19

Митьо

преди 6 години

До анинимката,Добре. А според теб как ще успеем да предотвратим вливането на територията ни в Гърция и Турция? Пари за 10 санирания на всичките комунистически панелни бараки в страната ни и 50г. ще стигнат ли? Запознат ли си с числеността, въоръжението и способностите им за мобилизация? Или си проветряваш само човката?

18

zeus

преди 6 години

До Баче КикоВсъщност от 15 броя 12 са за ремонт ;)

17

Fallschirmspringer

преди 6 години

До 11/От години нямаме нито една подводница, но може да прелети надувен пояс завързан за детско балонче

16

Пич

преди 6 години

Първо да мине цирк Балкански...модерната армия е в сферата на космоса,моретата,телекомуникациите, интернета, пропагандата.... миг-29 са лош спомен

15

Анонимен

преди 6 години

До МитьоБългария като част от Гърция или Турция е още по-сигурно и няма нужда от армия и ще спестят пари за саниране.

14

Кривондел

преди 6 години

Прозападно настроен съм... Но нашата армия не заслужава политиците си.

13

Митьо

преди 6 години

До Гвендор,Миналото си е минало, в момента сме съюзници и с Турция и с Гърция. Когато имаш чл. 5 от договора с НАТО притесненията ти са само в твоята глава.

12

Гвендор

преди 6 години

Положението щеше да е много забавно, ако не бе така трагично...По време на Варшавския договор поне на теория можехме да задържим турците за два часа, докато пристигнат съветските части...Не че съм русофил или -фоб, но сега и на теория и на практика само може да се надяваме да се удържим да не се о-акаме за една две минути, докато трае унищожението ни при евентуална атака от когото и да било

11

Митьо

преди 6 години

До мишката,Руснаците продадоха на турците С-400, който е най-мощния зенитно-ракетен комплекс със среден и голям обсег на действие. Превъзхожда аналога си "Пейтриът" във всяко едно отношение.

10

ЛОШО

преди 6 години

Това Заглавие - 140 години Българска армия ме озадачи . Не е вярно - Българката Армия е СЪЗДАДЕНА през 681 година , от ХАН АСПАРУХ - това са повече от 1300 години . Как не ви е Срам - дедо Сорос ли ви подаде данните .Не ви е срам Господа и Госпожи от Сайта .

9

Баче Кико

преди 6 години

До zeusне брат 2 са за ремонт.

8

анонимна мишка

преди 6 години

С-300? Не знаех че имаме такива ракетни комплекси? нали руснаците продадоха на турците такива системи?

7

11

преди 6 години

Единствената ни подводница ще прелети ли над площада?

6

Митьо

преди 6 години

Всяка година ходя на военния парад и тази година също няма да пропусна. Радвам се, че все повече хора уважават събитието и присъстват. Иронични подмятания и мрънкания ще има, но това са реалностите и за добро или лошо с това разполагаме. Може би някои хора мечтаят и копнеят за Варшавския договор, но всичко си има цена. Явно не осъзнават, че лишенията, които е имал целия ни народ тогава са били за сметка на армията и искат пак да поддържаме грамаданска армия за едното самочувствие.

5

Ицо

преди 6 години

15-20 хиляди с администрацията - охранители счетоводителки, чантаджии. Половината стадион "Васил Левски" не могат да напълнят. По-малко са от 1 агитка, че сигурно и агитките са по-добре физически...

4

Fallschirmspringer

преди 6 години

Преди години има някакъв военен конфликт между две държави в Африка.Генералния щаб на едната заседава до късна нощ, кълбаттюттюнев дим се стелят в залата на ген.щаба.По едно време президента с прекъсващ от вълнение глас ,разбиращ отговорността на вземаното решение казва"Изпратете танковете при реката", на което изумен нач.щаба учудено пита "Ама и двата ли?".Та ние така.

3

Анонимен

преди 6 години

Не знам да ли в света има по слаба армия от нашата. Македония ако ни нападне, за час ще бъдат пред вратите на Министерския съвет. Благодарение на "правилната" политика на Джендърите. Важно да празнуваме, докато можем.

2

zeus

преди 6 години

И трите летящи Миг-29 ли ще пуснат?

1

Самолетите

преди 6 години

ще са турски, Каракачанов ги е уредил. Армията е сасипана и начело е дебел негодник