110

Анонимен

преди 6 години

В тоя случай и единия и другия са виновни.И двамата са извършили неправилни маневри,и със сигурност и двамата съжаляват за това.Трагедията е голяма и жалко за жертвите.Бог да ги прости и да ни пази от такива трагедии,защото никой не е застрахован от такива неща.

109

:)

преди 6 години

Пак ще ви го напиша:колата е ударила автобуса и е нанесла материална щета. Това как шофьора на автобуса е отреагирал по време на и след удара е причината автобуса да завие надясно. Натам всичко е ясно.Разбирам водачката на колата да му е дърпала волана, да му е натискала *** в рейса, ще разбера аргументите, че тя е виновна. Но тя не го е правила, така че водача на рейса е виновния, че няма опит в такива ситуации.

108

данни от убити

преди 6 години

Ползвано е холограмно оръжия причиняващо остър ПСИ БЛОКАЖ У ВОДАЧА НА АВТОБУСА..Вероятно е сниман с камера в гръб от пътник..Камерите на JSM смартфони и подобни /облъчват и без да са активирани от човек../Да се провери имал ли е ЗАБРАНЕНИ От ЗАКОНА холограмни оръжия налепени на предно стъкло вкл Винетки,стикери з а застраховки и стикер за тех преглед.ИМА данни че е бил заслепен от насрещно движещи се камиони с радиоактивни скенери против мъгла

107

Анонимен

преди 6 години

Гнусно е , когато един човек завърши ПРАВО /думата произлиза от справедливост/ се опитва да оневини убиеца на 6 души. И то за пари!

106

АНОНИМНА

преди 6 години

Искам да попитам 5000 лева ли струват 6 жертви и 20 ранени?Според мен ако един човек знае, че не е добър шофьор да не пътува с колата си,а да ползва автобус за дълги разстояния.Жената има вина, искала е да изпревари автобуса. Натиснала е газта и е загубила контрол над волана.Адвокатът се опитва да изкара,че шофьорът не е реагирал адекватно,той все пак не е телепат и че клиентката е признала вината си само защото е била в шок.Тя е предизвикала инцидента и сега си е вкъщи, а 6 човека гният в гроба

105

Партиен член

преди 6 години

Само за сведение на тези дето пишат че автобусите не карали с по малко от 100км в България.В цяла европа разрешената скорост по магистрала за автобус е точно 100.За товарен автомобил 90км. Така че не пишете глупости.

104

Гергана

преди 6 години

Тъпотия.Шофьора на автобуса ще изкарат виновен.***.Тя си гледала телефона и зее като шаран после другите виновни.Типично по български да оневиним престъпника.

103

Поп Кръстьо

преди 6 години

В България виновни нямааа...За 30 години не го ли разбрахте бе хора

102

Все тая

преди 6 години

Колко от пишещите тук са карали автобус, камион, нещо по-голямо от кола/колело? Като ви чета тъпотиите, нито един.

101

Марци

преди 6 години

Докато не излезе решението на експертите, какво точно е причинило обръщането на автобуса,едно е ясно.В минутите след ПТП-то водачката на Реното има смелостта и доблестта да поеме цялата вина върху себе си,дори да не е сто процента сигурна в това и да помага при спасителната операция за изваждане на пътниците.Водача на автобуса...ами той си е професионалист и много добре знае как да се възползва от тази ситуация,дори да осъзнава,че е виновен.

100

Все тая

преди 6 години

Леле като чета колко специалиста са се навъдили тука, страх ме лови. Все разбирачи. А после говорят, че в България имало прости хора. Та това е долна лъжа.

99

Анонимен

преди 6 години

Научете закона за съхранение на импулса.............учи се в гимназиалната физика!!

98

Прокопи

преди 6 години

Едно камъче може да отклони автобуса. Колкото е по-голям, толкова по-трудно се удържа. Адвоката говори глупости от които не разбира. Дори само едно кръшване на изпреварващата кола може да стресне опитен водач и да го накара да завие на дясно. Колкото е по-опитен, толкова повече се пази от сблъсък. При голям автобус и със скорост, такова трепване е достатъчно автобуса да излезе на банкета, а това вече е фатално.Тези с малките коли не знаят какво рискуват като се занасят с камиони или автобуси.

97

Анонимен

преди 6 години

Не по-малко 20 години за шофьорката и 5 години за шофьора в панделата! Това са 6 човека загинали, така че не трябва да има прошка за никой!

96

Анонимен

преди 6 години

В двайсегодишно рено меган, със зимни гуми и при скорост около 110 км/ч е невъзможно да слушаш радио или да говориш по телефона - много е шумно

95

Анонимен

преди 6 години

с вероятност 99.9999% някой е пипал кормилото на автобуса след като е спрял в канавката; ако това се докаже присъдата на жената ще е много лека

94

Анонимен

преди 6 години

Инстинктивно е завил рязко на дясно, но ако некадърничката не го е ударила странично (докато е правила нещо, че да си отклони вниманието на прав път и да удари автобуса странично) не би свил надясно, така че вината е 90% на шофьорката и 10% на водача! И какво е правила убийцата- най вероятно е звъннал телефона й и тя докато го вземе си е отклонила вниманието за 2-3 сек. което е достатъчно, особенно ако е бил на задната седалка и тя се е обърнала назад да го вземе и така е завила надясно

93

Анонимен

преди 6 години

не е нужно да си водач на автобус , и не никак трудно да влезнеш в канавката. Стига да искаш. Може и само при допир с другото ППС

92

Стамат

преди 6 години

До Анонимен 106"Да обаче завивате леко, а не като за обратен завой"Правилно, а също така и плавно !

91

???

преди 6 години

Ило автобусния шофьор е свил в дясно и е ударл Рено-то???А как автобуса се е вдигнал на две гуми?От Реното ли???Не, от страх шофьора на автобуса е хукнал в канавката -НЕКАДЪРНИК!!!А защо не коментирате вината на АПИ, че няма мантинела, както е по закон???Шофьорите са били само с ниска квалификация, а АПИ са нарушили закона.