106

Тиквата

преди 6 години

До Анонимен - Да бе, да. Българите са овци и никога няма да посегнат на Боко и на Цвъки. Колкото посегнаха на Костов - дето сега се прави на най-върлия и идеен седесар, а всъщност той разсипа синята идея. И какво стана - нищо, никой не го бутна с пръст! Влезе му някакъв кокошкар в къщата, да го обира - и щяха да го осъдят на десет години!

105

Тиквата

преди 6 години

До Анонимен - Само че трябва да се докаже, че ги е откраднал.... Ала докато престъпниците са със висше образование и университетска подготовка, а разследващите и прокурорите са зле подготвени и някои от тях дори и полуграмотни - това няма как да стане!

104

Тиквата

преди 6 години

До П.Петров - Това е като във оня виц, дето лежат двама в панделата, за стопански престъпления, и единия възмутено казва на другия - Уж всички крадат, а само ние сме вътре! Тоест, кого хванали - опънали! А ония, арестуваните, да са си отваряли очите - като не умеят да прибират подкупи, да не са се хващали!

103

Тиквата

преди 6 години

До мдаа - Съдът за да остави Иванчева и заместничката й в ареста - явно доказателствата са достатъчни. Всичко било постановка.... Да бе, да. Толкова преписки се бяха натрупали в общината, и това беше обществена тайна. Това също ли е постановка? Стига вече, тая жена излъга цяла Младост, затова нека си получи заслуженото!

102

Анонимен

преди 6 години

Дали белезниците ще спрат тези две общественоопасни чудовища да направят къpвaва баня в съдебната зала. Сцените от "кил бил", дето бяха черно-бели да не се вижда кpъвта ще са като кадри от бейби тиви в сравнение с това, което могат да направят Иванчева и заместничаката ѝ.Овъртете ги във вериги и ги затворете в клетки и им дайте приспивателни, иначе живота и здравето на присъстващите в залата е под въпрос!

101

П.Петров

преди 6 години

Прави ли ви впечатление, че съкращението "СРС" постепенно изчезва от статиите ?Адвокатката на Дюлгеров просто му е обяснила, че след като е взел пари е с двата крака вътре, каквото ще е за Иванчева, такова ще е и за него, е няма да е 30 ама поне 10.Някой се опитва с един куршум да удари три заека, но резултатът ще е тотален провал и е на път да изяде властта на ГЕРБ!НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА, ОТГОВОРНОСТ НА ГЛ. ПРОКУРОР, РЕАЛНА БОРБА С КОРУПЦИЯТА, А НЕ СИМУЛИРАНЕ С ПОСТАНОВКИ НА НЕУДОБНИ!

100

123

преди 6 години

Ужано калпаво скалъпена история! Просто милиционерите от ГЕРБ са с много нисък IQ!

99

Анонимен

преди 6 години

Много правописни грешки в този текст и смислово неясни изречения

98

Анонимен

преди 6 години

Досега разследващите твърдяха, че имат документирани 20 срещи на Иванчева и посредника й. Вече посочват само 3, като доказателства не са представени.

97

Анонимен

преди 6 години

Ако някой си мисли, че шефът на комби е нов на тоя пост, се лъже, той е шеф на старата комисия от 2013 година. Има ли видими резултати до ден днешен?

96

Анонимен

преди 6 години

ХЕМ В КЛЕТКА ХЕМ С БЕЛЕЗНИЦИ, а затворниците чистачката ги гони.

95

Бай Иван

преди 6 години

Абе защо всички са се загрижили за правата на арестуваната?Ако е виновна ,какво значение има колко часа са я държали на улицата?Нали трябва да се преброят парите.Вече май свикнахме с корупцията и на никого не му прави впечатление ,че някой взел пари за нещо незаконно.

94

мдаа

преди 6 години

Работата все повече заприличва на некадърно скроен компромат , в който главни действащи лица са бившият кмет и другарят "млад меринджей" .И двамата имат мотив да махнат кметицата -първият защото го е победила на изборите и го е изместила от мястото му ,а другият защото ще може на воля да застроява градинки. И понеже са гербаджии властта им помага , но изглежда изпитват дефицит на интелигентност , защото не са убедителни.

93

Todor R

преди 6 години

Трябва да ги подкарат и другите зелени, като Белев, защото там злоупотребите са за милиони.

92

Анонимен

преди 6 години

При Р. Овчаров за милиони укрити пари му ходят следователите в кабинета.Тук кметицата с поставени пари в служебен автомобил. Като мечка на синджир, я държат и унижават пред обществото с часове.ТАКА към действителен престъпник или журналист с фалшива новина няма да видите.

91

С.В.

преди 6 години

В поредица от изказвания , триото Георгиев-Гешев-Ваклин , няколко дни ни разказваха как първо г-жата поискала 1 000 000 , после паднала на 500 000 след това се "клекнала" и на 250 000 като се съгласила и на три вноски от по 70 000 (3х70 000= 210 000 ???) , а сега ни казват че първо искала 250 000 а после вдигнала на 500 000 ????...а бе май много въпросителни станаха...миришеИли цялата работа е "кьорфишек" , или господата са абсолютни некадърници - за съжаление и двата варианта са много тъжни.

90

Анонимен

преди 6 години

Като чета коментарите и като снимах цирка пред БСФС/ СЕГА МИНИСТЕРСТВО/МВР И НЯКОЙ ЖУРНАЛИСТИ СА СИ ЗАПЛАХА ЗА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО АКО ГО ИМА.

89

С.В.

преди 6 години

До АнонименДнес излезе становището на специализирания съд по отношение на делото срещу въпросния господин и то е следното :" Специализирания съд върна на прокуратурата делото с мотив , че има неясноти , заради които обвиняемият Овчаров нямало как да разбере в какво точно е обвинен ." ???Нямам какво да добавя...

88

Анонимен

преди 6 години

Ами какво става с докторите от Шейново. Скочиха на Владо - плацента И за да се скрие и покрие туй -унуй И той си умре в съня в ареста.А от тая ПЛАЦЕНТА пари се вадят.

87

М, да ...

преди 6 години

Това дело смърди на гадно от първият ден! Точно зубрачката на класа /кметовете в страната/ Иванчева ли решихте, че е най-корумпираната бре Цветановци? пп. Вредният силен шумът, истеричният крясък около Иванчева какво и кого/кой прикрива или поне желае да прикрие, м?