17

Анонимен

преди 6 години

До ИстинатаНе е върпосът, дали е добро или лошо, а дали е законно.

16

Истината

преди 6 години

Знаете ли че много големи спортисти както и известни и успели личности пушат канабис или са пушили активно във по младите си години?Например Майкъл Фелпс който има най много зладни медали за всички времена ( както и 28 олимпийски медала) открито е заявявал че употребява канабис!!Друг пример е Арнолд Шварценегер. Също и много артисти, мизиканти, учени, дори и президенти и политици. Канабиса е магическо растение! Прави чудеса.

15

Истината

преди 6 години

Цигарите са пълна глупост. Хем тровят, хем удрят по джоба, а полза никаква.Затова по добре пушете канабис. Излиза почти безплатно ако си го отглеждате сами, вредата е по малка от тютюна а в същото време има много ползи (стига да не прекалявате).Канабиса елиминира всякакви депресии и емоционални проблеми, оправя настроението само за 5 мин. Подобрява концентрацията и стимулира креативността.Също подобряваа кръвообращението, предпазва от инфаркти.Препоръчва се за атлети и активни спортисти.

14

шофер

преди 6 години

И аз си изпарявам на воля и тия смрадове, наречени цигари не мога да ги понасям.

13

Вейпъра

преди 6 години

Аз си изпарявам пък вие се тровете с тея смърдели.Живи и здрави!

12

Да се забранят

преди 6 години

Подържани от електронни цигари извънземни нашественици с а нимани около Американски и натовски военни кораби проникващи в Черно море.Виждат се като балони над корабите.Тези нашественици имат връзка с предшественици на black dead пандемии 6 и 14 век..НАрисувани са от художници очевидци на масовите убииства чрез black dead killers.

11

НЕ на електроните

преди 6 години

Електронните цигари са проучени от инж.Йорданов радиоестезист добре.Представляват мощно анти човешко тежко терористично оръжие.Ползват се за обемно обсебване на всички в залата .Обсебващи жертвите масови убиици са снимани вкл около Столтенберг и около презобени със спец наркотици убиици в Сирия..Вижда се ясно голям обем около обсебените с видими извънземни същества вкл летящи.Обсебването се лекува у нас в минерални бани без химия.

10

Анонимен

преди 6 години

Корнелиьо, какво ти пречат българите?

9

AA

преди 6 години

На новият уникален продукт на Филип Морис с какво мислите е обработен пресованият тютюн за нагряване за да прави дим. Естествено с пропиленгликол и глицерол, ама иначе като ги питаш казват уникална технология за първи път създадена от нас и е фирмена тайна. Смешници... Няма нищо ново всичко е шменти капели. Просто решиха да си върнат малко от клиентите които загубиха покрай електронните цигари.

8

Krom

преди 6 години

Като бивш пушач - до 2013 пушех по 2 кутии Давидоф на ден мога да кажа, че цигарите са абсолютно л*но от което сте зависими гадно и дълбоко. Пушача намира всякакви "аргументи" да оправдае липсата на елементарна воля. Бъдете здрави, и потърсете отговор на въпроса, защо в напредналите страни дела на пушачите непрекъснато намалява а у нас - обратно.

7

Корнелия

преди 6 години

Всичко е в количеството!3 цигари на ден и чаша бира е едно, друго е 2 кутии цигари и 100гр водка. Българите нямат култура за здраве...

6

косе босе

преди 6 години

Според СЗО всяка година измират по 6 милиона потребители на тютюневи изделия. От 6-7 години място на пазара намират електронните цигари. Как па за това време не чухме за един чалдисан от алтернативния вариант ... Тоя, след като е пулмолог, що не извади пример от практиката си и да каже нещо смислено, ами се навира неграмотно между шамарите да дрънка глупости.

5

Анонимен

преди 6 години

Авее те ще ми кажат дали да пуша. Гадни непушачи. Трябва да ви изолират някъде. Заведенията принадлежат на нас - пушачите. До сега няма истински доказателства, че някой е умрял от цигари.

4

Анонимен

преди 6 години

глупости !никакъв тютюн няма в електронните цигари.освен това може да си купиш и течност без аромат...в тях има само пропиленгликол и растителен глицерин.в "цигарите" има за сравнение 900 токсични вещества...колкото и изследвания да правите, фактите са си факти.

3

Да добавя

преди 6 години

Американско изследване казва че до 5 цигари на ден дори са полезни.

2

Анонимен

преди 6 години

Взеха им пазара и ревнахаа :)))

1

Handel

преди 6 години

Накратко за неграмотните пулмолози - 99% от вредата от пушенето се дължи на смолите. За да разберете какво имам предвид изпушете само една цигара с ново цигаре и вижте на какво е станало *новото* цигаре. В новите цигари смоли почти не се отделят. А за какви *течности* бълнува чилякът съвсем не е ясно. А иначе най-вредно за белите дробове е... дишането. И рожденните дни - научно е доказано, че всеки рожден ден намалява живота с цяла година!