34

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЧовекът е обвиняван несправедливо.Абсолютно е невинен.Той е един честен човек.ЕЙ, ЗАДАРИ ТАКИВА "ЧЕСТНИ" ХОРИЦА СЕ СДОБИХМЕ С ХУБАВИЯ ДЪЛГ, ЗА КОЙТО НЕПРЕКЪСНАТО РЕВЕТЕ - капка по капка вир прави. ОК

33

Валентин

преди 6 години

НАП с 16млрд несъбрани??? Защо никой не говори за големите пари? Защо ни баламосват с изсмукани от пръстите истории от преди 15 години, които явно имат политическа цел.

32

Комуниста

преди 6 години

Този наглец, е една от основните пиявици, източили милиони съвместно бивши директори на "АЕЦ Козлодуй", а именно БСП фигури!

31

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с КТБ?Къде са парите?Не ни баламосвайте с Овчаров!

30

има ли все още...

преди 6 години

някой, който да иска да е българин?

29

ДВОЙНИ СТАНДАРТИ

преди 6 години

Сумата за която съдят Овчаров е 67 пъти над сумата на Иванчева, даже и с 20 те процента на посредника. Въпрос - някой да е чувал на Овч. ДА СА МУ СЛАГАНИ БЕЛЕЗНИЦИ, ДА Е ЛЕЖАЛ И МИНУТА В АРЕСТА. сЕГА ДЕЛОТО СЕ ВРЪЩА, БОРЕМЕ СЕ ЗА ДАВНОСТНИЯ СРОК.

28

не

преди 6 години

,,американски политик осъден,, ,,правосъдие,, хахаха хм

27

и те незнаят

преди 6 години

да не забравяме обвиненията срещу съдебната система ,,домино,, хм

26

www

преди 6 години

ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ЛИПСА НА ПРАВОСЪДИЕ.....

25

ама не

преди 6 години

ефекта на доминото в бг чакаме сред корумпираните крадци лъжци на ни лук ял ни лук мирисал то не бяха аец то не бяха крадене ние незнаем банковата ни сметка знае на комунисти бг загрижени за баби и дедовци в бг не

24

Хайде бе,докога да..

преди 6 години

...чакаме!Този в затвора веднага!След него и Костов,Плевнелиев,Софиянски и всички други измамници!Бойко,ако този и другите ги вкараш в пандиза,пак ще гласувам за теб,обещавам!!!

23

сминдух енд чесън

преди 6 години

Какво неясно има относно Овчаров?

22

Хахаха

преди 6 години

Да живее българската съдебна система! Все няма доказателства, не е ясно обвинението, няма свидетели, няма кой да предяви обвинения и т.н. Общо взето 30 години все едно и също гледаме. Евала на всики!

21

Andreshko

преди 6 години

За другите съм съгласен,но Весела Лечева е спортист и си е изкарала парите честно,поне така аз мисля,а останалите са крадци милионери,като Боко милиардера.

20

Овч.

преди 6 години

Разбира се че ще го върнат нали трябва да ме оневинят изцяло!

19

Анонимен

преди 6 години

Човекът е обвиняван несправедливо.Абсолютно е невинен.Той е един честен човек.

18

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

17

Анонимен

преди 6 години

А кво стаа с делото за 3 млрд на бмб?Днес по тв цял ден го кълнат инвалидите,че им взима инвалидните пенсии и ги праща на релсите,та да спази евроатлантическите директиви и да има за ромите.

16

Анонимен

преди 6 години

Каквито и да са обвиненията няма да издържат. "Незавсимия" съд е прибрал едно от 9те милиончета, ще му дадат най много 2 месеца условно, с 3 дена изпитателен срок. Даже и адвокат не му трябва, ама да има там някакъв да стане дело.

15

Анонимен

преди 6 години

Ням да я облече. Чилякът служеше вярно на *** и затова процесът с радост ще дочака...