83

ннн

преди 6 години

Не е проблема в танцьорките, хората ни го казаха, в тази държава не може да питаш или да мислиш, допуска се само да ръкопляскаш!!! На какво ви прилича това!

82

До 85

преди 6 години

От сърце благодарим на БКП/БСП, че направи минималните пенсиите ни 1000 лв., а минималните заплати 2000 лв. Толкова много направихте за нас, докато бяхте на власт, че това никога няма да го забравим!!! Пак ще гласуваме за вас!!! Да не забравим и че вдигнахте и пенсиите за хора с увреждания на 2000 лв. А пък ГЕРБ взеха, че ни намалиха доходите. Няма да гласуваме за тях, така че се надяваме да ни върнете предишните заплати и пенсии.

81

Tit

преди 6 години

Аз не зная да ли има някой който осъзнава какво се е случило всъщност.

80

Исти

преди 6 години

Шамарите на България ги удря Путин- той е разпоредил на червените фирми да правят саботажи всяка седмица,та това е един от саботажите. Нинова не знае всичко разбира се- Путин може да й плаща,но не й докладва всичките си планове за да бъде реакцията й истинска.

79

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЯ стига бе - само лимонада пиел - НЕ НА МЕНЕ ТИЯ. МНОГО ДОБРЕ знам как беше - по лагери, бригади и т.н. Не ми се прави на светец.

78

Анонимен

преди 6 години

Но,чалгата е запазена марка на БКП/БСП,те я доведоха в България,от Сърбия.От сръбските им съпартийци.

77

Анонимен

преди 6 години

ЕС не е мерило за ценностна система - прогнила от корупция и деградирала джендърска организация с двойни стандарти.

76

Нямаше да

преди 6 години

Нямаше да има проблем, ако червени бабички потанцуваха. Това иска Нинова. Може и голи, но то ще е страшна гледка !!!

75

Да бяха

преди 6 години

Да бяха извикали Нинова да потанцува -- всичко щеше да звучи по иначе !!!

74

До 41

преди 6 години

Ами то на всички им се повръща от комунистите - нагли, нахални и лъжливи популисти. Назначили са си троловете по всички сайтове и бълват едно и също. Какво да правят - опорните точки трябва да се спазват. Не разбират колко са прозрачни и никой не вярва на писанията им. Те си пишат, те си се харесват и те си гласуват за написаното. Жалки!!! Единствено червените бабички (да не се обиждат) им вярват, но за жалост те не влизат в Интернет. Иначе троловете много се стараят, но е напразно. Хи-хи!!!

73

щши

преди 6 години

То и без това европредседателството ни се провали,поне да му ударим един кючек!Жалки и смешни напъни -западни балкани,мостове с Турция е Русия,дигитализация без специалисти и накрая :бедност до шия,миграция,ц,ганизация,турцизация,пазар на чужди стоки,дупка до дупка,калпаво саниране.....Продължете!Искрено казано,много ми е тежко да пиша тези неща,но не бива да мълчим и понасяме повече!Нужно ни е интелигентно управление от съвременни млади хора!

72

Jenniepa

преди 6 години

Can i ask you about this?

71

Берлин

преди 6 години

Еми да види светът, че сте чалга-нация. Да значт с какви пpимати си имат работа.

70

Домашна птица

преди 6 години

***, пак търси под телето вол - голите танцьорки не са на форума, а на дискотека след събитието. Аман от манипулативните гадости на бесепарите.

69

наблюдател

преди 6 години

По-добре полуголи жени, отколкото полуголи евроге*ове с близалки.

68

Шоп

преди 6 години

Ами ще танцуват, млади са. Нема да яздят конье?!

67

хахо

преди 6 години

до aman....абе ти от коя землянка изко4и бе . зна4и луканов виденов ов4аров нищо не са продали тия и много други другари закопаха българия.явноотскоро сте в бг .по добре сипиите хап4етата редовно

66

Футуролог

преди 6 години

Дядото на Христо Иванов от "Да,България" е създател на терористична комунистическа фракция във Берлин още през 20-те на 20 векИво Прокопиев е от семейство на членове на БКПШефът на ТВ Европа Емил Стоянов е живков номенклатурчик подписвал се в подкрепа на БКП срещу обявилия гладна стачка десидент УвалиевБоко е от БКП,Цецо е от БКП,Цецка е от БКП а за партизанката да не говоримЩе се върнат 90-те на 20 век и още как ама без червеното СДСДе що има комунист в затвора

65

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам. Наистина, *** имат опит в организирането на младежи за псевдополитически цели - някога всички бяхйме комсомолци. Ама да има претенциите да организират съвременни младежи си е странно... В крайна сметка тея забраняваха дискотеките...

64

Танцьор

преди 6 години

Другарката Нинова явно се е обидила,че не са я поканили за танците. Как пък не я почетоха поне с такавапокана? Това на нищо не прилича,така да я пренебрегнат!