11

Анонимен

преди 6 години

ОТ ГОДИНИ ДЖУРНАЛЯТА ГОВОРЯТ ЗА ЗАБВАЧКИ- МОЛЯ ДАЙТЕ ЛИНК КЪМ ТАКАВА ЗАБАВАЧКА- ЗАЩОТО АЗ СЪМ ЧУВАЛА ЗА ДЕТСКИ ГРАДИНИ.

10

Баба Яга

преди 6 години

До 1 Да инвестират недоклатените майки, щото техните майки само минерална вода са пили от гераните и бунарите...и от вадата край село!...Е, аман от смотани кифли!

9

Св до Жертва

преди 6 години

Прав си! Като видя майки да наливат 1-2 годишни дечица от пластмасови шишенца с "минерална вода" и ми става жал. Бактериите в такъв затворен съд се умножават по 2 на всеки час, само от слюнката. В диспенсерите, като знам какви тумбаци ги разнасят - филтрирана водица на 3-на цена, безсмислено. И там се развиват 100 кратно бактерии. Да не забравяме, че основния бизнес на Кока Кола в Америка е точно бутилираната филтрирана вода, и хората купуват - жертви на маркетинга.

8

Анонимен

преди 6 години

бе тия майки що са толкоз кухи!!от всичко разбират-от образование,от здравеопазване - това хранене,това имунизации,това вода-всичко им е ясно и точно......санким вкъщи са точни за всичко.........минерална вода-само по лекарско предписание,че им разбивате бъбреците на децата.....да не говорим от къде я пълнят в бутилките тая минерална вода

7

Ликвидация на РЗИ

преди 6 години

Срочно ликвидирайте РЗИ И ХЕИ .. Да се въведе извънредно положение за спасяване на народа от масови убииства вкл с химически оръжия подавани вместо питейна вода.АМАн от нагло корумпирани служители и директори..не могат да направят един годен химически анализ наглите терористи от РЗИ ..Една супа приготвена с отровната вода от чешмата стига за трайни увреждания вкл на сърцето..

6

Тровят с ХЛОР

преди 6 години

ИМА нужд а от лечебна питейна вода от чешмите..У Нас нагли мафиоти отравят съзнателно корупционно всички питейни водоисточници.Децата са трайно отровени развиват жълти пред канцерогенези..От повечето чешми текат хлор токсични канцерогенни разтвори вместо питейна вода по действащия стандарт.Убииците от РЗИ /ХЕИ глобяват зверски ВиК ако не купуват бойни отровни вещества от дистрибуторите.Всички вБГ вкл Борисов имат трайни нелечими увреждания от отровна вода.

5

Жертви

преди 6 години

Горките родители са станали жертви на маркетинга или на платения PR. Водата от чешмата е в пъти по-качествена и чиста от тези в бутилките. Ако толкова държат на по-качествена вода, трябва да се сложат филтри а не да се дава на децата химическо коктейл.... С микрочастици пластмаса и какво ли не още. Да не говорим колко коства транспорта и производството на тези бутилирани недоразомения.

4

до 3

преди 6 години

Искат френска минерална вода Perrier ~2.50лв за 0.33л бутилчица

3

онбашията

преди 6 години

много се разглезиха всички, скоро и чер хайвер ще искат

2

Анонимен

преди 6 години

Който не иска минерална или чешмяна - има изворна и трапезта. Диспенсърите не са скъпи.

1

Анонимен

преди 6 години

Да инвестират 2000 лева за филтър и нема проблеми.