19

La France

преди 5 години

Двете най-велики страни.

18

С.В.

преди 6 години

Какво стана с ЕС - Тръмп даде срок и се закани "Ще видим какво ще стане след 12-ти" ??? (Само преди два дни Макрон го осъждаше за излизането от това споразумение и се заканваше???)Изумително ...в цялата статия нито веднъж , наистина нито веднъж не се споменават "сакралните" Асад и Путин ?!?Какво вечеряха тия хора ???

17

Селави

преди 6 години

Не знам защо при нас от запада идват само пенсионери и хора без пари и мозък, а всичките наши млади хора с акъл заминават натам. Дали защото там се живее по добре. Поздрави от Париж.

16

Анонимен

преди 6 години

27 Акълът ти пречи да живееш по добре

15

Боже

преди 6 години

Господи, крайно време е да разберете, че те са колонизатори, а ние тяхна колония. Вижте как живеят те и как ние на проклетата територия.

14

noFreeman

преди 6 години

Събраха се двама смешници, дето вече не всичко зависи от техните страни. Хиените започват да се събират и да изпълняват исканията на едни не толкова древни както лъжат света хорица - едно мизерно племе работило навремето в Египет и съюзило се с украинския етнос "ешкенази" и измислили богопомазаната си същност. Целият свят стана една голяма - ЛЪЖА!

13

Свободният

преди 6 години

Най старите и верни съюзници

12

dg

преди 6 години

Ако не стогодишна,задава се поне 30-годишна война около Сирия.И победител не се очертава,а мигрантският поток ще е перманентен.Ако американчите си мислят,че Русия/тя тук не се споменава изобщо/ и Иран и ислямистите ще им отстъпят,то те се заблуждават тотално,Така,че ни чака плащане,мигранти,ако не и пряко участие!

11

Анонимен

преди 6 години

Тръмп да внимава защото Макрон може да го набучи на макарона си.

10

Гост+

преди 6 години

Значи някои трябва да се сдържат, а другите излиза, че не трябва. Иран знае добре, че след Сирия идва техния ред, като шиитска държава. Западът всячески се стреми, Иран да не се засили, като се възползува от забавянето в покоряването на Сирия. Ако в Сирия се установи покорен васалитет, Иран по-лесно ще бъде смачкан. Иран естествено се възползва от войната в Сирия и се стреми да държи агресорите далеч от границите си като воюва в Сирия. Ако Русия не успее да спаси Сирия, няма да успее и за Иран.

9

Хед он Шоудърс

преди 6 години

А с пърхота на Макрон какво ще правим ???

8

Анонимен

преди 6 години

Всичко, което се пишеше по време на социализма за Запада се оказа вярно !"сдържане на амбициите на Иран" - Що за абсурд и наглост ?!

7

Анонимен

преди 6 години

Целта е западни фирми да източват и крадат нефта на Иран, както стана в Либия!!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Империализмът - висш и последен стадий на капитализма!Маркс ли го беше казал??Най-лошото е, че никой не знае какво следва след това!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Макарона иска Франция да вземе мястото на Германия в ЕС.................сега ще се скарат франсетата и швабите.............голям цирк ще има..................Меркел поне не иска да затъва в блатото в Сирия!!!

4

Анонимен

преди 6 години

За да има богат Запад, трябва да има бедни държави-донори и огнища на войни и конфликти!!Елементарно за разбиране!Американци, англичани и французи добре знаят това!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Неоколониалната политика на САЩ и Франция в действие!!!!Гадни империалисти!!

2

Анонимен

преди 6 години

Удариха на камък в Сирия и сега започват дакроят шапката на Иран .САЩ без война не могат да съществуват .

1

Анонимен

преди 6 години

Договор с американците не струва и колкото хартията , на която е написан..............може всеки момент да се откажат.А за верния пудел Макрон..................нямам думи!!!