28

Авраам

преди 6 години

Пълно е с неосведомени отворковци, които пишат за Италия - била дива и проста! Щото у нас е супер, нали!? Като че няма същите случаи, като този с убитото момиче, Бог да я прости! Ние тук, сме Раят на земята, нали?

27

Анонимен

преди 6 години

Като убият някого в Сицилия и все тая снимка на полицейска кола използват... Друга нямате ли? Тая кола я пуснахте преди няколко години.

26

Анонимен

преди 6 години

Никой не знае каква е била Николина. Прави са онези,които казват,че не трябва да се изговарят зли неща за нея. Жал ми е за невинно убитата млада жена. Бог да прости Николина! Почивай в мир,Николина! Знай,че твоите убийци ще си получат заслуженото! Всеки ***,който посяга на слаба и беззащитна жена- такъв е бо/кл/у/к!

25

До 9

преди 6 години

Преди да пишеш по тоз въпрос информирай се за да ни кажеш,че този бизнес с миенето на коли се държи от чужди граждани, много често румънски, чехски и български роми, които наемат работници между себеподобните си. След няколко предавания по ВВС тези практики предизвикаха възмущението на вританското общество и нещата бързо стигнаха до парламента, където ще се вземат съответните мерки. Проблемът не е в британското общество, а в "работодателите" с български паспорти които ни представятмного зле.

24

Анонимен

преди 6 години

Проклети да са тези,които са убили тази млада жена! Горкото момиче! Николина,почивай в мир!

23

Анонимен

преди 6 години

Това е Италия, Сицилия, мафията така си действа.Съжалявам че е отишла там, при тези злобни, първобитни италианци. Щях да кажа да беше си намерила почтена работа, но скоро пак тук писаха за убита българка, която се е грижила за възрастен италианец...... Пак около Сицилия! Не случайно италианците на Север мразят южняците - има защо.

22

Анонимен

преди 6 години

До ПинкиГлупак! Нима не знаеш,че повечето от проституиращите момичета са карани НАСИЛА да продават телата си за жълти стотинки! Мина не знаеш,че има и отвличания на малки момичета ,с цел трафиканство ,проституция или продажба на органи? Тази млада жена ,и други като нея едва ли са искали и са харесвали да си дават телата на разни мъже. Горката жена! Не стига ,че е била изнудвана насила да работи за сводника,сводникът й е взимал цялата сума, накрая този бо/клу/к я убива за "благодарност"!

21

Анонимен

преди 6 години

До АА на ИСТОК как е? Дали е по-добре?

20

Fallschirmspringer

преди 6 години

Още когато прочетох заглавие предположих ,че не е докторантка от ЦЕРТ, а след това се оказах прав

19

Анонимен

преди 6 години

Бог да я прости!Не разбирам злорадството и обвиненията към тази жена,без да се знае мотива за престъплението.

18

Анонимен

преди 6 години

На запад българките само прости тутки ли "работят"?

17

А

преди 6 години

НА ЗАПАД Е ДЕМОКРАТИЧНО ДА СЕ ЖИВЕЕ,НЕ ЗНАЕШ КОГА ЩЕ ТИ ТЕГЛЯТ КУРШУМА,ИЛИ ПЪК НЯКОЙ ХАХО ЩЕ ТЕ ВЗРИВИ.ТОВА Е.

16

някой

преди 6 години

до 9: нищо човешко няма в тия.

15

Анонимен

преди 6 години

Сатаната живее по-БГ-то хаха. Хората на какви неща се радват. Луда работа.

14

Вангус Максимус

преди 6 години

Италия си е дива Индия от 100 години на сам.Даже в САЩ пропищяха от тях.

13

Анонимен

преди 6 години

Ясно е,че маргинализират жертвата.После я изписват в графа неразкрити.

12

Анонимен

преди 6 години

Каквато и да е била, това е ужасно деяние.

11

Анонимен

преди 6 години

То е ясно с кво се е препитавала ганчовицата.

10

9

преди 6 години

А ето и продължението. (Не бях чел статията когато написах предният пост)"Депутати от Лейбъристката партия заявиха за Би Би Си, че голяма част от работната ръка идва от Източна Европа, основно от Румъния и България, като имигрантите стават жертва на щедри обещания за добра работа, а в действителност им се налага да работят за нищожни заплати, без контрол върху работното време и превръщайки се в роби, когато не могат да изплатят вече натрупаните дългове. "

9

Пинки

преди 6 години

Обикновенно така става, когато тръгнеш да си изкарваш хляба с оная си работа.Защо да се мъчи да работи като другите за 700,800 лв, като има и по-лесен начин.