47

В Албена

преди 5 години

В Албена плащат заплатите с месец назад и докато вземеш 1 та заплата и той сезона почти минал

46

анонимен

преди 6 години

СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ ЩЕ ИЗРЕВАТ ЗА ПЕРСОНАЛ НЕПОСРЕДСТВЕНО КАТО ИЗПЛАТЯТ ПЪРВОТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ НА ТЕЗИ КАДРИ. НИКЙ ОТВЪН НЯМА ДА ИМ РАБОТИ ЗА МИЖАВИ ПАРИ.

45

Турчин

преди 6 години

По "интелигентна" порода от българската едва ли има. Докато десетки нации по света се борят с какви ли не средства за собствена държава, българина си напуска извоюваната с много кръв територия за да се преселят други хахахаха. Ако дадедите ви знаеха какви ще ги вършите, никога нямаше да има войни за независимост, напразно са загинали горките хора..

44

Ха ха!

преди 6 години

Гоним братоците и се зануляваме с укрите-стара песен..

43

Анонимен

преди 6 години

Очаквайте масово преселение на виетнамци за всякакви позиции на трудовия ни пазар!С украйнците и молдовците ще стане същото ,както със сърби и македонци ,които ни видяха ,,доброто"заплащане и много малко хора от тези балкански държави се навиват ,да изкарат едно лято на морето!

42

Анонимен

преди 6 години

До ТHE ПатриотВеднага да си пиеш хапчетата и да се прибереш доброволно в санаториума.

41

бг смешки 2

преди 6 години

скоро никой нормален нема да остане у БГ-то ! до 1-2 год макс всичко приключва ! работадтелите ше трябва да затварят защото няма да има кой да им работи ....помнете ми думата !

40

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще трябва да свалят от дърветата работници за такива заплати. От виетнамци обаче имаме остра нужда.

39

пп

преди 6 години

До 14 Анониментехните бедни не могат да си позволят дори тук да дойдат. И аз съм от Варна

38

пп

преди 6 години

До 17 МладостВече не е така. Започнаха да взимат всичко което ходи. Вярно, че се опитват все още да ловят маймуни с трици. Опитват се да не дават пари, но и там ще клекнат, защото няма хора за работа, а само кандидати за началници и меринджеи)

37

бг смешки

преди 6 години

българина си мисли че без пари някой ше му работи ... толкова скапан народ и мантлитет не съм виждал никъде по света ! БГ- нема се опрпави никога с такова мислене - все да те изработят .....

36

Евроатлантик

преди 6 години

Трябва и талибани,йеменци,суданци и либийци да се вкарат да бачкат.всичко що е кадърно в България се изниза.

35

ппя

преди 6 години

До 30 АнонименВ голяма заблуда си. Ходят

34

Анонимен

преди 6 години

Внасят виетнамци, за да се справят с бездомните кучета

33

такса бонус

преди 6 години

...и да не забравите да си приготвите плюс 20 лева на ден синя, зелена и пембена зона за достъп до плажа, иначе ще тренирате мъкнене на децата и багажа 5 километра пеш под веселия поглед на виетнамците...

32

Еднозъб ром

преди 6 години

Един мой познат сподели, че в хотел "Добруджа" на Албена ол-инклузив 50лв. на ден. Каза че много добре си изкарали, не чувствали липса на нищо. А имало и допълнителни екстри, като чадър на плажа, бира и кола. Иначе само спането в малък град е 15? (в къща, без храна и екстри на плажа).

31

Е те така

преди 6 години

се развива туризъм - мизерия, в която би работил само още по-мизерен персонал, но чакаме платежоспособни туристи. Визия и половина, евала.

30

Анонимен

преди 6 години

Какво ме интересува Албена?! Няма да почивам на Бетономорието в близките 100 години.

29

Анонимен

преди 6 години

Мутрите изгониха квалифицираният персонал, сега щели да наемат украинци, молдовци и виетнамци!! Да фалират, щом не могат да правят бизнес!

28

Анонимен

преди 6 години

Вие кви сте в Англия и Германия , същите в техните очи :))) Това е показател за икономика.