16

Анонимен

преди 6 години

Трябват им пари на хората , като ги водят по екскурзии от аптеките да има какво да харчат . Те подлежат ли на санкции като не издават касова бележка за тази прословута такса , за която толкова настояват да е по-висока ? Само на тях ли не достигат заплатите , ами на пенсионерите досега кой обръща внимание ? На един депутат без причина увеличават с по 300 лева , сега и докторите искат . Преди това на опашката бяха пък надзиратели .После...

15

системата Капиталист

преди 6 години

ни вади душиците! Само ПУТИН!!

14

Гост 2

преди 6 години

Като прочетох коментарите и ми светна лампата.Обратно в казана при другите дяволи.Каквото е здравеопазването , такова и образованието ни , я надуйте чалгата........

13

НАПаст божия

преди 6 години

Абе някой видял ли е личен лекар, който да издава касов бон, аз досега не съм виждал. И в кварталните магазинчета не издават, но ей тъй от кумова срама винаги има разпиляни по тезгяха.

12

дядо Пенс

преди 6 години

Тая алчна *** освен пари друго не знае ! За 20 години моят личен лекар и кръвното не ми е премерил ! изписва ми лекарствата по Здравна каса/това го върши компютъра/ и хоп 3 кинта ! Направленията са свършили на 4-5 число от месеца,а реално ползата от изписаните лекарства е 6-7 лева ...Чудя се дали да не си ги купувам директно от аптеката...

11

малко пари, а ??????

преди 6 години

за какви нощни смени говорят? сугрин са от 8.30 и идват в 9..ако в коридора няма никой си тръгват в 12ч................следобед са от 14.30 и идват към 15 часа.............ако в коридора няма никой си тръгват в 18 ч................точно вчера бях на кардиолог. един мъж молеше да отидат в дома му,понеже има инвалид с 95 % на легло. кардиолога каза - платете си линейка,няма да се мотая до вас . а адреса беше на 500 м. от п-ката. да не говорим ,че джи-пито ни ходи всеки месец в някоя чужбина .

10

Анонимен

преди 6 години

За JP тата по един шут, вместо 5 лева! Всичко вдига цените и иска, заплати и пенсии се увеличават с малко. Дебелият чичка даде 5 лева а ни взима по 15. Няма икономика, инвестициите са намаляли със 70%, основно заради корупцията му. Неговото управление е кошнара за България, най-бедни и умиращи в ЕС, нито крачка напред в никаква посока. Колко ще търпим този крадец още не знам, но знам, че всеки ден на Гробарите на власт е пагубен за България.

9

Анонимен

преди 6 години

Таксата беше въведена, за да спира излишните посещения на пациентите, а не за да печелят лекарите.-------------в Германия няма потребителска такса , обаждаш се по телефона , запазват ти час и ако не отидеш ти се удържат едни 40 евро , можеше и в България да се направи подобно нещо но нали требе да се папка за сметка на народа .

8

Анонимен

преди 6 години

лекарите вече гледат на пациентите си не като 3 лева а като пет лева така изглеждали по симпатични

7

човека с бича

преди 6 години

Аз знам нещо по-хубаво от увеличаване на потребителската такса,а то е един волски бич!

6

Анонимен

преди 6 години

Какви са тези измислени такси при условие, че сме здравно осигурени? Това го има само в ***, никъде другаде.

5

Анонимен

преди 6 години

Ей сега гледах протеста на лекарите по нова. И кво да видя, доктор Мадлен Портарска. Ау, нащо джи пи. Която след като разбра че четвъртия член на семейството ни, е с увреждане, вика, аз ще бия печати на бабите, които са ми наследство от мама, мъжът ми, ще им прави ченета. А тя в комбина с доктор Антонова - падиатър, става интересно, а на ченгесарски, се вика оперативна информация.

4

Аз

преди 6 години

До Анонимен 3 Здравно осигурен съм и годишния ми принос към здравната е над 1000 лв. Предстои ми контролен преглед след операция, за която платих на ръка сума над годишната ми вноска за избор на екип, който не познавам . Каква би била сметката ми при джипито, ако таксата стане 5 лв? За направление без преглед -5лв, в лабораторията -5 лв. плюс консумативите, в рентгена- още 5 лв. 15 лв при дневна надница 40 лв и работа, която е доста по-натоварена психически от тази на доктора. Спрете ме!

3

Анонимен

преди 6 години

Таксата беше въведена, за да спира излишните посещения на пациентите, а не за да печелят лекарите. Трябва да се увеличи само ако има увеличение на излишните посещения на пациенти. Забравиха "реформата" и за какво служат елементите и.

2

военен

преди 6 години

ДА иначе няма да останат лекари в БГ , само измислени ИТ спец. от който никой няма нужда !

1

ШМАТКА

преди 6 години

Питам се от обикаляне по света с малките си заплатки кога джипитата имаха време и да протестират за пари?