стои на дискотека след 2 часа сутринта да се брои за хора. Феминистките трябва да се отнасят към мъжете, но пък те се компенсират с хюмнетата.

4

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно маловажни данни! А за по-важните неща - разпределението на населението по етноси нито дума.

3

Мара

преди 6 години

Само да ви кажа, че тази статистика е пълна глупост. Какво равенство ?75% от мъжете са ***, висящи по скелета и др. строителни съоражения или са пияници или таксиджии или безработни. Социални ***.Реално на една жена се пада по една десета част от мъж.

2

Фемина

преди 6 години

Доста важна новина, че в няколко града има равенство, особено община Чупрене...така или иначе българите ще сме изчезнали след около 60г и ще станем етнос в собствената си държава...

1

Гнидю

преди 6 години

От цялата статия най-важното е, че в България ина много малко над 7 мил. Жители. Другото е излишна статистика. Поне въраста да бяха писали