8

Ангел

преди 6 години

Предполагам всички от вас са чували сайта bet365, дори и да не са залагали на спортни събития.Във въпросния сайт има раздел "Специални" залози.След като кликнете там и дадете на Северна Америка ще забележете че в момента тече залагане за Президентските избори в САЩ ,2020г..Интересното в Случая е, че коефициента Скалата да стане следващия президент на САЩ е точно толкова колкото на Хилъри Клинтън. А той е 51.Искам да знаете, че преди години коефициента Тръмп да стане президент беше 101!

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Пебълс, по идея от Флинстоун. Така ще запазят "каменната ера" в семейството.Можел е да пита Василев, който е генератор за класически американски имена. Само дето Скалата е от едни недалечни от Америка острови.

6

до муспи

преди 6 години

аз не знам на скалата къде му е тавана, ама твоя го удряш всеки път като напишеш "татУировка" с "О"... кофти да си глуповат, но ако си и неграмотен още повече пречи...

5

Анонимен

преди 6 години

Снимката е трогателна и много красива. Да са живи и здрави!

4

Анонимен

преди 6 години

Един от най-очарователните комедийни актьори- без претенции да е велик, но със сигурност обичан от всички. Да е жив и здрав и да се радва на бебока и заслужения си успех.

3

Анонимен

преди 6 години

Да му е жива и здрава и накрая един добронамерен майтап как се казва дъщерята на скалата Чакълче

2

anon

преди 6 години

аз съм гледал как са се родили всичките ми деца. няма по-велико нещо в природата. всеки бъдещ баща го съвествам да присъства и да гледа.... и света ще бъде по-добро място.

1

муспи

преди 6 години

Ако искате да разберете кой е най силния и няй важния момент в живота, гледайте раждането на детето ви! - казва ди$ака. Това е неговия таван, а не татоировките. Този таван му гарантира и вечно дива$?$?во.