54

Наблюдател

преди 6 години

Щом са ползвали покривало това си е знак, че вършат нещо нередно и не искат да се види. Точно като крадците дето слагат лепенки по шпионките на съседните врати.

53

Анонимен

преди 6 години

Това е САЩ ...да не е нашата държавичка пълна с консумолци. Там правят, каквото сметнат за добре за техния интерес. На тяхна територия могат да чупят всеки ден ключалки, ако решат ...кво ще стане ?:)))

52

знаещ958

преди 6 години

Тук пишещите като гледам са повечето организирани. Вероятно от редовните посетители на яз. Копринка. Под строй. И мненията удивително еднакви , приличащи на лозунги за агресори , милитаристи и т.н. Много старателни писачи все пак трябва да вземат някоя паричка.Но не вярвам да искат рубли по, скоро евро.

51

Анонимен

преди 6 години

Аз не виждам защо пищи рускинята. Американците са им дали срок да се изнесат. Те не са го спазили и американците си спазват закона. Няма да ги оставят да шпионират още една година.

50

До Анонимен 44

преди 6 години

"Айде стига с тея бомби над София, било е война. По тая логика германците трябва да нямат никакви отношения с Америка и Англия"За мен това е вопъл на национален предател, безродник и гавра с паметта на невинно загиналите хора и с чувствата на техните близки! На война, бастардче мамино, воюват с противника, а англо-американците избиваха невинни хора в България, в Германия, в Корея, във Виетнам, Ирак и къде ли не! Защо не бомбардираха заводите на "Форд" и "GM" в Германия, а мирния Дрезден?

49

До Анонимен 48

преди 6 години

Кой си ти бе, че ще гониш някого от МОЯТА страна? Я се дръж прилично!

48

Анонимен

преди 6 години

И всичко това е заради световните зулуми, които свърши кукувицата Тереза. Британия е все още империя , и то империя на злото. Даже и Америка им се връзва.

47

Анонимен

преди 6 години

Едно време войните бяха войни, всичко беше разрешено, но след като се подпишеше мирен договор, нещата приключваха.Сега света е в постоянна *** война - без официално начало и няма да има официален край. Обаче всички действия са разрешени - мръсни трикове, пропаганда, подслушване на "приатели", непризнаване на чужди територии, елиминиране на противници и т.н.

46

Анонимен

преди 6 години

хахахам американците си показаха какви банити са всъщност

45

Анонимен

преди 6 години

" Но Москва все още не е дала съгласие"Кой се интересува от "матушка"?

44

Анонимен

преди 6 години

До рускиня:Събирай си Новичок'а и си заминаваха за руския Гулаг !

43

Анонимен

преди 6 години

Ima li oschte vqrvaschti v pravoto na USA terorista

42

Анонимен

преди 6 години

След като не са напуснали сградата в указания срок и не са я предали на властите какво искат. Захарова за какво плаче, за нещо по-твърдо ли? Прави са властите, ако искатмогат и да я взривят. Ще чакат лилипутин да му дойде келът да я освободи. Айде холан.

41

анонимен

преди 6 години

А СЕГА И РУСНАЦИТЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН НО БЕЗ ПОКРИВАЛО НА РАБОТНИКА А ЗРЕЛИЩНО И С МНОГО МЕДИИ ТА ЦЯЛ СВЯТ ДА ВИДИ КАКЪВ Е ОТВЕТНИЯТ ПЛЕСНИК. ЩОМ СА НА ТЕРТОРИЯТА НА РУСИЯ РУСНАЦИТЕ ЩЕ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ.

40

Анонимен

преди 6 години

Banditizym Tova e vse edno voina da razpalisch bez obqvavane Kauboite i pravo nema takova neschto

39

до Българина

преди 6 години

До БългаринаВ огледалото всеки вижда себе си. Ако ти виждаш жалко същество, не си мисли, че всички са като теб. Да мога да пиша и се гордея с това. Такива като теб са ми смешни - диванни стратези и панелни анализатори, които на 2 ракии и една салата почват да се кланят на Русия и да плюят по България и българите.

38

До Рускиня

преди 6 години

До рускиняДа ти припомня ли кога Русия бомбардира Варна и Балчик? И как 10 години обират държавата със скъп нефт и газ и скъпи горива? Ако не ти харесва България и българите - свободна си да се върнеш в *** от която си се довлякла тук. Приятен път!

37

Българина

преди 6 години

До 44, а ти. Поне можеш да пишеш нали? Сега вземи едно огледало и погледни в него, ще видиш едно жалко същество в отражението му.

36

До 43

преди 6 години

До БългаринаТи пък аккъв българин си? На родния си език не можеш да пишеш правилно.

35

рускиня

преди 6 години

Боже ,колко слагачи в този форем. Предполагам топлите чувства към САЩ идват от това че:1.бомбардирали навреме софия и избили доста хора.2. Хвърлиха бомба над Горна Баня. 3. Щавят със сметки на трите марици. 4. безплатно ползват военна база. Ами след толкова благинки - разбирам ги слагачите. Жалки роби.