13

Анонимен

преди 6 години

Няма смисъл да преливаме от пусто в празно.Знам как стоят нещата при вас и заставам зад мнението си-макар че за теб е неоснователно.Работата ми едва ли предствлява голям интерес,за човек смятащ,че всички останали професии освен неговата са за мамини синчета.Храна не връщам,защото не нося,а и рядко ми остава време да мисля за обяд.А да увеличават цената на пръстта,която някои наричат въглища,смисъл не виждам,а осигуряваната ви работа играе и не малка социална роля в целия ви регион.

12

Анонимен

преди 6 години

И какво по точно критикуваш,че и основателно а?

11

Анонимен

преди 6 години

Не се жалвам...искам адекватно заплащане на труда ми. Аз също съм с висше образование ,но не парадирам с това...халал да са ти повечето пари...но така и не разбрах за твоята работа

10

Анонимен

преди 6 години

До СъщияСлед като е основното добро място във вашия регион защо се жалваш ?За това че съм информиран си съвсем прав,такъв съм,имам подобно самочувствие и не без основание! Щом за теб всеки,който критикува основателно е мамино синче,нека така да бъде.Разбрах едно-единствено работещите в открити рудници,копаещи почти 100 % пръст,могат и са истинските мъже.При вас няма да дойда поради простата причина,че съм инвестирал немалко пари в образование,а и това което изкарвам далеч надхвърля вашето!

9

Същия

преди 6 години

Защото драги ми смехурко това е основното добро място за работа в нашия регион...не като в софето на бензинджия да ги дават тия 1000лв....тука той е на минималната...капиш....иначе си много информиран как се влизало хахахаха...и не чух нещо за условията...Ко искаш ела се пробвай мамино синче ...като си прибереш два пъти храната у вас и та пиша бегал

8

Анонимен

преди 6 години

Лично мен не мекасае,но можеш ли да обясниш,защо след като според теб заплатите са ниски,а условията изключително лоши освен с големи връзки и огромни ходотайства няма скак да се започне работа в ММИ,за едно място има по 100 кандидати,та чак и подкупи се дават?

7

Мега миньор

преди 6 години

Прос.то куче как нова фандрома...ново осветление...материали за ремонти....елементарни масла и грес,които са нужни за нормалното функциониране на машините ,ААА и да не забравя...нови хора,ще ни уволнят че видиш ли идват роботите едва ли не. Днес аз цял ден съм бил на слънцето...бачкал съм ,обядвах в 3 следобед ....вървял съм пеша 7км ...отделно е физическия труд....и що тъпппако аз да не искам заплатата ми да не е 1000 ,а 1500...а шопче нед.ъгаво....което зарежда коли за тия пари....

6

Анонимен

преди 6 години

Аре у лево. Минималната е 510 лева. За среднисти, дето копат въглища - толкова. ако искат повече - вратите на университетите са отворени, да заповядат.

5

Анонимен

преди 6 години

Ами господа "миньори",като протестирате за инвестиции в нова техника,знаете ли какво ще стане,ако вземат да ви технологизират с една кака Гинка? Две трети от вас няма да ви има,а рентабилността и печалбите ще са поне два пъти по-високи,от досегашните-за кака ви Гинка де!Така че си трайте и не се напъвайте,да не се псувате после!

4

Валери

преди 6 години

В Маришкия басейн въглищата се добиват по одкрит способ там мини няма тия не са миньори ,а кариеристи...

3

Изобретателите 2

преди 6 години

За пръв път в Свето работници искат увеличение на въглищата и тока,по белия и по черния Свят искат увеличение на заплатите ....

2

Дерменджиев

преди 6 години

Какви миньори са тези въглищари от М.Изток?Я да погледнат в Български тълковен речник,какво означава"мина"!При заплати 2-3 000 за перосанала със средо образование,бонуси за Великден и Коледа по 3-4 000 лв.средно,200-300 лв. ваучери за храна,безплатно санаториално лечение,мн.добри социални пакети,е меко казано нагло и цинично да стачкуват за увеличаване на заплатите под предтекс,че въглищата били евтини?! Алоу-у-у-у,търсите араби с жълти бради,ама ги няма!

1

Анонимен

преди 6 години

Познато! Трудещия се иска достойно възнаграждение, началството иска да си бъбрят на седянката.