173

Арлекин

преди 6 години

Не че е толкова скандално,но видеото е тъпо.Глупаво ,отделни сценки заснети без връзка:мацки,коли,пари,мутри,полиция...Аматьорско е ,направо е жалко!От дъщеря на артист,все пак може да се очаква друго.Но Орхан Мурад е решил,да я кара джаста-праста,никаква класа,само тъпотия...Много разочароващо,жалко.

172

random_cat

преди 6 години

Леле хора, 179 коментара сте изписали на статия за suzanitta... направо ме е срам от народа ни. За истински важните неща всеки си трае и се ослушва, а за такива неща.. масово внимание, направо надпревара...

171

Анонимен

преди 6 години

Престанете да ни занимавате и да натрапвате деградиралото семейство турчеещи се роми.Ако медийте ги игнорират,простащинат ще спре да съществува.

170

Ели

преди 6 години

До Орхан Мурад. Абе ти кого плашиш със съд бе. Я си виж разпасаната дъщеря. Това което прави е отвратително. Претендираш за морал но явно във вашето семе ставо той тотално отсъства. ***. Така се пробивало в България. Това е лъжа. Между другото тя тази Сузанита нито може да пее нито има талант друг освен да показва среден пръст!

169

Възмутен гражданин

преди 6 години

Относно плюенето върху полицаите в клипа,мога да отбележа,че въобще не помага за повишаване на доверието в МВР. Явно няма значение за държавата!Полицията е за това,за да изглежда смешна и неадекватна в очите на младите хора!Или всичко е бизнес? Не ли?

168

Орхан Мурад

преди 6 години

До АнонименАх,ти ненормален нощен възпитател от помощно училище!Не закачай моята Сузанита,че ще те съдя.

167

П.Петров

преди 6 години

Е няма пък да го видя! Да си го гледат селяните, за тях е правено!

166

Драган

преди 6 години

Прав е човека, в тая държава само така се пробива !

165

Анонимен

преди 6 години

Дори не съм я чувал тази изобщо можели да пее .. а за свирките ясно но това го можее всяка жена .без дърева и бокова *** те още са детствени

164

младен

преди 6 години

Не я защитавам ама дет се вика "едно нещо струва толкова колкото някой е готов да даде за него". Та и тука така за такава простотия в БГ се плаща добре. Плаща се добре щото на народа толкова му е акъла - рейтинга е висок и покрай това вървят и рекламите. И ако все пак не сте разбрали казано с други думи всеки дето има пусната кабеларка вкъщи плаща и допринася да има такава пумия.

163

Анонимен

преди 6 години

Всичките тези злобни мъжки коментари, напомнят за киселото грозде на лисицата, която не можела да го стигне и да си хапне, толкова сте лицемерни и зли, че няма накъде повече. Момичето в клипа просто играе роля, в действителност със сигурност не е такава . Клипа на песента бил вулгарен, явно не сте гледали който и да е клип на Pink ! В повечето нейни клипове тя показва среден пръст, задни части и какво ли не още, така че не само Сузанита, която е малко известнсаа, е пример за вашите деца.

162

Nikonik

преди 6 години

До всички пишещи тук : СПРЕТЕ С ТЕЛЕВИЗИЯТА БЕ ХОРА!!! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ОТ ТОВА УСТРОЙСТВО!! ИЗГАСЕТЕ Я ТАЗИ МАШИНА И ПО-ПОЛЕКА С ТЕЛЕФОНИТЕ И КОМПЮТЪРА, НЕКА СА ОТ ПОЛЗА, А НЕ ДА ВИ ОБЛЪЧВА ПСИХОТРОННОТО ОРЪЖИЕ!!!!!

161

Мрве

преди 6 години

Не са по назад от Маймунските Златки яя

160

Lina

преди 6 години

Гледах интервю, в което майка и твърдеше, че е нормално всичко, трябва да се изкарват пари " тя така си искала" ,ходили заедно по кръчмите, и така. Горди родители са това.

159

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам за Венецуела, ама българските пpocтитутки работят напълно легално в Германия, плащат си данъци и осигуровки за пенсия. Блазен унд фикен 50 евро, по 5-6 клиента на ден правят момичетата по 5-6 хиляди евро на месец преди данъци и такси, като си платят разходите им остават по 2-3 хил евро чисти спестяват. 90% от пpocтитутките в Германия са българки.

158

Bre

преди 6 години

Турски драми.

157

Български Българин

преди 6 години

Кажи го на проститутките във Венесуела например. Там от 12 годишни са на магистралата. А тя даже и не прилича на момиче, а на зряла жена. Няма мъж който да не иска младо и свежо. Има мъже които не си го признават ;)

156

Мъж

преди 6 години

Не ме бърка, че сегашните девойчета стават ***.вички от малки. Ама поне да премахнат или свалят възрастовата граница. Така като я гледам може да е на 15, но е готова. А и се съмнявам, че има мъж който не би спал с 15 годишна, ако му се отдаде възможност и закона му го позволяваше

155

Божееее

преди 6 години

Майко мила майчице...имам две дъщери и никога няма да позволя да заприличат на тази госпожица. По- добре да умра отколкото да отглеждам такова гнусно същество

154

Анонимен

преди 6 години

Цацаров и цацаратурата пак ли спят?