19

Анонимен

преди 5 години

Много грозно това момиче. Не искам да си представям на 30 как ще изглежда след безброй нощи недоспиване, тютюн, алкохол и мъже за бройки . Аз съм на 29 и излеждам по добре от малолетната кадъна. Но на нейните години не търсих мъже и марихуана , а учех и имах строг контрол.

18

Анонимен

преди 6 години

15-годишната щерка на Орхан Мурад скандализира само медийте които я рекламират,иначе никой не се интересува от нея, а съответните органи да се заемат с родителите и които я лансират за труженичка.

17

Анонимен

преди 6 години

Хубава работа, ама...

16

Анонимен

преди 6 години

ДПС КОЛКО ПЛАЩА ДА Я РЕКЛАМИРАТ ? ОРХАН Е ОТКРИТ ПОДДРЪЖНИК НА ТАЯ АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ .

15

Иван

преди 6 години

До СатаНАТОЗа м алоумниците на запад , които държат табели "добре дошли бежанци","обичаме ви бежанци", д жендърите , и всички др д ебили пак ли са виновни комунистите

14

Иван

преди 6 години

Сузанита е чадо на евроатлантическите ценности

13

Анонимен

преди 6 години

Добре е детето. Докато стане на 20 ще задържи цената висока. После вече едва ли. Педофилията в България май е под 14. От там нататък ако има съгласие не е ли законно?

12

Victimized

преди 6 години

Нали ревахте за демокрация, тва е демокрацията. Презентираха ни я като свобода, но си е всъщност свободия.Силните правят каквото си искат понеже са силни, тези които нямат и не са силни ги мачкат. Дали така се пробива, ами да, очевидно. Целия ни елит са прости като говедари, дори и жените, гледаш ги красиви нагласени, като ти проговори направо ти идва да се застреляш.Тва е положението, а тези статии са платени реклами, въобще не са това за което се представят.

11

Кифладжията

преди 6 години

В днешно време пари се печелят като рекламираш/продаваш с*е*к*с. Дали ще е в леглото или на екрана все тая. Важното е кинтите да валят, а балъците да казват колко е кисело гроздето и да се облизват.Послепис: И за кво ми изтри коментара, нещо невярно ли има?

10

Анонимен

преди 6 години

На 12-13 започват да се човъркат. Сузиту е дърта вече.

9

Анонимен

преди 6 години

Сузанита е детето чудо.Тя е талантлива и някой ден ще пее в арена армеец

8

Анонимен

преди 6 години

Както е казал Сенека... "Нищо ново под слънцето". Имало е Содом и Гомор, пак ще го има. Имало е Вавилон, пак ще го има. Някой провокира разврата. Сетиуи се...

7

Dj dance mashine

преди 6 години

Затова човек се учи цял живот а не един ден и рано или късно човек до човек опира

6

Анонимен

преди 6 години

Споко и на стари години има такива търсят кога са на зор понеже сме компетентни иначе знаем и можем писна ми от комплексари налягаите си парцалите

5

Анонимен

преди 6 години

Еленко, трябваше да им разкажеш на тия за мафлоците и как се хранят с лууш. Така по биха разбрали какво ги чака.

4

Анонимен

преди 6 години

това "малолетно", или малоакълно, си каза ,че от миналата година прави секс. баща и каза, че така се пробива В БРАНША. хайде вече стига с него. то се самозабрави. ами, да го забравим и ние.

3

к0нсерва

преди 6 години

нали знаете най-доброто свойство на свободният пазар - саморегулира се, така че гласувайте с джоба си и като подобни неща не се продават ще изчезнат от само себе си, а може ако има търсене и по-чести да станат... естествено в Съветският Съюз на Европа, свободен пазар няма, но това е друга история...

2

Ха-ха

преди 6 години

Детето е малолетно. Коментирайте родителите му или сигнализирайте органите за защита на децата :)

1

Анонимен

преди 6 години

Спрете, да говорите за нея.За разлика от здраволсовните проблеми, този, ако го игнорираме, просто ще си отиде :)