44

Да,

преди 6 години

руските ***,руските кибертролове,които по поръчка водят заблуждаваща хибридна война във всички страни от ЕС.Същите не разказват ВСИЧКО за Сирия,която по причина на Русия( извикана от Асад да укрепи властта му след употреба на хим оръжия)води война 7-8 години.1.Русия попречи на комисиите да разследват Асад.2.Укрепва властта на деспот,но ще има излаз на Средиземно море за 50 години и +.3.Докато има размирици в Сирия( УЖ ликвидира ИД,а те се увеличават) ще има БЕЗКРАЕН поток "МИГРАНТИ" към ЕС

43

Анонимен

преди 6 години

Независимият за себе си ло говори :)) Или за попа.

42

Анонимен

преди 6 години

Много му симпатизирам и много го харесвам. :))))))))))

41

Анонимен

преди 6 години

Тоя може ли да каже нещо или ще си плещи само общи приказки ?Руснаците му взеха страха. Жалко мислех го че като български генерал и летец ще има малко повече достойнство.

40

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха, Цецо плащай, че троловете ти намаляха. Колкото и да виете, Радев не е прав, а абсолютно прав!! Квиченето на герберската *** е музика в ушите на честните и нормални българи. На фона на Рапона, с агентурно минало от ДС, стаж в СИК, корумпиран, страхлив и продажен, все още с книжката от БКП, е несравним! Ами онзи с кривата глава и ръбести лице, сержанта от ДС на 7 у-ние, взел средно образование в помощно училище, как са го сравним с Радев. Вийте слуги на корупцията, музика в ушите ми.

39

Страничен наблюдател

преди 6 години

Резидент Румен от общи приказки го докарва, но защо играе само за БСП? Критиката към правителството я разбирам, когато е градивна, но дребното заяждъне не еградивна кретика. Червената пропаганда за "изсветляване на обществените поръчки" доведе до това Премиерът да му даде възможност да посочи конкретно какво има предвид, червеното *** отвърна, че ако Борисов и скал друг да муконтролирал министрите, да направел съответните промени в конституцията. Приказки, приказки и накрая играем за БСП.

38

X

преди 6 години

Румен е прав! Каквито и глупости да пишете тук, това е истината! Когато искате да я видите-пишете за всички факти, а не само тези за които ви изнася!

37

?

преди 6 години

ТОЧНО ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА Г-Н ЦАЦАРОВ ИМАШЕ ТАЙНА СРЕЩА С ЕДИН ПЛОВДИВСКИ ОЛИГАРХ В ЦУМ.ВСИЧКО СЕ ЗАМАЗА ОТ ПРИДВОРНАТА ДЖЕНДЪРИСТИКА.

36

РУСИЯ

преди 6 години

Цветанов,пак е сктивизирал троловете.Само,че и те са умни колкото него,в смъсъл на ниво физкултурник.

35

ТИКВИ И СУДЖУЦИ

преди 6 години

РАДЕВ Е ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ.ОСТАНАЛОТО СА ТРЕТА РЪКА ПИШМАН ПОЛИТИЦИ, СЪБРАНИ ИЗ ПОЖАРНИТЕ, ВИФОВЕТЕ И ПО ПЪТИЩА И КРЪСТОПЪТИЩА.

34

Анонимен

преди 6 години

герб трепери и троловете тракат по клавиатурите сюно си знаят герб отива в миналото , това им беше

33

Анонимен

преди 6 години

Абе работата на президента не е ли по-различна от това да е непримирима опозиция на управляващите? Мястото на опозицията е в парламента, а не в президентството. Тоя май е объркал постовете. Да беше станал депутат като онова *** Крум Зарков, дето се подигра с жертвите на комунизма миналата година! Ега ти нагльоча червен!

32

Ужс!

преди 6 години

Нинова е сънувала нещо нощес, а Резидентът днес го е "рекнал" на управляващите, та се е изкарал "достоен човек" в очите на слепите. Боже опази!

31

Анонимен

преди 6 години

Първанов си направи партия АБВ, а тоя сега се прави на убав, та ще прави партия ВГЗ. *** някъв.

30

Анонимен

преди 6 години

Президент, който само констатира статуквото...и с това се изчерпва цялата му дейност !

29

Анонимен

преди 6 години

Г-н Президент, у нас отдавна никой не плаща за истината! Плаща се за послушание, сервилност и деБИЛност!

28

Анонимен

преди 6 години

Хубаво слово му е написал ген. Решетников. Интересно тоя как го е просричал-все пак има термини....

27

Анонимен

преди 6 години

Абе, този Президент е като завеждащ погребална агенция...все мърка, а нищо не прави !

26

Ани

преди 6 години

До ДС.Защо само след 1990,а не и преди нея?Или да прикрием сегашните работодатели,които наследиха по партийна линия няколко милиарда долара фалираха банки и предприятия ограбиха НАРОДНА ПАРА. и ни плащат по комунистически?

25

Анонимен

преди 6 години

Има правилни и неправилни комисионни, а правилата не ги определят тук.