9

муспи

преди 6 години

Гръцкото Министерство на миграцията по какво различава бежанците от гърците? Диваци като тях, докато България е все още бяла страна. Но и те като българите не обелват и дума срещу евреите, доставчиците на кюмура. Че те идвтг от глъбините на Азия, при такъв дълъг път обувките им ще се изтъркат и шалварите им станат като картонени, че и мъкнат деца?! Султански автобуси ги доставят до Марица, а преди директно в Резово, но - слава на алаха, *** е изпързалял султана.

8

шматка

преди 6 години

Бе то българите бягат от тук вие искате онези да влизат.:))Истината е че Боко е политик на който всички предходни могат само да му носят вода.Някой пише за турски партии.Ами ДПС не го създаде Боко а комунистите че даже и управляваха с тях.Допускайки ДОСТ Боко разцепи етновота.Хитър ход предвид етническата ситуация в страната.Да питам червените плювачи.Защо ваш Путин може да е в добри отношения с Ердоган а наш Бойко -не.

7

Въйййй

преди 6 години

Пазете си кучетата ,че идват Виетнамците официално поканени със закона на Валери Симеонов гласуван ден преди 3-ти Март....

6

Пембяната Златка

преди 6 години

До ДобрутроГрърция не граничи с държава в Шенген .От Гърция могат да "продължат направо" в Албания и Македония.

5

До добро утро

преди 6 години

Прав си но и също че и бб му се мазни, само че за наша сметка а тя е следната, не закриваме трите турски партии, ремонтираме джамий, не гоним шпионите на дианета и мит от МОН, МВ, МВР, ДАНС СЪД И ПРОКУРАТУРА, МО. за това робството стана присъствие, Левски терорист, и хайдутите бандити, армията ни отряд за бавно и безславно реагиране..

4

Добрутро

преди 6 години

Причината изобщо не е тази, а че Гърция е в Шенген, докаро България ще види Шенген през крив макарон. Пристигайки в Гърция веднага могат да продължат към Франция и Германия от там. У нас им е доста по-трудно.

3

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБойко направо ни превърна в турска провинция.Каква Европа,какви руснаци,какви пет лева?Нямам нищо против самите турци и харесвам Истамбул,Одрин,нито ме интересува какви ги върши Ердоган в страната си,но не искам държавата ми да се връща под турско робство и да се месят в България.Да не говорим,че половин милион през управлението на ГЕРБ се стопиха като лански сняг и страната ни живее в скрита диктатура,страх.

2

маке

преди 6 години

до 2ке има ново преразпределение на тукашната територия Русия може да върне ресто на Турция на запад им е се тая и те така дано съм лош пророк ама на там одат "големите"

1

Анонимен

преди 6 години

Кофти ми е за хората дето ги пратиха на Турция ама съм доволен че бежанците отиват в Гърция а не тука. Сложна е ситуацията, добре че е Бойко да обира всичкото плюене и да върши гадната работа