283

ПЛАн С

преди 6 години

ЗАТВОР

282

Tcotco

преди 6 години

План А на Борисов блокиране на всички руски енергийни проекти. План Б на Борисов блокиране на всички руски енергийни проекти.

281

миг 9

преди 6 години

Баце що за 3 мандата не успя да вдигнеш таз малка държава на крака? Хуманно ли е да държиш народа си беден,***,болен и ринещ дъното.Нали парите не те интересували що не заживееш с 80 евро на месец да те видя как ще оцелееш.***!

280

Дядо Петър

преди 6 години

План "В" - Софийския централен.(затова побързай с новия пандиз покрай София и си ангажирай най-луксозната килия още от сега).

279

Анонимен

преди 6 години

Върви поредният сериал на :"Човека взе парите и каза чакай малко, Хвана самолета, дръжте му петите"Главен режисьор и изпълнител Баце от Банкя.

278

Анонимен

преди 6 години

Е КАК ТАКА ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРА КАТО НЯМА ВЪЗРАСТ? А И КОЙ ЗНАЕ ПРЕЗ 90-ТЕ ДАЛИ Е ПЛАЩАЛ ОСИГУРОВКИ, ТА ДА ИМА И СТАЖ!

277

Некъф

преди 6 години

Милиционер или милиционерка ли е не ми го хвали!

276

Iceblast88

преди 6 години

До 280А любимката ти Лиляна каква е бе? Наследничка на партизанин - членка на БКП!А любимката ти Цецка Цачева каква е? И тя комунистка и БКП-ейка!А любимеца ти Цветанов? И той комунист и той БКП-еец!А възхваления ти вожд какъв е? Как се става от *** овчар, охрана на Бай Тошо? Като станеш член на БКП! И той комунист и БКП-еец!Е това ни е проблема, че едните комунисти плюят другите комунисти, а БСП и ГЕРБ зад колисите си правят оргии и си припомнят как беше на събранията на БКП!

275

Iceblast88

преди 6 години

До 280До анонимните.Само да ви светна, че към червените се броят и любимците ви от ГРОБ!!! Защото и те като БСП са всички с червени книжки! За да се оправи тази държава трябва да приемем закон - Бил ли си член на БКП, да ти е забранено да заемаш каквато и да е длъжност в държавата (било то държавна работа или да кандидатстваш за част от управлението). Само и единствено тогава има надежда за България! Тогава няма да могат нито БСП, нито ГЕРБ, нито които и да е от сегашните да се кандидатстват!

274

Анонимен

преди 6 години

До фелдкурат Ото КацТи на какъв се правиш бе - фактът, че това те дразни може само да ме радва. А затвора - той ще е доста тесен за всички червени червейчета. ОК

273

Веско

преди 6 години

Не се измори да крадеш.господин инсулт или инфаркт.време е.

272

фелдкурат Ото Кац

преди 6 години

Господа и госпожи журналисти, стига ни го навирахте тоя мутромилиционер от сутрин до вечер какво е казал, спрете се,бе,може ли да ни занимавате с този ***,нагъл и откровен национален предател и престъпник?!А може и план В да има, да се въдвори в Софийският централен затвор, където отдавна му е мястото,заедно с по-голямата част от шайката ГЕРБ, а защо не и да се яви при Началника си, дай Боже!!!!!!

271

Анонимен

преди 6 години

До ОПТИМИСТЗЛОБА - това е. Като гледам колко е посетено тук явно се интересувате, а. Под статии за вашата корнелийка няма толкова коментари, та били те лоши или хубави. Защо ли ???

270

Анонимен

преди 6 години

До Мижи моме да те лажепреди 15 часаКато собствен на Булгартабак, ЧЕЗ и други активи, то няма как да не му стига къщата в Банкя. За толкова години нищо инстинско не е направил. Само имитации и кражби. Тук-таме опраскани каки и мизерстващ народ 9999999999999999Що не се скриеш някъде бе - а вашата корнелийка - нещо да имаш да кажеш ??? БЕЗОЧЛИВИ И НАГЛИ комунистически изтърсачета

269

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕх , какви диван-капацитети са се навъдили тук ,многознайковци, нещастници дет си го изкарват на клавишите .Със сигурност са безработни ,но не защото нема работа ,а защото ги мързи . Да, определено

268

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа - и ти ще дойдеш да оправиш всичко - ПИСНА МИ ОТ платени клакьорчета

267

Анонимен

преди 6 години

До ТОЛКОВА ЛИ СМЕ ***?ПЪРВИ СМЕ В ЕВРОПА ПО БЕДНОСТ, ВСЕКИ ТРЕТИ ЖИВЕЕ В НЕДОИМЪК!!! НО БОЙКО БОРИСОВ, ДОКАРАЛ БЪЛГАРИЯ Да миличък - толкова СТЕ *** - КОЙ доведе страната до всичко това - АЙДЕ СТИГА С С ТОЯ БОЙКО промити мозъци /ако имате изобщо такива/

266

СТРАНДЖАААА,

преди 6 години

С всеки твой коментар доказваш, че един хромозом те дели от май..му..ни.те.Защо се мъчиш там,където не ти е мястото.Лошото е,че не си единствен...

265

Iceblast88

преди 6 години

Че и богохулства. Къде се е видяло член на БКП да вярва в Бог? Те вярват само в пачките и лапачките! Да се маха вече, цяла България за това се моли от сутрин до пладне. Ако тия изкарат мандата си до края България няма да я има. От 10 години държавата е във фалит и ни крепят само Еврофондовете и като ги спрат всички вкупом ( и ГРОБ и БСП и всички останали) ще се плюят, ама никои няма да иска да вземе властта (поне не еднолично, а поне с 5 в коалиция) за да се размазва отговорността.

264

Iceblast88

преди 6 години

Този пак ли изпълзя от някъде. Аре стига сте ни навирали този лъжец в очите. По цял ден, Боко, па Боко. Ако един ден не го дават по телевизора, ще получи удар горкия. И какво е седнал да се хвали, да не е умряла ромката която го хвалеше. Как се бил издигнал от скромния си произход - лесно с подкрепата на БКП, нали и той партийно назначение. Цял живот го тика партията майка напред и сега се представя едва ли не като най големия антикомунист. А от джоба му пак се подава червената книжка!