10

ined

преди 6 години

Влизането в еврозоната = цените Х 2

9

Анонимен

преди 6 години

Стига с тоя КРИМ болен ли си.За щяло и нещяло КРИМ.Ходи там и викай.

8

Анонимен

преди 6 години

До моше 4Русия ще я има и след разпадането на ЕС.................Крим е руски, окончателно и завинаги!!!Или сме с Русия................или ставаме турски вилает...............а приказките за демокрация и дрън, дрън...............знаете къде да си ги наврете!

7

Анонимен

преди 6 години

Тая територия се командва от мафията и олигарсите.................някой си мисли, че имаме държава!!!

6

Анонимен

преди 6 години

РИСКА и голям за 10% олигарси който са на главата на населението.Те държат икономиката по изкуствен не по пазарен метод.

5

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

България се държи умишлено извън ЕВРОЗОНАТА в угода на мафиотите-олигарси, които при въвеждането на ЕВРОТО у нас ще изгубят контрола над левовите потоци, а от там и върху икономическите механизми в България. Далаверата с обезкръвяването на Българската икономика ще секне, а Европа не иска да се лиши от облагодетелственото си положение спрямо нас.

4

моше

преди 6 години

ЕС се разпада,само Русия процъвтява ...*** ***!

3

Анонимен

преди 6 години

ЕС се разпада....................еврото ще се крепи изкуствстено от страни-донори като бедна България!!!!Добър вечер, селяни прости!!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Баш пък членството в еврозоната на този етап е стъпка на зад в отстояването на националния интерес.

1

Президентът Радев:

преди 6 години

Президентът Радев каза:Всяка малка стъпка на Правителството в посока на Европейската ни интеграция и към установяването на Евро-атлантическите ценности и системи за сигурност и колективна отбрана,е огромна крачка на България към цивилизационните ценности и на българите към просперитет, гордост и богатство!