25

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименТо Западните Балкани, са и София;))) А там, само Бойковщина!

24

Анонимен

преди 6 години

Борисов: Западните Балкани да покажат воля за развитие!...Тоя пак включи латерната с "Западните балкани"?!И каква е тази измишльотина?А има ли средни и източни балкани?И откъде на къде прокарва тези глупости, които му втъкват западните му началници, вместо да се занимава с проблемите на България, които само се задълбочават?

23

Анонимен

преди 6 години

Тиква ти кога ще покажеш воля за развите на Западна Българиял

22

Тиквоооо..

преди 6 години

Заповяда ли ми ПУТИН-ще те изям жив,както си с костюмарата..

21

Анонимен

преди 6 години

Абе какво се правят на велики "политици"? Западните Балкани ще си се развиват КАКТО СИ ИСКАТ!!! Какво сте ги помъкнали към тия ПРОВАЛЕНИ СЪЮЗИ???? Ние ли, като гледам как сме цъфнали и вързали, ще сме им за пример???? То и укропите, ако бяха гледали от нас ВЪОБЩЕ НЯМАШЕ ДА СЕ ВЪРЖАТ НА ТИЯ ПРИКАЗКИ!!! И сега вече съжаляват, АМА КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА!!! ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е СТАРАТА еуропка, люлка на цивилизации и умни хора! Сега е блато, без вяра, без морал, без виждания за бъдещето!!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Борисов е истински патриот и умен държавник.Да е жив и здрав.

19

Анонимен

преди 6 години

Алеко е доволен. Сбъркал е само името на главния герой.

18

Victimized

преди 6 години

Става все по ясно, за чии беше споразумението с Македония. Бибитко са го натоварили големите началници, да направи всичко възможно по присъединяването на западните балкани към прогнилите съюзи, ЕС и НАТО. Бързат да ги набутат там, за да не залитнат на изток. Както бързаха с нас. Изискванията които по закон трябва да се покрият за присъединяване липсваха при нас тогава, липсват и сега. Албания, Македония, Косово и така на татък са много далеч от "европейската идея", но геополитиката е по-важна.

17

Анонимен

преди 6 години

Бацето да покаже волята за развитие в България, щото никаква я няма. После да оправя света и балканите.

16

Анонимен

преди 6 години

Алеко Константинов ще се обърне в гроба.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1"Най-големия, червените като видят негова снимка и почват да се гърчат от злоба."---Не съм червен, ама като видя негова снимка, и аз се ГЪРЧА от смях.

14

Анонимен

преди 6 години

Тоя се взе много насериозно.Дали си мисли,че може да баламосва и другите,както нас?

13

Анонимен

преди 6 години

Кого си мисли,че впечатлява с тия воаяжи из комшийските земи?Страната му е ***,всеки ден някакви протести,населението мизерува с най-ниски доходи дори на балканите,а той тръгнал акъл да им дава.На какво отгоре?Трябва да си голям *** за да си мислиш,че можеш да бъдеш авторитет,дори на балканско ниво.

12

Алоооу

преди 6 години

зарежи балканите, оправи си потъващата ***, смърди, та се не трае вече

11

Анонимен

преди 6 години

Така де,да вземат пример от нас.Ние такава воля за развитие имаме,че и швейцарците могат да ни завидят.Само дето с една гола воля/вода/не става,трябва и работа.

10

Йода

преди 6 години

Религията не играе роля, а културата, образуването и съвместния ни живот...България също е символ на комунизъм и ниска култура в лицето на света...Виждаме го по филмите,мнението им и стандарта ни за тоалетна и баня.

9

Боката

преди 6 години

е на Зор! Харесван и необичан едновременно .Бокаа-ние,русофиляците ще те водим Нататък...

8

ангел

преди 6 години

Браво , много е важно да се създаде балкански съюз , закрепен с общи икономически проекти като Вишеградската четворка, тогава и Запада и Изтока ще се съобразяват със съюз , а не с отделни малки държави с които да се баламосват както си искат !!!

7

Анонимен

преди 6 години

Кой е този Бойко ?На снимката ми изглежда на мутра само някой татус и сълза под окото му липсва!

6

Анонимен

преди 6 години

Бойко ,приятеля на Ердоган иска ,да вкара в ЕС мюселманските общества на Босна,Косово,Албания,Македония/40%,мюселм./,Черна гора20%мюселмани/. Западните Балкани ,Словения и Хърватска отдавна са в ЕС!