68

Аооо

преди 6 години

До те го начукам в еврейката долна

67

Анонимен

преди 6 години

Ха,ха,ха,Турция наистина има подводници но те са ГЕРМАНСКО ПРОИЗВОДСТВО!!!Има също и сателити в орбита но те също не са произведени в Турция!!!Четете!Има от много места от където да се информирате!И да се разберем,не говорим за отделни части за тези съоръжения!

66

Анонимен

преди 6 години

Tурският самолетоносач ще имали достатъчно отвори за греблата и място за гребците, а яcтpебче?

65

Св. Ястреб Ефенди

преди 6 години

До Анонимен 71Ъъъъъъ ... спътниците са в орбита, от 2009 година насам, пък подводниците са ... под морето. Тия коя част на "Турция произвежда от спътници до подводници" не можа да разбереш точно?!

64

Анонимен

преди 6 години

До Св. Ястреб ЕфендиЯ, де ги тия спътници и подводници? Я кажи за един спътник или една подводница, които да са НАПРАВИЛИ САМИ, а не да са ги поръчали или купили.

63

Св. Ястреб Ефенди

преди 6 години

След месец Ердоан ще тържествено ще открие проекта ТАНАППрез октомври - третото летище в Истанбул - един от мегапроектите муЗапочва строежът на още един мега-проект - канал ИстанбулЗапочна строежът на първият турски самолетоносачТурската Космическа Агенция е официално основана и през тази година започва строежа на космодрумДопреди 15 г. Турция внасяше дори артилерисйките си снаряди от запада, сега произвежда от спътници до подводници!Благодарение на Ердоан!

62

????

преди 6 години

До Св. Ястреб ЕфендиКакво точно султан Ердоган е направил за Турция?

61

Св. Ястреб Ефенди

преди 6 години

За силна и независима Турция - гласувай за Ердоан!Акшенер няма никаква политическа визия и кандидатурата и е просто резултат на безумната и опозиция на Ердоан! Защо кемалистите са в опозиция на Ердоан?! Ами, защото този луд-луд Ердоан една по една къса зинджирите от краката и ръцете на окованта от кемалисти/секуларисти/империалисти Турция!Еродан за 15 г. направи десетократно повече за Турция, отколкото всички секуларисти за предишните 70 г.

60

na4etoh se na pr0st0

преди 6 години

na4etoh se an pr0st0ti1. Kakvi sa te3i es-f1nt0ve. Navsqkude kudeto es ima prust se p03nava po zeni na p0stovete. uzasn0. nikoj ne e pr0k0psal s zen1 na4el0Primer1 mnogo i ra3ruhata s1gurna.

59

????

преди 6 години

КАК СИ ПОЗВОЛЯВА ТАЯ ДА СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ СУЛТАН ЕРДОГАН?

58

Гробокопач

преди 6 години

Тенгрианството не прави партии. Не може да му се търси такъв израз, толкова тясна идеологическа рамка, ако въобще тук, говорим за Тенгрианство, а не за някакъв инженерен проект на ЦРУ и Мосад. Прилича ми, повече на това.

57

2

преди 6 години

симпатична дама на средна възраст дано да успее

56

999

преди 6 години

Искам разяснение от автора на статията по следните изречения от тескта:Мерал Акшенер е смятана за най-силния конкурент на Ердоган на президентските избориактуално допитване показва, че 30 процента от турските избиратели харесват Акшенерще зависи до голяма степен от вота на кюрдските избирателизаявявайки, че лидерът на ПКК Абдуллах Йоджалан бил "от арменско котило"Акшенер участва в изграждането на ислямско-консервативната ПартияСТАТИЯТА Е ПЪЛНА БОЗА,НЕПРАВИЛНО МОНТИРАНА РЕКЛАМА!

55

999

преди 6 години

До алиИстината е тази,че Кълдароглу - няма абсолютно никакъв шанс.При една евентуална кандидатура като президент това означава,да се лиши от депутатското си кресло.Губи при всички случаи и съответно остава на улицата.Наясно е с това и за това не се кандидатира за президент.По удобно му да взема заплата като депутат,да прави циркове като Сидеров,да обвинява Ердоган че е диктатор, а не вижда себе си,след 11 изгубени избори,още не е освободил лидерския си пост.Сега разбираш ли?

54

Стефанов

преди 6 години

До Професор - Науката и алкохола на никой не прощават, професоре. Апропо, къв професор си, бе ***. Изобщо имаш ли образование?

53

анонимен

преди 6 години

тази жена да свали парцалите от главите на жените

52

Евала

преди 6 години

Да го кажа на българо-турски "Пишкин жена"! А ние сме се сврели тук от страх от някакви си нищожни мутри и мутреси с тяхната жалка милиция. За граброста на тази жена- уважение. Да имаше няколко български жени като нея, ама не се намират, освен Кметицата на народа, Иванчева.

51

Подкрепям

преди 6 години

До 999Да, аз също се възмущавам от това как са им лепнали на хората, че били турци. Обаче прави ми впечатление, че се употребява повече от активно. Другарите, които пускат проектите си ползват обобщаващи названия за спящи пъпки, също като при резитба на лозе...

50

999

преди 6 години

Някой да обясни на тази медийна немска група,че българските турци са български граждани,а не като немските гастърбайтери с турско гражданство.Няма нужда от платени обяви,провокации и там подобни реклами.Западния продукт Кълъчдароглу не осъществи западните планове.Същия фарс се оказа и Демирташ.Не бе Гези протест,Корупционни скандали,че и преврат.Сега пуснаха на пазара западния продукт - Акшенер.Като цяло ако си препрочитате статията ще установите колко противоречив е материала Ви.

49

Tолио

преди 6 години

От къде,ги виждате тези 2000-2500? средна работна заплата в европа,сигурно в Англия,Люксембург,Норвегия и още една две страни е така,но в останалоте не примерно в Испания,Италия,Франция нее така нормалната заплата е 1100-1400?-да не говорим за источната част на ЕС като Полша итн.Тези четири страни които изброих са половината ЕС .По 2000-2500 -вземат професионалистите по банки,адвокатски кантори зъболекари.Разбирасе тези с частни практики и много повече.Ама то и в БГ е така.