26

Анонимен

преди 6 години

Крайно време беше Кими да клекне, преди да е станал на свинско печено.

25

Анонимен

преди 6 години

Странно защо краля слънце дрогаря Ким Чен Ун е учил на запад, а н в Русия. Мили дрогари ,защо все на запад гледате бе, там учите там са ви парите и т.н. смешници.

24

Анонимен

преди 6 години

Двете прически ще се срещнат ,само да не се сбият че и двамата са изтрещели

23

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Срещу ръжен,пардон...ракети,не се...рита и това Тръмп добре го знае.Друг е въпроса,на колко от...кимовските ракети фитила им е...къс и ще си паднат в океана,въпреки...великата пропаганда.

22

Анонимен

преди 6 години

На колене пред великия Ким,жалки кравари!

21

до 7

преди 6 години

на профилактични мина ли тази година.

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15"И този носи куфарчето с ГОЛЕМИЯТ ЧЕРВЕН БУТОН."абе не е баш така , изстрелването на ракети с ядрен заряд е доста усложнено и зависи от много хора , с цел превенция от грешки ... достатъчно катили има по света , дето им е малко акъла ...

19

Анонимен

преди 6 години

... и суперсила, в която трябва да целуваш портрета на вожда.

18

онбашията

преди 6 години

ким вдигна гладуваща корея до световна суперсила

17

Анонимен

преди 6 години

До Ангел,Едно от най-важните качества които трябва да имаш, за да станеш голям политик е да бъдеш Лицемер.Ангел, по въпроса си в голяма заблуда! Човек е истински когато е честен пред себе си и обществото. Как може да плюеш даден човек и след това да го прегръщаш!! Недопустимо от морална гледна точка. Но къде от Тръмп морал!? Отива ли ти да носиш това име, след като казваш, че "едно от най-важните качества за политик е да е лицемер"Политика е преди всичко човек!

16

к0нсерва

преди 6 години

Тръмп е велик! Постигна мир със Северна Корея, нещо което никой западен лидер не е постигаб!! Въпреки това, западните лицемери, които го мразят до мозъка на костите си няма да му дадат Нобелова награда за мир. А на Обама - президента създал кризата в Либия и Сирия и изстрелял най-много бомби в по мирно време - му дадоха такава - лицемерия, нечувано!!! Но затова и Запада и Западната култура са на ръба и само леко подухване и ще се сринат...

15

Ангел

преди 6 години

Едно от най-важните качества които трябва да имаш, за да станеш голям политик е да бъдеш Лицемер.Ако не си такъв,ще трябва да станеш ,защото инак няма да успееш.Така че реакцията на Тръмп е правилна.

14

Анонимен

преди 6 години

"Тръмп повиши Ким от "малкия човек ракета" в "много почтен"Такива "флик-флаци" са характерни за индивиди с раздвоение на личноста или иначе казано ЛУДИ.И този носи куфарчето с ГОЛЕМИЯТ ЧЕРВЕН БУТОН.

13

анонимен

преди 6 години

никакво доверие на ам убиици от какьв зор сев корея ще се среща с тяхкои знае какво може да се случи

12

Анонимен

преди 6 години

Ядрения полигон са го затворили не задруго, ами защото по време на последния тест, когато тестваха успешно неутронна бомба, са го разрушили напълно и вече е неизползваем ;))) А и покрай напрежението в Сирия са получили от някого технология за нов тип ракети с интелигентно насочване и управление, което ги прави достатъчно точни, за да уцелят малък обект с неядрен заряд... Тоест, Ким дава нещо, което и без това не му е нужно.

11

Стамат

преди 6 години

А всички си мислехме, че Ким е готов да умре за каузата. Жалко...

10

гуй в хъза на сащ

преди 6 години

КОГАТО ИМАШ ЯДРЕНИ РАКЕТИ ТАКА СТАВА.СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ, НАЛИ, МИСТЪР ТРЪМП?

9

Анонимен

преди 6 години

Рашки, какво стана бе? И Кимчо минава в другия лагер!

8

Демократ

преди 6 години

Проблемът на САЩ е, че нямат демокрация, това там не е никаква демокрацяи ами путинохибридизация. Затова президенти стават такива тапиpи като Тръмп. Ако искат да се оправят САЩ трябва да се изчистят от путинохибридизацията и да въведат истинска демокрация и да си изберат един стабилен демократичен президен като Маккейн който да покаже на Северна Корея къде зимуват раците! Доататъчно е само една вълна масирани ядрени удари и севернокорейците ще клекнат.

7

Факт

преди 6 години

100% от севернокорейците имат много по-висок жизнен стандарт от 90% от българите.