35

Нов

преди 6 години

Защо се усложняват прости неща. Ако тютюнът е вреден да криминализират производството, разпространението и употребата му. Ако не е - да отпаднат всички забрани свързани с него

34

Защо?

преди 6 години

Защо Симеонов сега поставя този въпрос и интересите на кой защитава? За вредата от пушенето няма две мнения, тогава защо трябва да се толерира ? В коя програма на " Патриотите" е заложено това предложение?

33

Shkip

преди 6 години

Valeri, vseki bulgar e svoboden da pravi u doma si kvoto si iska....da pushi, da tlee, da gori, da dimi, da smardi, da voni, da gasne, da topli klimata na planetata...sto7m kato si plasta debelo smetkata po evrogaznorma ecoeuroformat.....ama na publuchni mesta v rbg ...non dim, non vonia, non smradnia...kat iskat da pushat, dimiat, voniat i smardiat...u vatikana ca idat....pri papata ...v papstvoto...da dimiat i papata da gi gali po glavite...i da im mie krakata....

32

Анонимен

преди 6 години

За пушенето е прав. За всичко останало - не е. Тва е.

31

Анонимен

преди 6 години

Тоя срам за всички българи, ромеи и власи как го изтървахме до депутат и вицепремиер?!

30

Анонимен

преди 6 години

Като направите наистина да не може да се пуши ще си карам празниците в Сърбия и Австрия. Пък оборота на нашите заведения ще го правите вие, непушачите.

29

Анонимен

преди 6 години

Това ние подаръка на младите години

28

Анонимен

преди 6 години

Ела ми излекуваи вените казармен подарък симеонов

27

Анонимен

преди 6 години

И казармата лие по съвест

26

Анонимен

преди 6 години

Предлагам подписка "Вън от Парламента за пишман патриота в. симеонов". Благодаря!

25

Анонимен

преди 6 години

Ами узаконете го, но въведете лиценз на квадратен метър. Примерно 50лв. на година на квадрат помещение. Някой със 100 квадтата се бърка 5000 бона и готово. Ще се намерят такива дето да платят и такива дето няма.

24

Анонимен

преди 6 години

Тъпaнapcки закони няма как да се спазват! Надявам се, когато утре гласуват закон да се ходи на ръце, непушачите да го спазвате, защото е гласуван закон.

23

Иванчо+Марийка

преди 6 години

Ония турчин Местан го каза много правилно. Избран си от хората и ти можеш да правиш промени само по обещаните от теб точки за всичко друго трябва да се допиташ до народа. То и без това сега наглите пушачи нарушават забраната ако направят поправка направо ще заприличаме на страна от 3-тия свят.

22

Анонимен

преди 6 години

А бе джуже брадато,пушил съм +30 години ,отказах ги и сега се чувствам превъзходно. Защо те, педя човек лакът брада ми насаждаш твойте правила .Има ли закон да не се пуши-има. Край,това е.Спазвай го ,музиките намаляваш а тука нещо май шум на парички под масата се чува.М-да това ще да е......

21

Додо

преди 6 години

Мякащия льольо съвсем ми падна в очите с тези си напъни да разреши тотално този отвратителен навик - пушенето, че и ако може в училища и детски градини да се разреши да се пуфка....жалка, ориенталска картинка!

20

Б.Б

преди 6 години

Видях го но беше късно!Благодаря.

19

Анонимен

преди 6 години

Няма ли кой да озапти Винкела,бе!? Тоя съвсем изпуши....

18

Коко

преди 6 години

И каква е логиката да не може една трева да се изпуши в парка, но да може да се пуши тютюн в пицарията (примерно) до майка с дете на съседната маса? Пак казвам - това е пълен *** за мен. Пушене ОК (кой каквото му е кеф), но НЕ вътре и не да се натрапва на тези, които не пушат. Бъдете здрави!

17

Анонимен

преди 6 години

Пише се "вразУмявам",не вразомявам!

16

user

преди 6 години

Защо този свирчо не отиде да в ИСУЛ да види колко млади хора има с рак на гърлото. Защо не се мисли за хората, а се мисли винаги за далаверата и парите. Недейте да разваляте нещо, с което хората свикнаха.