5

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 3: Какво спечели Сирия? Сирийците се завръщат в домовете си в отвоюваните от д'жихадистите територии. Д'жихадистите ги превозват в автобуси заедно със семействата си до Турската граница. Мирът идва в Сирия благодарение на сътрудничеството между Русия и Турция.Добре е, че Ердоган ги приема. Иначе щяха да се сражават до последно. Сега вероятно ще изпрати някои от тях срещу местните кюрди.

4

Анонимен

преди 6 години

Бог да пази нашите братя християни арамейци в Сирия, те бяха целта на сатанистите. Те бяха клани от наемниците на запада и на арабите, така нарените ИДИЛ. Но Оня горе вижда.

3

Вън агресорите

преди 6 години

Запада няма място в Сирия,те долараха тази трагедияя и беда,Сирия е избрала с кой да продължи другите трябва да напуснат страната и тогава нещата ще се оправят.

2

Боби

преди 6 години

Руснаците показаха чаркалаци и серийни номера на свалените ракети. Даже две ракети една томахавка и една Сторм Шадоу паднали на земята и почти цели са доставени в Москва за изучаване. Прекрасни снимки на цели модули от ракетите готови за изучаване също показаха.

1

Анонимен

преди 6 години

Най-големите губещи от войната в Сирия освен обикновените хора,са говеждите навлеци,които бяха публично бити и либени от Руската мечка.