12

Victimized

преди 6 години

Грам не понасям такива "музикални" извращения, но контрола върху такива "песни" и изпълнения, трябва да идва от обществото. Ако обществото масово не ги харесва, няма да имат гледане, следователно няма да има търсене. До колкото хората продължават да ги гледат и търсят, решението не може да идва от държавата с фашистки методи като квоти на изпълнение и всякакви подобни. Въведат ли квоти за изпълнение, ще въведат още една причина за корупция, и възползване от положение на тези които имат контакти.

11

Анонимен

преди 6 години

Много хубаво пеят и аз много съ радвам.Такава хубава песен ехеееееее!

10

Анонимен

преди 6 години

Посочеет една балканска държава - без България - в която няма квоти.

9

Анонимен

преди 6 години

аз съм за това. В Нова македония се слуша предимно сръбска музика, в Гърция - Гръцка и т.н. над 75 процента от музиката е национална, абсурд е само по една-две стнации като БГ.Радио да слушаме български песни- нека най-накрая БНр да се бръкен за авторски права и да плати на Графа, Мария Илиева и сие.

8

Анонимен

преди 6 години

Държава която е била под контрол 90% от съществуването си ,изведнъж като се остави на самоконтрол така става,като да освободиш вързан пес.

7

Абе

преди 6 години

хубава работа, ама...

6

ZORA

преди 6 години

Абе, *** безпаметни, кой ще ви върже след толкова векове музика, че тези помии са музика, изкуство, песни, освен такива *** вас? Не, баща й няма хубави песни! Нито една! Всички некадърни чалгари трябва да се разкаят и едва тогава некадърните им деца няма да изглеждат и да се държат като евтини ***.

5

LosHo

преди 6 години

Лоша реклама няма. Безплатна реклама супер далавера. Ето за това клипът е провокативен. Момичето си прави безплатна реклама от вдигнатия шум. Често казано Сузанита ако не бяха скандалите покрай нея нямаше да знам коя е. Въпросът е не дали СЕМ ще спре клипа, а защо няма долено глоби за медиите и платформите, които пускат подобни клипове. Т.е. Спираш клипа и по 50000лв глоба за всеки , който го е пуснал. Тогава да видим ....

4

Страхил

преди 6 години

Смисъла на статията и на изявленията на тези музиканти от миналото е пак старата тема - да се въведат зорлем квоти за Българска музика. Тоест положението от комунизма - 50% Българска, 30% Съветска, 15% от другите соцдържави и 5% западна музика. Е това искат тия хора.

3

истина е

преди 6 години

Пълна забрана за реклама на проституцията !! Всяка медия иска да е четена с гръмки новини ,и явно е ,че тези са най-важни !!

2

Анонимен

преди 6 години

Защо пишат - защото теми като Сузанита са кликбейтове, тоест стръв или уловка за кликове. Кликват се, после се кликват пак заради коментарите, и после пак заради следващите коментари. А колкото повече кликове на страницата - толкова по-скъпо място за рекламите.

1

zeus

преди 6 години

Вие като медия също сте виновни, защо пишете за Сузанита, а не за успехите ни по разни ученически олимпиади примерно?