75

Анонимен

преди 6 години

Тези кибици на снимката насядали около масите не ми изглеждат никак отчаяни.

74

158

преди 6 години

Явно сме единица мярка за отчаяние..

73

Айде бе

преди 6 години

Дрън,дрън, че пляс. Намерете си друга тематика за "списване". Да бях беден като гърците, ама не съм! Май съм бая по- беден.

72

Ив

преди 6 години

Анонимен 60. Разходи се до Гърция и виж цените хляба струва 1,59 евро,бирата е около 1,30евро.Хората са гостоприемни и отзивчиви .Тук в бг всеки е начумерен и вечно недоволен

71

1100

преди 6 години

Нищо им няма.

70

ognyanz

преди 6 години

По брутен национален продукт на глава от населението Гърция е три пъти по-добре от нас - те 22000$, ние - 7000$. Реват, защото свикнаха да вземат заеми без да ги връщат, но рано или късно това свършва.

69

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 64За 2016 в Румъния от преки чуждестранни инвестиции са открити 17 545 работни места, в България 3 959. В Румъния над 50% от преките чуждестранни инвестиции са в производство, в България около 20%Това е разликата между реалната борба с корупцията и симулирането на такава с показни акции!

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 64 Много пламенно и прочие, ама пак не позна ...

67

Анонимен

преди 6 години

До YorgosКъде ги намери тия 160 милиарда дълг да ги видим всички.

66

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПтав си но политиците ни работят за нас а за Кауфланд и подобни.

65

Yorgos

преди 6 години

А България като има 160 трилиона дълг я ми кажете от каде и в кой джоб отидоха, защото не виждам нищо направено за народа и държавата ни. Напротив ограбиха, продадоха и унищожиха страната и народа ни превърнаха ни в бежанци и емигранти дасе скитаме и бягаме от родината ни по света. А някой политици блесват с коли, имения, бизнес на фамилията му и с милиони евро и долари сметки. Както и с бижута на любовницата си за 11 милиона долара. Егати управлението и политиците. Престъпници и тирани.

64

Анонимен

преди 6 години

До 61 Кауфланд не е инвеститор а *** който пречупва гръбнака на икономиката. Такива от сорта нека си ходят в Румъния, не са ни нужни.Инвеститор е идва строи си електроцентрала, пуска кабели до моята къща и аз си избирам кой електромер да си сложа. ЧЕЗ, ЕВН, Енерго Про, Метро и всякакви от сорта не се броят за инвестиция. Ние трябва да си оправим нещата, защо да чакаме някой дебел немец. Мога да дам и примери за чудесни фирми.

63

Анонимен

преди 6 години

На снимката гърците са пак в таверните , а плачат като вдовица за х** Като вземаха заеми за 384 МИЛИАРДА евро и ги харчеха не реваха.

62

Анонимен

преди 6 години

Всеки се сравнява с някой. Как не им омръзна...Америка с Европа, Гърция с България....

61

П.Петров

преди 6 години

За България е 30%, за Гърция 21,1%, Румъния 19,4%, средния за ЕС е 6,7%Та къде казвате било отчайващо ?С подобряваненезависимостта на съдебната система и реалната борба с корупцията в Румъния, 8 от 10 инвеститори предпочитат да инвестират там, а не в България, въпреки по-ниските данъци и въпреки по-високата цена за труд.Само рушветите, които се искат на най-високо политическо ниво в България на външните инвеститори, за да развиват дейност са колкото цялата инвестиция в Румъния!Пак гласувайте за БКП_ДС=ГЕРБ+БСП+ДПС!

60

Анонимен

преди 6 години

До 54 Защо само вярата гледаш, те нямат нищо общо със стандарта на живот.Камериерка 800 евра хряб 3 евра, биричка 2 евра, биричка в бар 5 евра, пицария 20 евра, квартира 300-400 евра.С 800 - 1000 лева се живее по-добре във Варна. А това са заплатите във Варна сега. При жена ми дават 800 на оператор и няма желаещи. 1500 за шофьор 0 кандидати. При мен 1200 за крупие и за 3 месеца само едно момиче дойде на интервю за работа. Нещата се промениха много в България.

59

Анонимен

преди 6 години

А пенсиите им 200 лева,като на българите ли са?Хайде стига лъжи!Но гърците имат и едно добро качество за съпричастност,организираност,което липсва на българите,те отрязаха държавата,организират се и си помагат взаимно.Протестират и при всяка неправда,не се скатават.Сега пак ще им дават нови средства,а България уж била "отличник",а го ду ха,няма дори свобода на словото,правов ред и човешки права.

58

123

преди 6 години

Не е, все още само се бъзикат с нас. Засега обаче. После ще стане мнооого по зле. А маляките как не стават и за нищо.

57

Анонимен

преди 6 години

По мое мнение Гърция я чакат лоши дни. И при нас не е цвете, но хората са някак по-амбицирани, упорито и инатести. И нещо се случва, дори и без държавата, или по-правилно въпреки държавата. В големите градове има ужасен недостиг на работна ръка, в малките населени места нещо се движи и скоро нещата ще се променят и там. Някак хората отсвириха държавата и взеха контрола в ръце.Оптимист съм. Само време е нужно.

56

Анонимен

преди 6 години

за хубав живот питаите мухобоико как това недоразумение за 9год разказа играта на българия