51

Марци

преди 6 години

Това е една добра новина.

50

Аз

преди 6 години

Да, бе ...той Бойко Борисов й е държал ръцете на момата докато кара, та затова...Смешни сте като започнете да политизирате всичко...И разбира се,че водачът на автобуса е виновен, че не е реагирал адекватно на създадената от момата, но пък без да иска ситуация..тя- горката,а той- на клада..

49

Анонимен

преди 6 години

До РеалистЕ не е истина - стига с тоя ГЕРБ бе жалки сте. И тук ли ????????????

48

Аз съм си аз

преди 6 години

До АнтисоциалистСпоред теб само на тези, които сме избирали ли показват лицата??? Че танцьорката не сме я избирали, а и показаха лицето, че даже се подиграваха с външността и сравнявайки фейсбук профила и с тази от арестта.

47

Ева

преди 6 години

До антисоциалистЖалко, че не разбирате написаното от мен. Точно затова казвам, че в единия случай няма жертви, а гаранцията е 20000, а в другия случай има жертви загинали, ранени и срещу 5000 лв. Цвета е вън. Трезва казах, че е била в момента, вече е хващана с алкохол и то не малко. Надявам се да съм Ви разяснила това, което не сте разбрали.

46

Антисоциалист

преди 6 години

До перекендеПисанието Ви е за случай в квартал "Младдост" с 10 автомобила, а темата е за случай на магистрала "Тракия"с 1 кола и 1 авртобус.Браво!Точен Ви е псевдонима.

45

Антисоциалист

преди 6 години

До Аз съм си азКато питате - отговарям.Няма причина да се публикува портрет на жена, неволно участвала в катастрофа. Никой за нищо не я я е избирал. Има причина да се публикува портретът на злоупотребила с изборът на гражданите, избрали я - да знаят кому са се предоверили, че да не избират нея и ней подобни, а и господарите им, на които служи и с които безусловно дели подкупите.Боли, нали...

44

Антисоциалист

преди 6 години

До ЕваГоспожо, бъркате слуачаите.Пишете за този случай, а доводите Ви са за друг случай - с пияна, 10 коли и с малко жертви. Този е с една кола, автобус, трезва и много жертви.Кое не е трезво в писанието Ви?Отговорът е очевиден:- Вие.

43

Аз съм си аз

преди 6 години

Интересно ми е защо на тази така и не и видяхме муцуната, а танцьорката я държаха с белезници, показаха и веднага лицето че и фейсбука. Каква ли е мизата тук??? Колко ли по 5000 са дадени под масата??? И това ако е правосъдие.. Не знам какво ни чака. Всички, които я оправдавате ми отговорете ако в колата наместо кифла със скрито лице, бяха показали не много рус братчед от махалата, пак ли щяхте да пищите, сакън братчеда не е виновен, пуснете го вкъщи, че има много деца, гладни и боси???

42

Ева

преди 6 години

С една дума пияна блъска 10 автомобила, няма жертви - 10 000,трезва в момента(кинжката и вече е отнемана за алкохол)поради чиято вина се обръща автобус и има 6 жертви и ранени, дава 5 000 и е вън. Имала тясна връзка с родителите си, добър довод да не бъде подведена под отговорност.. Е всички имаме тесни връзки с родителите си, хайде сега да излизаме и да трепем наред и ще ни пуснат. Ще плачем и ще казваме, че съжаляваме на близките, щом това е достатъчно.

41

1

преди 6 години

До АнтисоциалистС една дума, според законите на физиката, центъра на тежестта е много високо, което способствува за обръщането на автобуса при рязка промяна на посоката.

40

Антисоциалист

преди 6 години

Господа, причина за катострофата е неустойчивостта на автобуса заради лоша конструкция. Разположението на масите в автобусите за междуградски превози е лошо - най - високо е тежката климатична инсталация, под нея - пътниците, най-ниско е най-лекото - багажа. Затова автобусите са неустойчиви - клатят и при ниска скорост, може да ги преобърне и порив на вятър.В случая ударът е слаб - малки са ъгълът на сблъсък и разликата в скоростите.Виновни са производителите, не шофьорите.

39

Реджеп

преди 6 години

Ако бе мирно стояло, не би чудо видяло!

38

До реалист

преди 6 години

Напълно сте прав, тя е чукнала буса но водача му се е стреснал и рязко навил волана надясно. От там буса пада в канавката. Не миже кола с тежест около 1.200 кг да обърне автобус с тежест от 14 до 16 тона! Нема как да стане! Ако е имало мантинела, буса е щял да се плъзне по нея и спре. Но е нямало за съжаление!

37

Реалист

преди 6 години

По това, което се публикува в медиите излиза, че шофьора на автобуса го е обърнал с неправилните си действия, а не шофьорката на реното. Как така някои вече я осъдиха, че тя е виновна не знам. Може би са от мафията на ГЕРБ, знам ли... Според мен шофьора на автобуса е повече за арест, от тази с реното, но ... българско МВР и съд подчинени на ГЕРБ.

36

Аз

преди 6 години

Хубаво, де...вярно,че на всеки може да се случи и никой не е застрахован, НО това не значи, че след като на нея се е случило е невинна? Както беше писал някой да не сме в детската градина- извинявай, взех ти играчката, без да искам, повече няма да правя така..., възрастният човек затова е възрастен, за да може да носи отговорност за грешките си и последиците от тях...Това са човешки животи, човешки съдби...и не можеш само да кажеш: "съжалявам, извинявам се на близките на загиналите''

35

Просто питам?

преди 6 години

Каква е била реакцията на водача на автобуса? Че Реното го е ударило, така е. Но къде точно, как и дали то е обърнало автобуса тепърва ще се доказва!

34

перекенде

преди 6 години

Пияна удряш 10 коли на паркинг гаранция 20 000 лв. предизвикваш ПТП с 6 жертви и над 20 ранени гаранция 5 000 лв. Какви са тези диспропорции, къде е правдата, да не приказваме за кмета на " Младост" С ПРОТИВОРЕЧИВИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ВИНА.

33

Анонимен

преди 6 години

15 - Звучи добре, ако си на 7 години. Ти на 7 годинки ли си, а ?

32

Анонимен

преди 6 години

Има причина, да имаме съдедна система, а не да бием с пръчки, всеки път, когато нещо ни се стори накриво.