12

СТАРШИНАТА

преди 5 години

ХА ХА ХА- ВЗЕХА ЧЕ ОТКРИХА ТОПЛАТА ВОДА ТЕЧАЩА ВИНАГИ В ИА АА СОФИЯ! ПРИТИСКАШ ТРАНСПОРТНИТЕ ФИРМИ А ТЕ СИ ПЛАЩАТ СПОРЕД РАЗРАБОТЕНАТА ТАРИФА ПОСЛЕ КИХАШ ПО- НАВИСОЧКО И ПЕЙ СЪРЦЕ! ПЛОВДИВ СИ ГО ДЪРЖИ ДЪЛГОГОДИШНИЯ СХЕМАДЖИЯ АРАБАДЖИЕВ НО СЕГА ПОД ПРИКРИТИЕТО НА ТАНДЕМА- ГЕНОВА И ЯНАКИЕВ НО КОЙ ДА ВИДИ,ИГРАЯТ СИ ПАРИТЕ!

11

ммм

преди 6 години

А иначе тези се отчитат на много високо ниво и са мишлетата, единият задържан Р.сен М.рков е роднина на И.ан М.рков - гл. секретар на МТИТС. Честито.

10

бивш

преди 6 години

Съгласен с повеето коментари, но да се върнем назад във времето. Искам да подсетя медиите и гражданите, какво се случи с вальо божков, краси пъргов, искра куртева, пламен ангелов, след това с цветелин цветанов и тези около него, след това с димитър ганев, славка андреева, ау... щях да забравя дамянчо войновски, повечето са си на работа в ИА "АА" и няма един осъден. А с московски и ангел попов какво се случва, нали и срещу тях има дела. Нечестна държава и няма изгледи за справедливост.

9

Анонимен

преди 6 години

Това не е само в Благоевград.Действайте и в други градове.

8

Анонимен

преди 6 години

А сега съдебната система - прокурори и съдии - ще захлебят ;)))А те здраво хлебят. Не си играят с по 100 200 евро... Горките рушветчии, ще им вземат рушветчетата, събирани с години за 1 - 2 месеца... ;)))А съдебната система кога ще изринете? Те там са още по - зле! Бойковска работа.

7

Анонимен

преди 6 години

Удрят само дребни риби и то съвсем ахмашки. Хайде някой министър от това правителство, например Свинетка. След нейното управление, пътищата заприличаха на френско сирене. А магистралата, тя е трагедия. Кой открадна парите? Ами софийската кметица, тя е чиста като Момина сълза? Само за Дондуков трябва отдавна да е в затвора. Коли открадна от ремонтите на ремонтите на ремонтите? А Едрева от СО, открай време краде от София диша. Мамини чисти душици крадливи. И тяхното време ще дойде, ще връщат пари.

6

Анонимен

преди 6 години

Хубаво са ги арестували, ама дали и на колко ще ги осъдят? Откак е дошла демокрацията полицай , даяджия или митничар в затвора не е влизал...

5

Анонимен

преди 6 години

Знам, къде искам да работя, след като завърша :)

4

Анонимен

преди 6 години

Даи готови схеми чисти ръце плюс изпитващите служителите не са в далаверата но за изпитващите правят както им изнася иначе христо илиев слугата на даи ловеч няма да е така казвам го тои си гледа неговия интерес и неговите фирми това е положението иначе някои по една година скъсани нямат да живее корупцията със служителите им

3

Анонимен

преди 6 години

1200 евро, по 22 дена = 24 000 евро на месец. Че пуснете ме 3-4 години в "ДАЙ МИ СЯ", па псоле за 3 до 6 месеца на почивка в местния затвор, който ще си издействам, да ме държи на "лек режим" (демек, ще съм там, само на проверки, през останалото време в къщи). Не звучи зле.

2

Дзъ

преди 6 години

нямат край тия новини за рушвети

1

Анонимен

преди 6 години

един нормален ден в държава в която кметовете си мият с шампанско джипките за 200 бона .