53

Анонимен

преди 5 години

Всички религиозни войни са загуба за човечеството! Вартоломеевата нощ е добър пример. Ако света е атеистичен загубите ще са по-малки!

52

Анонимен

преди 6 години

Поздравявам баварците за разумното решение!Но защо пък да няма кръстове и на общинските и федералните учреждения? Ако някому не харесва християнска Европа, свободен е да иде там, където официалната религия е някаква друга!

51

dimitrov

преди 6 години

to4no ako ra3bira6 spomenatoto ot teb 6te se ubedi6, 4e Gospod Isus Hristos e Tvorezut. A ti si zepi atomi i molekuli i provbvaj da nampravi6 edna ameba. Moze6 li? Edna masa kato q nazepi6 na par4eta, nqma da polu4i6 mnogo masi-6te ostanat otlomki ot masata, koqto si ra3ru6il. Da de, da se peri i ra3ru6ava 3nae vseki

50

Мета

преди 6 години

Няма нищо по-силно от вярата.

49

Димитров

преди 6 години

След като човек се запознае с това що е то време, астрономия, атом и гравитация, е въпрос на време да се откаже от религията. Планетата земя е на 4.5 млд години като динозаврите са изчезнали преди 30 млн години. Самата идея че сме видели галактики на хиляди светлинни години, означава че начинът по които сме ги видели не е настоящето а е това как са изглеждали преди хиляди години заради пътят на светлината. Повечето хора нямат капацитета да визиолизират тези идей.

48

бръм

преди 6 години

Силната религия ще вземе превес и нейните последователи ще се умножават.Коя е силната религия и защо е силна?Коя е слабата религия и защо е слаба?Според христианството най-голям грях е гордостта.С какво се гордее съвременния българин-"християнин "?С висока служебна позиция, голям имот и луксозна марка лека кола, лъскави дрехи,накити, скъпи козметични процедури, почивки в екзотични места - и всичко това трябва да се демонстрира непрекъснато.Чест,достойнство,род,човечност, Бог!?-какво беше това?

47

Анонимен

преди 6 години

Къде я слагате Русия като там мисюлманите са 15% при христиано религиозно население 40%. В САЩ мисюлманите са 1% с християнско население над 80%. А това че преди 1989г и в Русия и в България 95% от населението си бяха атеисти, и почти нокой раждан тогава не беше кръстен, е друга тема. Интересно изследване според което хората с IQ над 130 са 85% атеисти и 15% вярващи

46

маде ин Булгари

преди 6 години

Архиконсервативните католици връщат Бавария към мрачното средновековие.

45

"-"

преди 6 години

А в бг. кога??? Освен петолъчки и руски знамена..-------Знаеш ли какъв е парадокса???Че, днес Русия защитава християнските цености за разлика от либералните западноевропейци.А, защо в Бг християнството губи позиции е съвсем друга тема за дискусия.Иначе, браво на баварците, очевидно когато има воля и желание - можело!

44

Анонимен

преди 6 години

До фактиКъде ги видя младите дето се обръщат към исляма? Столипиново? Факултето?

43

БОГ НАПРЕД

преди 6 години

Браво хората си държат на идентичноста

42

Анонимен

преди 6 години

Е те това вече е лудост

41

osmiat.org

преди 6 години

А в бг. кога??? Освен петолъчки и руски знамена....

40

Анонимен

преди 6 години

до 29 Къде в Библията се призвава за изнасилвания ?

39

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще се сложи кръст на цяла Германия...

38

Smej

преди 6 години

Чудесно. Европа е християнски континент.

37

Анонимен

преди 6 години

До 31Ти историята по новите учебници ли си я учил? Щото преди османците имаме още. ..... някакви си 700-800 години през които исляма не е бил познат никъде в Европа!ГлОпак

36

Анонимен

преди 6 години

Браво! Само че е малко късно за това, дали да не преминете направо на пречупени кръстове, ефекта ще е по-голям. :)

35

до 32

преди 6 години

Въпроса е защо на власт трябва да идват ф.ашагите, за да се оправя всичко?! Националистическите движения се възродиха защото Меркел просто се оля. Ако всичко беше в границите на нормалното, сега нямаше да треперят дали няма да се пръкне пак някой нов чичко с мустачки.

34

Анонимен

преди 6 години

32, дабързо и лесно ще се оправим с *** като тебе!