46

Анонимен

преди 6 години

какво разбират под малки заплати дайте конкретни цифри освен заплата има сума за пациент потребителска такса някой по запознат да сподели.посещението до дома ако ви огрее също се заплаща.

45

Анонимен

преди 6 години

До 43. Да ама не. В Хипократовта клетва никъде не пише,че се лекува без пари. Пише, че не може да се отказва помощ. Така е в САЩ. Ако те блъсне камион, ще те оперират веднага, защото е животоспасяващо. После обаче, плащаш като поп. Ако нямаш пари, на месечно вноски. И няма измъкване.Не че тук в България, няма наистина бедни хора. Но аз познавам майстори вадещи по 3-4000 лв,които нарочно не се осигуряват. "Ти си длъжен да ме лекуваш без пари", точно това ми каза един такъв хитрец.

44

сминдух енд чесън

преди 6 години

Защо просто не попитате данъкоплатците дали са склонни да издържат и вас. Аз лично не знам какво трябва върши здравния инспектор.

43

Анонимен

преди 6 години

До 42, ти си длъжен да лекуваш за без пари, тая хипократова клетва за какво си я давал

42

Анонимен

преди 6 години

В статиите за туризма се коментира, че сервитьор за по малко от 2 000 лв, не трябва да се хваща. Тогава какво странно има лекар да взима един път и половина или два пъти колкото сервитьор. т.е 3-4 000 лв. Или трябва по малко да взимат?

41

Анонимен

преди 6 години

До 31. Не. Ти се възмущаваш,че работили за пари. След като критикуваш,трябва да дадеш личен пример. Та значи, ти си готов да работиш без пари ?

40

Анонимен

преди 6 години

Че то си ти личи, по цял ден захапала форумите и вечно жалваща се

39

До19

преди 6 години

Никаде не съм споменавал че съм мама .Но пак ти казвам помоли някой -ако познаваш за консултация

38

Анонимен

преди 6 години

До До19, много добре те разбрах, поредната мрънкаща бг-мама

37

До19

преди 6 години

Намери някой да ти обясни какво искам да кажа

36

Анонимен

преди 6 години

Така е не е висока таксата при лекар ,ниска е заплатата на българина ,този който продължава да живее и работи у нас ,тези които идват от чужбина пак са с някакви претенции обаче знаят цената на лекарската консултация .Освен това бъгарина е свикнал да плаща за лекарства но не и за консултация -нещо което е обратно пропорционално на Запада

35

Анонимен

преди 6 години

До заплатите български! Ама тогава какво сте се разревали бе, няма как да получиш европейско здравеопазване, с български вноски, получаваш, толкова, колкото си плащаш, дори и отгоре.Ръцете на лекарите трябва да целуваш, че те търпят бе

34

Анонимен

преди 6 години

Лекарите настояват потребителската такса да стане 1% от минималната работна заплатаЕ аре сега, а на Тиквата ромския електорат как ще си плаща???

33

Анонимен

преди 6 години

До До19 как да не ти викам ***, като си истинска ***, а тия с шарките и грипа, да ги изгоним, че да ти е комфортно, така ли?

32

Анонимен

преди 6 години

Точно така в болниците консумативите се заплащат и няма разлика това кой колко здравни осигуровки е внесъл, аз като такъв който внася 160лв/мес ЗО и такъв който 20лв/м едно и също плащат за консумативи ами и аз искам да внасям 20лв ама не може като самоосиг.се лице -докато в т.нар демократични страни има значение кой колко ЗО плаща ако пащаш повече няма да плащаш тези консумативи ,ако пащаш минимума трябва да имаш доп.ЗО за да не пащаш у нас ощетени са които внасят повече получават по малко

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Точно лекарите ли работят без пари?Ти да видиш!

30

Анонимен

преди 6 години

До 1Имат по стотици пациенти на списък. Някои над 1000 бр. Колкото повече са им пациентите, толкова по- големи са заплатите им. Нямат причина да протестират.

29

Анонимен

преди 6 години

До 23Колко милиони ви отпускат всяка година от бюджета?Хем пари от държавата, хем пари от пациентите!Не искате ли много? Кой друг като вас е на двойна хранилка?Пост 25 е адресиран към теб.Като не ти харесва държавното, напусни и работи само в личен кабинет, частно. Определяй си цени, услуги, внасяй данъци и чакай пациенти!Никой не те кара насила да работиш на договор с НЗОК.

28

1

преди 6 години

Най-добрия ми приятел е джи пи и не му завиждам,аз печеля повече от него.При Живков и двамата взимахме по 200 лв. а скоро моя приятел си купи нов джип.Тази кола му е трета по ред нова,купи си хубав голям апартамент,вярно че продаде стара панелка.Построи си вила,малка но луксозна,изучи си децата.Да добър професионалист и бачка здраво.Вярно,че бумащината е страховита,вярно че има кофти администрация и много неуредици,вярно че е трудно, но да ми приказвате за мизерно заплащане на дж пи,айде сори

27

Касиерка в Лидл

преди 6 години

Кой за каквото е учил. Аз взимат повече от умниците от моя клас, които стана доктори,учители или инженери.