18

Асен

преди 6 години

Измислици! "В същото време игнорира обажданията на майка си" - ако това е вярно, значи по ID-то на кулата към която е закачен GSM-a му местоположението е ясно с точност под 200м! Ако майката няма достъп до ID-то, то със сигурност полицията има. Може да го получи от мобилният оператор, към който е картата! Нали всички получавате SMS-и, когато отидете в чужбина 'Добре дошъл в едикоя си страна'? Мобилният оператор знае къде сте, нали трябва да може да предаде обажданията.И други измислици има.

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен7 - Ъъъ не знам, какво общини а едното с другото.ами щом не знаеш, ще ти кажа...самостоятелността и поемането на отговорност...това 12 годишно дете със сигурност е доста "по-пораснало" от българските 12 годишни, за които писах...без да съм родител, просто смятам, че доста родители в България меко казано прекаляват с обгрижването на децата си...имам приятели, чиито 5 годишен син все още спи при тях в спалнята...това, ако е нормално :)

16

Анонимен

преди 6 години

7 - Ъъъ не знам, какво общини а едното с другото.

15

Анонимен

преди 6 години

13 - Познавайки хора от региона, ще кажа, че са им взелини колелата, но са забравили да се обадят на полицията.

14

брей!

преди 6 години

Реакциите на коментар 11 могат да се използват за нещо като бързо социологическо проучване. По-точно минусите. Тях може да ги дадат само цитираните мъже/жени, за които родителите им още се грижат или самите родители, които смятат, че това е правилно и добро за порасналите им деца. А иначе всеки в работата си познава поне един от цитираната група. И ако е само по един на офис е мнооого добре

13

Анонимен

преди 6 години

Един добър познат ми беше разправял навремето как той и още две момчета горе-долу на тази възраст тръгнали към морето от София с две колела - "балканчета". Придвижвали се по второкласни и третокласни пътища, за да не ги хванат. В крайна сметка стигнали някъде до около Елхово и там при среща с местни хора по говора се разбрало, че са от друг край на България и историята свършила с обилно количество шамари.

12

Берлин

преди 6 години

Този ми е кумир.

11

Анонимен

преди 6 години

Жоро, в България на 30-35 още мама им готви и им пере чорапите! А вече е пълно с жени на над 30, които питат "мама и тате" дали да излезнат на среща с някой мъж и звънят вкъщи през час защото мама ще се притеснява, особено ако вали дъжд! Ние сме си инфантилна нация, в която този социален проблем ще добие шашкащи размери в следващите 10-20 години

10

гербист-патриот

преди 6 години

Ние патриотите и нашите приятели гербистите няма да допуснем такива неща. Народът трябва да работи и да не мисли за глупости, затова в кредитните карти да няма повече от 50лв. ще е най-добре.

9

no name

преди 6 години

Егати хлапето. Сече му пипето, щом на тази крехка възраст е изиграл всички възрастни по веригата. Не е хубаво, че е избягал от вкъщи, но шапка му свалям за изобретателността. Все пак не е отишъл някъде да се друса, искал е ваканция.

8

дъртий

преди 6 години

И що изтрихте истината за педофилите бре? Да не ги прикривате м? От една шайка ли сте?

7

Жоро

преди 6 години

браво! а в България някои 12 годишни все още родителите им ги вземат от училище :)

6

браво на хлапака

преди 6 години

Това хлапе има голям потенциал. Находчив, добър психолог за да умее така да лъже и да му се получава, добър в планирането и с поглед към детайлите, които биха могли да го издънят. Полудувал и си пуснал видео за да си го приберат :-)

5

До Романтик

преди 6 години

Не само бедността и мизерията а и неграмотността наЖ се пише с Ш ***

4

д-р Исня

преди 6 години

12 годишно българче взело кредитната карта н майка си и тръгнало за Малдивите, на летището обаче частният съдебен изпълнител му конфискува тротинетката, защото са закъснели с вноските!

3

Анонимен

преди 6 години

Ако Австралия бе Народна Република и до Мали нямаше да стигне

2

Романтик

преди 6 години

Да видим как би се разиграла тази история в България.Семейната кредитна карта е празна или изобщо я няма.Е може да уточним, че това е неприложимо тук.Заключение: бедноста и мизерията са верен наж приятел.

1

Анонимен

преди 6 години

Talant !