7

Анонимен

преди 6 години

Зоопарковете имат смисъл ако е с научна цел и/или за продължаване на вида и при положение, че това е невъзможно в естествени условия.

6

no name

преди 6 години

Винаги ми става жал, когато видя диво животно затворено в клетка. Колкото и луксозна да е тя, с каквито и удобства да бъде оборудвана това си е един затвор. Да прекараш живота си в затвор е гадно. На животните мястото им е в природата. Зоопарковете трябва да се закрият и забранят по света.

5

Анонимен

преди 6 години

А питомецът на дондука 2 кога?

4

Анонимен

преди 6 години

Природозащитниците ве са си отдъхнали

3

anon

преди 6 години

а старите хора с артрит убиваме ли ги? много сте хуманни няма що

2

Дядо Радой

преди 6 години

За Унука,който живя в Сингапур разбрахме,че е бастисан,ама за Айдука,който живее в Драгалевци никой не се сеща да го бастиса.

1

Анонимен

преди 6 години

"Последните изследвания на Инука разкрили, че той е страдал от артрит, проблеми със зъбите и постоянни ушни инфекции. Проблеми с крайниците му пък са затруднявали предвижването му."Тоест доживял е до пределна възраст (10 години повече свободните си събратя) и е развил типичните старчески проблеми, които срещат и хората. Каква ще е следващата стъпка на природозащитниците- да оставим нещата да следват естествената си посока и да спрем да лекуваме старите хора за да умрат по-бързо?